Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Moje su cena dole ..

Meni se cini da prati cenu BTC-a u poslednje vreme.

Ja se prebacio na doge pre ned dana sa namerom da se istovarim pred halving kad ono nista.

cekaj, za koji dogadjaj se vezuje rast cene na 280? Ja sam onda pobrkao nesto..

sa time da je neko sa mnogo para rešio da iskoristi doge da ih ima još više :)

pa krenula je i ja bas hteo da prodam ali na jbni krapsi ne moze da se loguje... blokovi su prepolovljeni, napustamo doge dok ne dodju na diff ~400 ili na 250 satosija

prepolovljene kucke su sa diffom od 670 i dalje isplativije od LTC..

prepolovljene kucke su sa diffom od 670 i dalje isplativije od LTC..

ali sa diffom od 780 pa navise jad i beda ..

moj zakljucak relativno se isplati , ali apsolutno .... ne .... ali tu smo gde smo .. nema nazad

Ma kako da ne, najveci shit coin od svih..... zajednica da ne kazem koga, dosta pogledat video skupa, pa tamo grupno njih 100 nema iQ iznad 100........

Sto je najgore toliko su skupili manijaka da stete LTC-u jer su na isti skrypt (retardiran clone LTC kao i 1000 klonova), iskreno se nadam da ce se forkovat u nesto drugo...

Ma kako da ne, najveci shit coin od svih..... zajednica da ne kazem koga, dosta pogledat video skupa, pa tamo grupno njih 100 nema iQ iznad 100........

Sto je najgore toliko su skupili manijaka da stete LTC-u jer su na isti skrypt (retardiran clone LTC kao i 1000 klonova), iskreno se nadam da ce se forkovat u nesto drugo...

Znao sam da će se upecati neka šibica da objasni stvari :) Nisi skontao fazon.

Pa marketing ja razumem, ali bazirati se na hiljaditom klonu scrypt rename LTC-a nema smisla, da imaju svoj algoritam razumeo bi, ovako jok...

Jednostavno ko ima bar 3% predpostave kako crypto svet funkcionise, znao bi da klonivi nemaju nimalo smisla

Al ne vredi, vidis da su skupili gomilu noob-ova koji se kunu u njega kao neki nasi ovde tek kad su poceli. Sekta :D

Sa kerovima sam prosao za nijansu losije nego sa tera koinom ;) znate kako gadan trip.. pijes pivo celo vece sa kolegama.. i onda neko od rudara te upita "koliko imas ti ohih tera".. hahahha bacim pogled i ne ukapiram da mu je u vrednosti nestalo par nula do zareza ;) sutradan smo morali po jos neki karton niksica :D

Nazad
Vrh Dno