Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

To sam i ja davno govorio...mada je sajber bio znak razuma to definitivno!

88ghs trenutno... neka klasika od poslednjeg skoka cene. pitanje je šta će biti za tih 5 dana kad se prepolovi reward.

Za tih 5 dana nece biti nista. A i posle toga. Pobeci ce brdo ljudi i pasce diff a vremenom bi trebalo lagano da krene cena na gore. Mada opet, ne ocekujem nikakva cuda od ovog coina.

Coinotron je objasnio kako se odrzava pool. Na drugim pool-ovima je kopanje bilo slicno razbojnistvu, nikad ne znas kad ce da te opljackaju i koliko. Coinotron je apsolutno jedini razlog zasto sam pokrenuo dzukele opet iako sam rekao da necu vise. Ovde koliko pise toliko dobijes. Jedini je problem sto ce se s najezdom kopaca povecati stale.

odmah menjaš ili čuvaš?
na net hashrate sam i mislio za 5 dana. ne verujem da će ostati ovolika gomila ako cena ostane ista.

Nemam pojma. Pola prodajem i menjam za BTC, pola ostavljam, najgluplja varijanta. Sacekao bih to polovljenje pa cu posle da vidim sta cu s njima. U principu, ne zuljaju me kerovi, nebi mi bilo zao ni da stoji neka kolicina ali najradije bih zamenio sve za LTC i cao.

ajd i ja da probam taj coinotron :)
kako se ovde vrsi manuelna isplata? ne vidim tu opciju..

Samo autopayment pored doge adrese za isplatu namestis kolicinu.

+1 cointron

nadjoh i ftc-a od prosle godine na njemu :)

Kopate li na coinotronu kerove ili ltc?

Odavno nisam kopao na njemu pa bih da probam ponovo.

sad vidim na coinotronu pise blok reward 500000.. znaci on racuna srednju vrednost nagrade..
na svim ostalim poolovima prosek je nalazenja bloka je preko 100%.. sto je prakticno nemoguce za duzi period..

gde svi tu i ja aj skidam se sa multipoola pa cu i ja na taj Coinotron da vidim dali se isplati :smash:

Koliko treba coinotronu da registruje hasheve novog workera? Win rig i jedna kartica su mi registrovani posle nekoliko minuta, dok linux rig nije vec 10-ak.

Dogehouse nagradna igra....

This is your chance to become a rich shibe (Or even a dogellionaire!)
Just point your workers to http://dogehouse.org/ and you make chance to get a nice 1,000,000 doge (1 miner, ~$1100) or 500,000 doge (2 miners, ~$550) or 10,000 doge (300 miners, ~$11)
Rules:
1) You have to run at least one worker when we hit the 30Ghash/s
2) The prices will only be given between 8AM - 10PM (UTC +1), we can't track the speed in our sleep.
3) If you're running more then 3 workers only the workers with more then 40khash/s will count (This is to prevent starting 100 instances of cpuminer and therefor getting a lot of workers)
Tips:
1) Get your friends to dig at http://dogehouse.org/ too - the sooner we hit 30Ghash/s the better
2) Make some deal with a group, like sharing the price with other members.
Good luck everyone!

Koliko treba coinotronu da registruje hasheve novog workera? Win rig i jedna kartica su mi registrovani posle nekoliko minuta, dok linux rig nije vec 10-ak.

Ume da potraje i pola sata - sat da sve dodje na svoje. Ali prekontrolisi da li si sve dobro postavio. Pool, port, thread conc. ,intensity. Cesto promakne :)

Cudan mi je ovaj Coinotron, ostavio sam celu noc da mi kopa doge, iskopao mi samo 1045, a imam 730kh/s i po coinwarz-u bi trebao dnevno 6890 da kopam ili po coinotron proracunu, trebao bi 4990 da kopam, a tokom cele noci mi nije pola tolko iskopalo... a cgminer je radio u proseku 730kh/s cele noci... u cemu je fora?

takodje mi se ne svidja sto na coinotron-u nema detaljan prikaz statistike, kao sto ima na litecoinpool.org...

Fora je u tome koliko imas rejected i da li imas HW gresaka ...

rejected je veoma mali, zanemarljiv iznos, a HW gresaka nikad nisam imao za 2 nedelje kolko kopam...
nije ni realno da rejected bude bas toliko, da ja umesto 2500, dobijem 1000...
msm moguce je, ali to nije bio slucaj, jer sam imao samo nesto sitno rejected...
probacu jos par dana coinotron, mozda me zeza reward RB... posto prekidam, no ako se situacija ne popravi, probacau dogehashfaster, pa ako ni tu ne bude islo, vracam se na moj omiljeni litepool.org za ltc, sa kojim nikad nisam imao problema i sajt pokazuje sve sto treba, ne ovako osiromaseno ko coinotron...

Ume da potraje i pola sata - sat da sve dodje na svoje. Ali prekontrolisi da li si sve dobro postavio. Pool, port, thread conc. ,intensity. Cesto promakne :)

E ***, cekao sam oko pola sata i obrisao workera pa dodao novog i sve je ok.

Bas fino radi coinotron. Cim se pohvata sa kh/s sa kartice sve pokazuje dobro :)

rejected je veoma mali, zanemarljiv iznos, a HW gresaka nikad nisam imao za 2 nedelje kolko kopam...
nije ni realno da rejected bude bas toliko, da ja umesto 2500, dobijem 1000...
msm moguce je, ali to nije bio slucaj, jer sam imao samo nesto sitno rejected...
probacu jos par dana coinotron, mozda me zeza reward RB... posto prekidam, no ako se situacija ne popravi, probacau dogehashfaster, pa ako ni tu ne bude islo, vracam se na moj omiljeni litepool.org za ltc, sa kojim nikad nisam imao problema i sajt pokazuje sve sto treba, ne ovako osiromaseno ko coinotron...

ja sam kopao 24h na coinotronu i dobio 28k doge-a sto je i bilo tacno po kalkulatoru, samo da znas da je Ctronu veliki share diff (valjda 256) pa tako da slabije masine tu nemaju sta da traze ....

ok, hvala na pojasnjenju, meni treba variable diff kao na ltcpool-u, nisam znao da je diff fixiran na ctronu, onda on ocigledno nije za mene, dok ne uzmem bar jos jednu graficku...
probacu jos hashfaster, ako nije u pitanju slicna stvar, pa da se vratim na ltc, jer mi nista drugo ne preostaje...
ako neko zna, gde kopati doge, sa jednom 280x i prekidima, bio bi zahvalan da mi javi :)

ok, hvala na pojasnjenju, meni treba variable diff kao na ltcpool-u, nisam znao da je diff fixiran na ctronu, onda on ocigledno nije za mene, dok ne uzmem bar jos jednu graficku...
probacu jos hashfaster, ako nije u pitanju slicna stvar, pa da se vratim na ltc, jer mi nista drugo ne preostaje...
ako neko zna, gde kopati doge, sa jednom 280x i prekidima, bio bi zahvalan da mi javi :)
na dogehouse je varijabilan diff i prilagodjava se jacini rudara tako da je NPR za rig od ~2.5 Mh/s 512 a za rig od ~1.1 Mh/s 239, znaci da bi za tvojih ~700 Kh/s bio negde oko 128 ili nesto vise share diff...

Odmah da naglasim i da diff na cowarz calculatoru nije dobar nekada pa vam pokazuje da treba da zaradite mnogo vise nego sto je moguce. Juce je ceo dan pokazivao 1000 i nesto diff a znamo da je preko 1300.

ok, hvala, sad cu probati i taj pool :)

znam da tripuje taj calc na coinwarz-u, jer uvek prikazuje vise od svih ostalih kalkulatora, ali to je jedini koji znam da ima calc za skoro sve valute, pa ga koristim radi uporedjivanja izmedju valuta...

Kad da ocekujem kerove sa ctrona? Stavio sam 1500 autopayment ali jos nista ne dolazi...

Meni na coinotronu isto problem stavio sam 30k isplatu, a evo skupilo se 150k i jos nije nista isplatio..

Meni su danas automatski isplatili na coinotronu, baš kako sam bio namestio. Mada su poslali malo više.

Vrh Dno