Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

ok coinotron mi je isplatio novce, poslao sam im mejl odmah odgovorili da moram da promenim sifru jer sam se logovao sa raznih sumnjivih ip adresa, tako da sad je sve u redu. :)

Dobro je :) Paze na svoje minere u svakom slucaju.

@damirbaj

" doge blocks have no fixed but a random value 0-1,000,000 DOGE per block "

Ja sam danas zatrazio isplatu sa Cointrona direktno na Cryptsy i odose novcici i nikako da stignu. Uputio mail na support pool-a, ali mi ljudi odgovorise da je sve kulturno otislo od njih i sad se natezem sa menjacnicom. Koje smaranje :S:

Meni je na Vircurex stiglo za manje od 2 minuta cini mi se. Transakcija u btc - transfer na stamp, sve ukupno 5 minuta mozda.

Ja greskom poslao na Cryptsy iz novcanika 1.4 nisam odradio update na 1.5, nadam se da to nece biti problem.

Ja se ne opterecujem mnogo time sta ce biti, koliko moze da skoci/padne cijena.
Ako je po meni trenutna cijena ok shodno cijeni koja je bila u zadnjih 2-3 nedelje, mijenjam. Ako nije, ne mijenjam.

Dodge se kretao koliko mi se cini, od 190-160, tu negdje, tako da je 183 sasvim ok.

Drugo, kad god sam ranije cekao, nadao se nikad nisam pogodio dobru cijenu. Za btc sam se tako *****ao za skoro 50% ulozenog tj izgubio sam skoro 50% cekajuci. Posle je bilo ceskanje po tintari... :)

Isle su dzukele i na 240+

Ja sam danas zatrazio isplatu sa Cointrona direktno na Cryptsy i odose novcici i nikako da stignu. Uputio mail na support pool-a, ali mi ljudi odgovorise da je sve kulturno otislo od njih i sad se natezem sa menjacnicom. Koje smaranje :S:

1000 puta je rečeno, NE ŠALJITE NA RASPALI Cryptsy !!!

Ja sam moje DOGE (2/3) zamenio za LTC. Sad mogu da čekam dalje, nije mi žao šta god da bude. :p

Poslednja izmena:
Ja sam danas zatrazio isplatu sa Cointrona direktno na Cryptsy i odose novcici i nikako da stignu. Uputio mail na support pool-a, ali mi ljudi odgovorise da je sve kulturno otislo od njih i sad se natezem sa menjacnicom. Koje smaranje

Upravo mi stigle Dzukele :D

Ako doge ovako nastavi ima da dupliram sve sto imam za nekoliko dana..sve sam ulozio na doge kad je kostao 141 satosija pre neki dan ..sad ustao i gledam vec 207 satosija

izgleda da ovi na Dogehouse poceli da kraduckaju malo vise nego sto su to radili ranije ...... :(

Coinotron me je iznervirao sa svojim merenjima. Nikad mi nije tačno pokazao koliko kHash pravim, uvek zakida za 100khs, a poslednja dva dana i za 200khs.

A kad ti napuca 200 onda se ne zalis? To sto pise na coinotronu je cista matematika, broj sherova u nekom vremenu, nema sta pool da ti krade. Nekada bacas malo brze, nekada malo sporije, prosek koji ti pise tamo moze da varira i po 10-15%. Ako ti karta ili karte bacaju manje onda racunaj da imas veci stale.
Ja sam jos pre neki dan rekao da je super sto je coinotron uveo dodge i super im dodge radi sam isto rekao i da ce se stale povecavati s brojem korisnika. Tada mi je stale bio 1.5%, sada je 2.3%. Obratite paznju i na to.

coinotron ili dogehouse, ajd brzinski? :)

Poslednja izmena:
bogami krade i koinotron...ako pishe estimated coins/24h 50 000, dobicesh u najboljem sluchaju 45 000.

pa dobro, nije da ih branim, al koliko nas ima, nije ni cudo da malo promase

a ionako pise "estimated", znaci approximately calculate

Poslednja izmena:
kopam vec godinu i po i nikad mi niko nije dao neki vishak :D...samo su me krali :(

Moj post se odnosio na to da nisu platili okruglo koliko sam napisao, već 312 preko. Sigurno su i oni bili zarađeni. :)

Nisi zasluzio :p

Za razliku od ostalih cointron je full otprilike daju tacno.
Diff se menja na svakih 4 sata na dogu tako da sto ti sad pise estimated za 4 sata vise nije.
Na dogehouse i na ostalim -20% do -30%.....

Vrh Dno