vamostamos
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.04.2013
- Poena
- 169
Ako nastave ovako i ostale menjacnice bice ovo veliki bedem za valute!
Ajd sad kockaj se , kakav li je ovaj BTER ili uzeti ono sto je ostalo u BTCima i prebaciti na STAMP
Ovo mi je najbolje.... "Accidentally Donates 22 Million Dogecoin"
Ako jedan BTC ide do 0,00000001 satošija zašto bi neko uvodio mBTC? Znači LTC i ostali (predvidjeni za manje transakcije) mogu da kupe prnje jer se uvodi mBTC?Učio si fiziku? Deci, centi, mili, mikro, nano, piko, femto, ato ...
Ako jedan BTC ide do 0,00000001 satošija zašto bi neko uvodio mBTC? Znači LTC i ostali (predvidjeni za manje transakcije) mogu da kupe prnje jer se uvodi mBTC?
Ako jedan BTC ide do 0,00000001 satošija zašto bi neko uvodio mBTC? Znači LTC i ostali (predvidjeni za manje transakcije) mogu da kupe prnje jer se uvodi mBTC?
nisam kopao dugo doge i otvorim sad wallet da mi se sihronizuje, no trazi mi 1.6 update... pre toga nisam nikad update-ovao wallet...
skinuo sam 1.6 zip, pa me zanima sta se dalje radi... jel trebam samo da overwrightujem taj folder sa novim fajlovima ili sta, kako da budem siguran da ce mi ostati sacuvani novcici u trenutom walletu?
pretpostavljam da trebam da pre overwright backupujem wallet, ali ne znam dal to moze da se odradi, jer ne moze da mi ga sihronizuje, jer sam jos uvek na staroj verziji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari