Potpuno si pogresno shvatio. Ja ne smatram da je gameplay HL los, samo kazem da apsolutno nije nista revolucionarno. Igru sam, naravno, obrnuo uzduz i popreko. Najobicniji linearni fps sa malko boljom fizikom od dotadasnjih i dotad nevidjenom skeletalnom animacijom.
Nemam lose misljenje o HL ali kad god bi me neko upitao da li cu da igram Doom 3/AvP/Undying ili HL/nesto slicno rambo-liko uvek cu izabrati ono prvo.
Emocije ? Strah, nervoza, gadjenje, zaprepascenje, jeza...to je Doom 3, za to je i pravljen
@ostali
Kakvi crni losi modeli i slabi poligoni ? Ovde su mi Doom 3 i Far Cry, jedan shortcut do drugog - D3 je generacijski pomak, s'tim sto za outdoor nivoe nema poredjenja. Indoor nivoi, modeli, objekti, pa slobodno mogu reci i AI - nemoguce je porediti sem ukoliko niste objektivni, sve je mnogo bolje u Doomu 3.
Druga je sad stvar sto se ovde pazi na svaki korak i ne seta se po ostrvu lajuci na zvezde, gledajuci u palme i vodu. NIje ni to lose, ali meni je gameplay Dooma 3 ipak mnogo bolji zbog samo jedne stvari - nema opustanja ! :smoke:
P.S. znam licno neke od ovih kojima se D3 ne svidja i tacno kapiram koji je to profil igraca - oni koji ne vole da se cimaju i muce, vec samo da se opuste uz igru. Opet, nemojte me pogresno shvatiti, nije ni to lose, no ponavljam po x-ti put meni se vise svidja ono drugo 🙂