Ocekuje se skok cene pred ponovno polovljenje nagrade koje treba da se desi za ~23 dana. Inace je je promet doge/btc je veci nego ltc/btc.
takodje,ako ne skoci cena posle polovljenja na 125k onda nece nikada
Ocekuje se skok cene pred ponovno polovljenje nagrade koje treba da se desi za ~23 dana. Inace je je promet doge/btc je veci nego ltc/btc.
coinotron,dogehouse je promenio server i sad drugacije izgleda sajt
coinotron,dogehouse je promenio server i sad drugacije izgleda sajt
sad vidim da doge ne rade na coinotronu i nemam pojma sta se desavaNešto zakucao coinotron ne ocitava doge pool???
sad tek vidim da nesto spominje o tome,a kako da nadjem taj sajt jer kad kucam dogehouse dobijem ovaj novi?gazde dogehouse-a su se izgleda malo "pokačili" pa su napravili 2 različita sajta, ja sam se nekako opredelio ipak za pronooob-a, nekako mi simbina verzija ne deluje obećavajuće![]()
Dogehouse is shutting down!
People hated us. People loved us. At the end due to all the drama and fud/lies spreading we lost of a lot of miners.
I really wanted this to work but its simply not worth it anymore. Thank you all for the support through the past 4 months!
The pool will shut down on 20th of April 2014. The stratums will shut down on 7th of April 2014.
What should you do before those dates :
1. Change your mining rig configs to somewhere else. I made a small easy migration wizard for all your workers
You can use that wizard here with the supported pools ( so far only 1 pool implemented the migration API and we recommend that pool! )
2. Make a MANUAL payout request to get your doge out if your AUTO has not yet reached your threshold!
Thank you again for all your support!
Ni ja više ne znam gde kopati kere
Ni ja više ne znam gde kopati kere
https://www.swisscex.comGde da trejdujem doge za ltc ili btc?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari