Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Virc je vec jednom bio pukao,tj ne jednom,ovo je vec treci put sto ja znam.Znam samo da su mi prvi put vratili novcice
ali meni je oduvek izgledala uzasno :).Od kad postoji nista se nije promenilo na njoj,a usput i ne radi...

Dobro je ako su ti uopste i vratili coine, koliko si tada cekao na to?

Ajd sad kockaj se , kakav li je ovaj BTER ili uzeti ono sto je ostalo u BTCima i prebaciti na STAMP

Moze, moze i on vrlo lako kako je krenulo:S:

Eh ***, da znam da ce mi vratiti coine ne bih sad kupovao preskupe doge (sa kojima ne znam ni sta cu posle) al ajd budi pametan :trust:..

I ja sam u istom problemu...
Aman sto ne javiste ranije da Vircurex ode u PM...

Javio Ji 4Tze jos u sest sati ali dok smo izreagovali ode mas u propas , menjaj u doge pa na neku drugu menjacnicu ili u walet, sta je tu je

A ja nisam imao pojma sto se tice vesti pa sav doge stavio kod njih i izmenio i sad ne znam gde cu xD. Da vracam nazad po jacoj ceni i sa gubitcima pa opet u wallet.... Sta mi znaci cena kad je sve blokirano...

sta je ovo sa dogama na coindup-u, ne vidim vise opciju za menjanje u btc, samo nesto novo za mbtc?

Učio si fiziku? Deci, centi, mili, mikro, nano, piko, femto, ato ...

Ovo mi je najbolje.... "Accidentally Donates 22 Million Dogecoin" :D

Učio si fiziku? Deci, centi, mili, mikro, nano, piko, femto, ato ...
Ako jedan BTC ide do 0,00000001 satošija zašto bi neko uvodio mBTC? Znači LTC i ostali (predvidjeni za manje transakcije) mogu da kupe prnje jer se uvodi mBTC?

Poslednja izmena:
Ako jedan BTC ide do 0,00000001 satošija zašto bi neko uvodio mBTC? Znači LTC i ostali (predvidjeni za manje transakcije) mogu da kupe prnje jer se uvodi mBTC?

Nista se tu ne "uvodi", malo slovo m je skraceno za mili sto je inace standardna merna jedinica za hiljaditi deo necega, valjda ste ucili skolu za toliko :) Zasto onda koristis milimetre, sto ne racunas sve u metre? Valjda je lakse reci 5 milimetra nego 0.005 metra ... Isto je i za BTC.

ali zasto su samo neke valute prebacili na mbtc, a neke ostavili na btc market?
ako je lakse reci u tim manjim mernim jedinicima, onda su svi sa tom sitnom cenom trebali preci mbtc, a vidim da nisu, i dalje ih je dosta na btc market...

a bilo je najave na bitcointalk forumu da ce biti u subotu pamp,al ih nisam uzeo za ozbiljno :)

Poslednja izmena:
i ovih 20-tak % je za sada zadovoljavajuce kad pogledamo kako skoro sve ostalo pada

nisam kopao dugo doge i otvorim sad wallet da mi se sihronizuje, no trazi mi 1.6 update... pre toga nisam nikad update-ovao wallet...
skinuo sam 1.6 zip, pa me zanima sta se dalje radi... jel trebam samo da overwrightujem taj folder sa novim fajlovima ili sta, kako da budem siguran da ce mi ostati sacuvani novcici u trenutom walletu?
pretpostavljam da trebam da pre overwright backupujem wallet, ali ne znam dal to moze da se odradi, jer ne moze da mi ga sihronizuje, jer sam jos uvek na staroj verziji...

nisam kopao dugo doge i otvorim sad wallet da mi se sihronizuje, no trazi mi 1.6 update... pre toga nisam nikad update-ovao wallet...
skinuo sam 1.6 zip, pa me zanima sta se dalje radi... jel trebam samo da overwrightujem taj folder sa novim fajlovima ili sta, kako da budem siguran da ce mi ostati sacuvani novcici u trenutom walletu?
pretpostavljam da trebam da pre overwright backupujem wallet, ali ne znam dal to moze da se odradi, jer ne moze da mi ga sihronizuje, jer sam jos uvek na staroj verziji...

Za svaki slucaj sacuvaj wallet.dat negde, on se nalazi u user/tvoj default user/appdata/roaming/dogecoin ili kako vec. Nakon sto si ga kopirao negde, obrisi iz tog foldera sve sem wallet.dat fajla. Raspakuj zip, pokreni qt. Trebalo bi da ti prikaze stanje kao unconfirmed i da pocne sinhronizaciju...

Pozdrav!

koga zanima, coinotron je ubacio RBPPS plaćanje za DOGE

Ubacio je odavno :)

Ima li neko ideju zasto je Network hashrate Dogecoina i dalje tako visok s obzirom da nije pri vrhu isplativosti ? Odavno je spao....

Ocekuje se skok cene pred ponovno polovljenje nagrade koje treba da se desi za ~23 dana. Inace je je promet doge/btc je veci nego ltc/btc.

Vrh Dno