cacanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 440
Coinotron povecava broj kopaca svaki dan za skoro 500Mh :trust: ...
I radi kao doxa...
U pravu je Saj, sta god ubace radi muski a retko sta ubacuju...
Coinotron povecava broj kopaca svaki dan za skoro 500Mh :trust: ...
Koliko treba coinotronu da registruje hasheve novog workera? Win rig i jedna kartica su mi registrovani posle nekoliko minuta, dok linux rig nije vec 10-ak.
Ume da potraje i pola sata - sat da sve dodje na svoje. Ali prekontrolisi da li si sve dobro postavio. Pool, port, thread conc. ,intensity. Cesto promakne![]()
rejected je veoma mali, zanemarljiv iznos, a HW gresaka nikad nisam imao za 2 nedelje kolko kopam...
nije ni realno da rejected bude bas toliko, da ja umesto 2500, dobijem 1000...
msm moguce je, ali to nije bio slucaj, jer sam imao samo nesto sitno rejected...
probacu jos par dana coinotron, mozda me zeza reward RB... posto prekidam, no ako se situacija ne popravi, probacau dogehashfaster, pa ako ni tu ne bude islo, vracam se na moj omiljeni litepool.org za ltc, sa kojim nikad nisam imao problema i sajt pokazuje sve sto treba, ne ovako osiromaseno ko coinotron...
na dogehouse je varijabilan diff i prilagodjava se jacini rudara tako da je NPR za rig od ~2.5 Mh/s 512 a za rig od ~1.1 Mh/s 239, znaci da bi za tvojih ~700 Kh/s bio negde oko 128 ili nesto vise share diff...ok, hvala na pojasnjenju, meni treba variable diff kao na ltcpool-u, nisam znao da je diff fixiran na ctronu, onda on ocigledno nije za mene, dok ne uzmem bar jos jednu graficku...
probacu jos hashfaster, ako nije u pitanju slicna stvar, pa da se vratim na ltc, jer mi nista drugo ne preostaje...
ako neko zna, gde kopati doge, sa jednom 280x i prekidima, bio bi zahvalan da mi javi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari