Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Pa sad i da skoci cena ionako je vec srozana 3 puta , mada ne mora da znaci, jer vec je bilo mnogo puta da je cena ostala ista nakon polovljenja

Zar nismo do sad naučili da cena ide gore onda kad to najmanje očekujemo?

Prestali su manipulacije cene od strane Whale-ova pa otud i ova "dosadna" cena sada od oko 110 Satoshija uz neke promene male...

gde kopate kere? Vidim sa dogehouse-om se nešto čudno dešava, pa reko da se prebacim na neki pool

coinotron,dogehouse je promenio server i sad drugacije izgleda sajt

gazde dogehouse-a su se izgleda malo "pokačili" pa su napravili 2 različita sajta, ja sam se nekako opredelio ipak za pronooob-a, nekako mi simbina verzija ne deluje obećavajuće :)

gazde dogehouse-a su se izgleda malo "pokačili" pa su napravili 2 različita sajta, ja sam se nekako opredelio ipak za pronooob-a, nekako mi simbina verzija ne deluje obećavajuće :)
sad tek vidim da nesto spominje o tome,a kako da nadjem taj sajt jer kad kucam dogehouse dobijem ovaj novi?

Imate i scryptguild. Vlasnik btcguilda ja sad napravio za skript pool. Radi kao multipool.

kod njhi zavisi od sreće jer je pplns... na coinotronu je rbpps koji stvarno daje po calcu

Dogehouse is shutting down!
People hated us. People loved us. At the end due to all the drama and fud/lies spreading we lost of a lot of miners.
I really wanted this to work but its simply not worth it anymore. Thank you all for the support through the past 4 months!
The pool will shut down on 20th of April 2014. The stratums will shut down on 7th of April 2014.
What should you do before those dates :

1. Change your mining rig configs to somewhere else. I made a small easy migration wizard for all your workers
You can use that wizard here with the supported pools ( so far only 1 pool implemented the migration API and we recommend that pool! )
2. Make a MANUAL payout request to get your doge out if your AUTO has not yet reached your threshold!

Thank you again for all your support!

Ne znam dal da predjem na Preporuceni TeamDoge ili na Coinotron.

Ni ja više ne znam gde kopati kere

Nisam imao posla sam DOGE do sada, pa mi treba savet gde je najbolje sa njima trgovati u BTC i u LTC?
Fala. :)

Poslednja izmena:
Puko doghous, sinoc sam podesio karticu na teamdoge i jutros od 6h vise ne radi ni tamo.... sad sam na multipool. Vise nisam pametan gde je dobro za kopanje kerova.

jeste jako lepo...imam utisak da gledam nesto kao pre dva dana sa bc sto se desilo...na to mi nekako mirise...jako sam nov u ovome al kako se krece ona "amplituda" imam utisak da je to to...ako gresim ispravite me...

Vrh Dno