W12 je napisao(la):
El ovo sala,e ako si sa tim postavkama imao preko 5 fps svaka cast.
Sto se tice Doom3 mogu da kazem da me igra i razocarala sto se tice gameplay.Tako je ocajno uradjen,npr ne mogu da drzim lampu dok pucam.Pa ebote pistolj u jednu i lampu u drugu i eto,ili kao sto neko rece lampa da se pricvrsti na pusku.A ne vidim monstruma u mraku palim lampu vadim pistolj(opet mrak) i gadjam ga na slijepo.Stvarno glupo.Drugo ko pomenu da HL1 ne valja nista???Gameplay HL je vrh vrhova igra je bila fenomenalno napravljena,HL2 ce da bude majka sto se tice gameplay a i sto se tice grafike
Nisi me razumeo,samo sam ga ispravio da ne postoji very high nego high,pa
kao najjace ultra.
btw uveren sam 100 % da ce HL2 biti nesto najbolje sto se desilo gamerima ikada,ako se to kojim cudom ne desi svi imate po pivo od mene :bottle:
Ser_Zile je napisao(la):
to je najbolje sto si mogao?
daleko je to od najboljeg sto sam mogao.............nisam hteo da ti pisem nista
vise,zato sto sam siguran da bi moderatori to odmah izbrisali....
btw od sad si mi na ignore,nemam ja zivce za igrace amatere koji nemaju blage veze sta je kvalitetno,a sta ne...
OptiPlex je napisao(la):
Potpuno si pogresno shvatio. Ja ne smatram da je gameplay HL los, samo kazem da apsolutno nije nista revolucionarno. Igru sam, naravno, obrnuo uzduz i popreko. Najobicniji linearni fps sa malko boljom fizikom od dotadasnjih i dotad nevidjenom skeletalnom animacijom.
Nemam lose misljenje o HL ali kad god bi me neko upitao da li cu da igram Doom 3/AvP/Undying ili HL/nesto slicno rambo-liko uvek cu izabrati ono prvo.
Emocije ? Strah, nervoza, gadjenje, zaprepascenje, jeza...to je Doom 3, za to je i pravljen
Kao prvo postavi poll koji je najbolji FPS ikada...ako bar 80% ne odgovori HL
ja se ubijem.........znaci vecina je uvek upravu tako da ti kao jedan nista ne znacis.
Kao drugo znas ti koliko traje pisanje koda za nelinearnu igru...jako puno,a imajuci u obziru koliko se igra dugo pravila,da su ubacivali i nelinearnost ko zna kad bi bila zavrsena.....a i bez nje je savrsena.
Kao trece,a DOOM 3 je kao nelinearan.....pa ako cemo tako HL je nelinearniji od D3
Kao cetvrto koliko ti imas godina?
ako si dete i tek uranjas u svet FPS-ova onda te savrseno razumem,ali posto mi delujes kao momak od 20-30 godina iznenadjuje me ovo sto si rekao...
uzmi odigraj Thief 3 predzadnju misiju to je zadnja igra u kojo sam osetio
strah,jezu,sve u svemu nelagodnost.