Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

A koliki će biti reward sad kad krene fiksni reward?

Skinut novi 1.6 wallet obrisan stari,sve uradjeno po ps-u al opet nece... Moze pomoc?

Moze. Zaboravi na wallet vec stavi direktno adresu od menjacnice i sve iskopano ti ide direktno tamo.
DOGE i nije neki coin za cuvanje na duge staze i u vecim kolicinama.

a pricalo se da nece nikad doziveti ni neki veliki rasta kad eto doge je dohvatio i 300 satosija,kod njega se bas vidi da ima veliku podrsku i da se trude oko njega

To svi pricamo, evo vec gotovo 4 meseca a doge i dalje se drži sasvim OK.

Drzi se, jedino sto dosad nisi na njemu mogao nista da zaradis.
Zaradio je jedino ko je kopao pre polovljenja pa istresao na 250+.
I zaradili multipoolovi i to silujuci doge mrezu.

Drzi se, jedino sto dosad nisi na njemu mogao nista da zaradis.
Zaradio je jedino ko je kopao pre polovljenja pa istresao na 250+.
I zaradili multipoolovi i to silujuci doge mrezu.

Iskreno i bez ljutnje - nemaš pojma o čemu pričaš. Razvaljivali smo se sa doge/btc i doge/ltc trejdovima.

Poz

Uh, zaradilo se lepo na njemu. Ali ono sto su pokusavali je potpuno besmisleno i jako skupo. Doge ne moze biti jaci od LTC-a, sve preko toga mora da kosta. Niko nece da nas finansira i da nas pusta da kopamo i da se istovaramo odmah po 30% jacoj ceni nego sto je LTC. Proslo je vreme velike isplativosti i to je to. Nece proci nista bolje nego FTC.

Iskreno i bez ljutnje - nemaš pojma o čemu pričaš. Razvaljivali smo se sa doge/btc i doge/ltc trejdovima.

Poz

Zato sam i rekao da ste zaradili pre polovljenja, posle toga je cena konstantno padala i ne vidim sta si tu mogao da zaradis.
Naravno da se ne ljutim.

Zato sam i rekao da ste zaradili pre polovljenja, posle toga je cena konstantno padala i ne vidim sta si tu mogao da zaradis.
Naravno da se ne ljutim.

Kao i svaki shit coin...Prvi pump posle pojave na velikim berzama, pa mesec dana bunarisanja (do ispod 30 satoshija), pa dve nedelje pump (do skoro 300) i onda lagano padanje...kad neko proceni da je vreme, ide pump, prvo se trosi jako mnogo BTC-a da se pokrene inercija, najteze je za prvih 10% dici cenu. Zatim, selleri povlace svoje sell ordere u nadi da ce zaraditi mnogo vise kasnijom prodajom po visoj ceni, mala ponuda+velika traznja=rast cene. Inicijator polako sipa svoje shitove da povrati deo ulozenog BTC-a u inicijalni rast, a oni koji su prodali bivaju uhvaceni u zamku ponovne kupovine (za visu cenu) tih istih svojih coina. Inicijator(i) pumpa prestaju da kupuju jer su navukli druge na to i samo prodaju, dok ne dodju do blizu nule i do pada volumea trgovine. Nakon toga veliki dump ili par njih, da istovare visak shita koji su inicijalno nakupili i zavrsavaju ciklus sa isto ili manje shita i daleko vise BTC-a nego u pocetku. Ja tako vidim sve coine. Jedino je problem sto je za BTC, LTC (a sada vec i za DOGE) potrebno jako puno kapitala za to. Zato se i izmisljaju novi shitovi stalno.

NIsi u pravu..doge ima konstantno visok network hash rate..i kosntantno multipoolovi(pa i neki ltc polovi) kopaju doge i prodaju ga za litecoin i bitcoin..uz ogromnu inflaciju dogea to vrsi pritisaj na cenu i obara malo po malo ..medjutim pred kraj ove godine inflacija ce da se obori totalno ..godinje ce biti doge kao sad mesecno..multipolovi koji obaraju cenu doge ce da ispadnu iz igre i cena ce da raste sem ako nesto ne desi neocekivano brze nego litecoinu.

Ja mislim da je u pravu i da svi coini sem BTC\LTC i eventualno DOGE prate gore pomenutu semu.

Kao i svaki shit coin...Prvi pump posle pojave na velikim berzama, pa mesec dana bunarisanja (do ispod 30 satoshija), pa dve nedelje pump (do skoro 300) i onda lagano padanje...kad neko proceni da je vreme, ide pump, prvo se trosi jako mnogo BTC-a da se pokrene inercija, najteze je za prvih 10% dici cenu. Zatim, selleri povlace svoje sell ordere u nadi da ce zaraditi mnogo vise kasnijom prodajom po visoj ceni, mala ponuda+velika traznja=rast cene. Inicijator polako sipa svoje shitove da povrati deo ulozenog BTC-a u inicijalni rast, a oni koji su prodali bivaju uhvaceni u zamku ponovne kupovine (za visu cenu) tih istih svojih coina. Inicijator(i) pumpa prestaju da kupuju jer su navukli druge na to i samo prodaju, dok ne dodju do blizu nule i do pada volumea trgovine. Nakon toga veliki dump ili par njih, da istovare visak shita koji su inicijalno nakupili i zavrsavaju ciklus sa isto ili manje shita i daleko vise BTC-a nego u pocetku. Ja tako vidim sve coine. Jedino je problem sto je za BTC, LTC (a sada vec i za DOGE) potrebno jako puno kapitala za to. Zato se i izmisljaju novi shitovi stalno.

i što zaključujemo, da je najbolje pratiti pojave shitcoina, kopati i na drugi pump sve prodati i idemo dalje?

i što zaključujemo, da je najbolje pratiti pojave shitcoina, kopati i na drugi pump sve prodati i idemo dalje?

Ili cak i na prvi. Ako imas zivaca, prodas u prvom pumpu sve, u koracima, cekas par dana da se stvari smire, polako kupujes nazad ali pazis koliko. Ako si sve prodao za npr 1BTC, a da si kopao LTC isto toliko vremena bi imao 0.5 BTC-a, sklonis tih 0.5 ODMAH u wallet, a preostalih 0.5 koji su ti cista zarada mozes koristiti za kocku (citaj investiranje:) ) Obicno sa rastom cene reaguju i drugi kopaci pa svi najasu taj shit, diff mu ode u nebo, cena/diff u bunar i samo si trosio struju bez veze...

Poslednja izmena:
Ili cak i na prvi. Ako imas zivaca, prodas u prvom pumpu sve, u koracima, cekas par dana da se stvari smire, polako kupujes nazad ali pazis koliko. Ako si sve prodao za npr 1BTC, a da si kopao LTC isto toliko vremena bi imao 0.5 BTC-a, sklonis tih 0.5 ODMAH u wallet, a preostalih 0.5 koji su ti cista zarada mozes koristiti za kocku (citaj investiranje:) ) Obicno sa rastom cene reaguju i drugi kopaci pa svi najasu taj shit, diff mu ode u nebo, cena/diff u bunar i samo si trosio struju bez veze...

po meni struja mora biti tuđa bilo što da se kopa :D
moj drugar ima stil da sve prodaje i odma prodaje i skuplja sitniš po malo u btc, ja sve nešto skupljam al slabo će to upaliti

Samo ti skupljaj i mnogo ces bolje da prodjes od drugara. Osim ako te ne pokradu ;)
E sad, ako bas zelis da cuvas doge... Ja se nebih tu previse dugo zadrzavao.

Ne znam zasto ne volite Cryptsy? Malo duze treba da legnu, barem je tako bilo ranije, ali je volume povelik.
odmah sam se setio ovog posta, mislim da je dovoljan odgovor na tvoje pitanje :D

Thank you for contacting us about this issue. Please give it 24hours for
deposit to show due to high volume of deposits. Let me know
when your deposit has gone thru. Thank you kindly for your patience
and understanding.

Samo na zakljucanom Vircurexu. Ostade mi BTC tamo. Haha. Samo veselo.

ja sam ranije trgovao kod njih i nisam imao problema i bio je mnogo brzi nego crypsty tj coini legnu za 15-tak minuta

ja sam ranije trgovao kod njih i nisam imao problema i bio je mnogo brzi nego crypsty tj coini legnu za 15-tak minuta
.......
Unfortunately we had large fund withdrawals in the last weeks which have lead to a complete depletion of our cold wallet balance and we are now facing the option of either closing the site with significant unrecoverable losses for all or to work out a solution that allows the exchange to continue to operate and gradually pay back the losses.
Pošto ljudi pokušavaju da pobegnu sa menjačnice prebacuju btc/ltc u dog i zato skače cena na vircu (zbog povećane tražnje)..

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno