reko bi cak i cesce
u cemu je fora, jel zato sto se drugacije kopa, tj manji su blokovi il sta vec...
Ja sam danas zatrazio isplatu sa Cointrona direktno na Cryptsy i odose novcici i nikako da stignu. Uputio mail na support pool-a, ali mi ljudi odgovorise da je sve kulturno otislo od njih i sad se natezem sa menjacnicom. Koje smaranje :S:
Ja se ne opterecujem mnogo time sta ce biti, koliko moze da skoci/padne cijena.
Ako je po meni trenutna cijena ok shodno cijeni koja je bila u zadnjih 2-3 nedelje, mijenjam. Ako nije, ne mijenjam.
Dodge se kretao koliko mi se cini, od 190-160, tu negdje, tako da je 183 sasvim ok.
Drugo, kad god sam ranije cekao, nadao se nikad nisam pogodio dobru cijenu. Za btc sam se tako *****ao za skoro 50% ulozenog tj izgubio sam skoro 50% cekajuci. Posle je bilo ceskanje po tintari...![]()
Ja sam danas zatrazio isplatu sa Cointrona direktno na Cryptsy i odose novcici i nikako da stignu. Uputio mail na support pool-a, ali mi ljudi odgovorise da je sve kulturno otislo od njih i sad se natezem sa menjacnicom. Koje smaranje :S:
Evo odgovora:http://blog.cryptsy.com/ i ja cekam ceo dan..
Ja sam danas zatrazio isplatu sa Cointrona direktno na Cryptsy i odose novcici i nikako da stignu. Uputio mail na support pool-a, ali mi ljudi odgovorise da je sve kulturno otislo od njih i sad se natezem sa menjacnicom. Koje smaranje
zashto se onda nekada ne zeznu i daju vishe?![]()
Meni su danas automatski isplatili na coinotronu, baš kako sam bio namestio. Mada su poslali malo više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari