Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

sve se slazem i uglavnom je tako, ali postoje izuzeci

procitaj ovo.. http://bitcoin.stackexchange.com/questions/19724/why-can-not-use-an-exchange-address-for-p2p-mining

postoji i razlika izmedju nove transakcije (generisanog novcica na poolu) i transakcije iz tvog novcanika (ona ima ulaz)
menjacnica moze da zna da li si poslao sa poola ili iz novcanika i da odbije da primi .. pa ti posle moras da juris transakciju po chainu..
neki su tako izgubili novcice kad su sa p2pool-a slali u menjacnicu

VirCurEx:
"Usage of addresses
DO NOT use Vircurex addresses for mining purposes. We cannot credit coins generated (instead of being sent)."

Jeste ali to važi samo za p2pool. Ko još kopa tamo?
Ovi obični pulovi koje svi koristimo šalju novčiće iz svog walleta baš kao što bi ti to uradio.

age3yted.jpg

Jesam ja nesto preskocio ovdje?

Desava se da potraje i duze od 2 sata, inace, dobro je sve ako si kliknuo na Save dole.

ja sam danas dobio isplatu sa coinotrona na vreme kao i uvek , inace meni svi koini prvo lezu direktno sa poola na VCX pa ih onda dalje distribuiram po potrebi ma sta tvrdili ovi novopeceni, nacitani "poznavaoci" materije mada sam ja kopao LTC i pre nego sto je postojala ova tema na benchu ... :d

Poslednja izmena:
Evo sad sam kliknuo kad sam izbacio prethodni post, sad se vracam i vidim kerovi u walletu.
Znaci, oko pola sata.

Nemoj vise to da radis sa novcicima. Ne vjeruj svojim ocima vec njihovim usima.

Svi novcici treba da uce od dogea kako se radi marketing ..sad za vikend su organizovali veliku zurku u sred menhetna gde se sve placalo dogeom preko mobilnih

Pa izgleda da taj marketing djeluje, posto doge upravo skacu! :) (dok sve ostalo pada, manje vise). Na coinotronu je prestigao LTC po MH-ima, i to za koliko, nedelju dana...

Poslednja izmena:
Pa izgleda da taj marketing djeluje, posto doge upravo skacu! :) (dok sve ostalo pada, manje vise). Na coinotronu je prestigao LTC po MH-ima, i to za koliko, nedelju dana...
za neki dan polovnjenje blokova..ko nije kupio doge zeznuo se..malopre provalim lika koji kupio u jednom cugu za 113 btca
doge.jpg

izgleda potrosili pare na zurci pa kupuju ko ludi..
ja jutros zamenio sve btc za doge po 160 :)

Posle mnogo radosti uvek dolazi tuga tako da nemojte da preterujete ili sto rece Njegos, " casu meda niko ne popi, dok je casom zuci ne zagrci". Ja ih nisam kopao dok ih Poljak nije stavio on je ozbiljan lik, i korektan, za razliku ovih divljih koji samaraju

Poslednja izmena:
Ne znam koliko je pametan potez kupovina DOGE , mineri ce da pobegnu kad bude halving a samim tim i interesovanje za ovu valutu.

Meni coinotron i dalje ne salje coine na adresu. A promenio sam i stavio od walleta...

Posalji mail supportu. Meni ne radi za LTC i stalno moram da im saljem mail da rucno prebace. Doge, FTC i ostalo nije imalo tih problema, dok za LTC je bilo.

sa coinotrona direkt na vircurex i na kraptsi ide mi bez problema redovno. Ne znam koliko treba da stigne ali stigne !

Takodje. Batalio sam kopanje i presao na ltcrabbit.

jel na ltcrabbit-u automatski sam pool kopa najprofitabilniju alt valutu i pretvara je u ltc? i ti onda isti dan dobijes te ltc-ove?
dal je potrebno nesto posebno uraditi u podesavanjima, ili samo upisati EU server iz getting started sekcije?
i dal zakidaju nesto, jer rade celu to proceduru, tj dal je isplativije ici preko njih, ili sam kopati recimo doge, pa ga prebacivati u menjacnici za ltc?

oni navodno od profita na alt valutama zadrzavaju 1/4 a 3/4 idu na isplatu radne snage...mislim da je bolje kopati direktno doge na coinotronu pa ga menjati posle na vircurexu, na primer...naravno, ako imas dovoljno vremena

jel na ltcrabbit-u automatski sam pool kopa najprofitabilniju alt valutu i pretvara je u ltc? i ti onda isti dan dobijes te ltc-ove?
dal je potrebno nesto posebno uraditi u podesavanjima, ili samo upisati EU server iz getting started sekcije?
i dal zakidaju nesto, jer rade celu to proceduru, tj dal je isplativije ici preko njih, ili sam kopati recimo doge, pa ga prebacivati u menjacnici za ltc?

Automatski pool kopa najisplativiju valutu, mijenja je u ltc i isplacuje svakih sat vremena.

Evo i sa njihovog sajta:

ALTCOIN BONUS CALCULATION
Altcoin profit estimation for each round:

altcoin definition: all scrypt coins except LTC
we sum all altcoin shares generated by our miners for each round
we calculate theoretic current exchange value in LTC of altcoins generated in each round
we purge regular PPS paid for each share from altcoin value
altcoin profit estimation = (theoretic altcoin exchange value) - (share sum * LTC PPS value)
Altcoin PPS bonus:

we sum all altcoin shares and theoretic altcoin profits for rounds ran in the last 24h (displayed above)
3/4 of theoretic altcoin profits are used for rabbit payout
1/4 are kept for
a) covering extreme altcoin volatility
b) big issues to sell large volumes of altcoins at current exchange value
c) altcoin PPS averaging
d) complaining? please try to mine altcoin directly and do damn hard exchange work 24/7 every day and see what your real profits are!
altcoin PPS bonus = (real world altcoin profit sum) / (share sum)
current calculation: 693.4 * 0.75 / 4864604334 = 0.1069022 micro LTC altcoin bonus per share

U principu, mozda je bolje da kopas kerove, pa da mijenjas rucno, ne znam.... Kad sam ranije racunao, cini mi se da je ispalo da preko rabbit-a dobijam npr 0.48btc a preko kerova 0.51btc kad sve izmijenjam.

Ja bas i nisam u prilici da cekam i mijenjam sve rucno.

Vezano za kontakt coinotron-a, oni imaju samo onu gmail adresu navedenu na sajtu pa jel preko nje da pitam sta mi je sa isplatom?

Poslednja izmena:
Ja sam danas poslao Feathercoin u novcanik,stiglo je bez problema posle nekih 1-2 sata.

Meni su blokirali isplate jer mi je nalog bio na Balthazar's ltc listi kompromitovanih.

Sredio preko maila sve i evo cekam da mi Vircurex potvrdi coine pa da ih mijenjam.

^ Nećeš čekati pad nagrade? U koju valutu menjas doge?

Za 4 dana će se prepoloviti nagrada. Tada će ili pasti ili skočiti cena.

onda mi se ne isplati rabbit, rucno cu to da menjam :)

jel cudno ako mi tokom kopanja na dogehouse, skoro svakih par minuta prijavljuje novi blok?
mnogo cesce nego na ltc-u?

Ja se ne opterecujem mnogo time sta ce biti, koliko moze da skoci/padne cijena.
Ako je po meni trenutna cijena ok shodno cijeni koja je bila u zadnjih 2-3 nedelje, mijenjam. Ako nije, ne mijenjam.

Dodge se kretao koliko mi se cini, od 190-160, tu negdje, tako da je 183 sasvim ok.

Drugo, kad god sam ranije cekao, nadao se nikad nisam pogodio dobru cijenu. Za btc sam se tako *****ao za skoro 50% ulozenog tj izgubio sam skoro 50% cekajuci. Posle je bilo ceskanje po tintari... :)

Nazad
Vrh Dno