Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

da li ce ovo jos skakati ili da se menja for btc ???

Prosli put je sa 0.0000018 na 0.0000005 palo za 30 minuta :)

Pa ovo je cist pump, ne znam koliko ce izdrzati.

Samo da ne bude kao sa Quarkom koji smo u startu menjali u bescenje, pa posle skočio astronomski.

dobro za 1 dan 1.8 lct fino :)

ajdemo sad svi ura za kraptsy, novcici sa ordera su mi sklonjeni i naravno sell mi nije prosao a novcica nigde, kad se sve stisa verov ce da se magicno pojave na racunu

Cuti ti, ja 3 dana vec ne mogu ni da se ulogujem tamo. Koji pool preporucujete. Multipool me odvali nocas.

ja sad kopam na njemu, tj pre 5min se prebacih, nije valjda da ne valja?

edit: na multipool.us

sve sam probao i samo jedno cu reci, zivio multipool :D

Mene je multi opljackao nocas, ni lud se vise ne vracam. Dobio sam samo 30% coina.
Hvala Apple ;)

multi je bio dobar do juce, sada ima puno rejected sharova, na scryptpools sam iskopao najvise i bili su najbolji do juce, onda je poceo sajt da zeza, nisam vise pametan gde da kopam...

Daj boze da ovo sve u globalu potraje duze od nove godine, jer je ultra super mega nerealno :D

Dostigao je peak od 0.0000015 i sad ide dole :) Ovi sto su imali su se istresli, a mi sto imamo 20.000 mozemo samo da gledamo :)

Znaci onaj retardirani Big Vern ima najgoru menjacnicu! Cryptsy je takvo smece, da ja nemam reci.

Zaobidjite Cryptsy u sirokom luku i predjite na vircurex koji je milion puta bolja i stabilnija menjacnica.

Posaljem 10 ltc-a i stigne mi u roku od 2 dana, kad je vec bilo kasno! Hteo da kupim pola miliona doge-a juce, nestao sell order!

Sad mi ne dozvoljava niti da trgujem, niti da withdraw-ujem sredstva.

Znaci tako se pumpa isplativost, naravno niko ne moze da proda po toj ceni.

Prilozi

• h.png
    h.png
    6 KB · Pregleda: 120
pa naravno kazem ja u postu iznad da su magicno nestali novcici a posle hajke ce se magicno pojaviti

da, na scryptu, mada kartice kopaju... za svaki slučaj sam ih prebacio na cryptocult
i netcodepool ponovo radi, onaj na kom je većina počela da kopa

Poslednja izmena:
Da li neko zna koja je najvisa cena za LTC bila na coinedup? U cetvrtak sam prodao nesto malo za 0.000077, danas sam zadovoljan sto sam uspeo da prodam jos malo po 0.000043, zanima me da li je bio i bolji kurs. Mislim da u zivotu nisam refreshovao stranice koliko sam u prethodnih 7 dana na Cryptsy i Coinedup.

Sad mi malo nije jasno, ovi veliki su pokupovali sve sto su mali jedva cekali da prodaju, sta posle veliki rade sa tom kolicinom dogova ? Pretpostavljam da vrednost mora da mu skoci jos vise da bi oni zaradili nesto ?

Da li neko zna koja je najvisa cena za LTC bila na coinedup? U cetvrtak sam prodao nesto malo za 0.000077, danas sam zadovoljan sto sam uspeo da prodam jos malo po 0.000043, zanima me da li je bio i bolji kurs. Mislim da u zivotu nisam refreshovao stranice koliko sam u prethodnih 7 dana na Cryptsy i Coinedup.

Cena je isla do 0.000017, bila je dosta na 0.00002 i tako, manje vise dobro si prosao..

Ja na vircurexu imam samo u btc da prebacim, ne i u ltc, jel ima razlike u kursu?

možeš posle te btc u ltc ako njih skupljaš... na isto izađe manje više jer je na vircurexu nešto bolji kurs DOGE/BTC nego na coinedup

Vrh Dno