Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

prebacim 48k dogija sa krapsija na vircy, pise da mi leglo 10k, odem na vircy a on nije dostupan :smash:

Reših da čuvam 1 milionče kerova, valjda će cena gore...

Znam jednog što je prodao 730k prekjuče po nekih 50 satoshija :)

Očigledno je panika sada, ne radi ni coinedup. Sve je usporilo od poolova do samih transakcija.
Tiha voda breg roni :)

Ja danas prodao oko 300k na 0.00000130, ostalo se steka, ovo cisto da se uzme LTC koji bih izrudario za to vreme. :d

I ja prodao 400K po 0.0000013.

Ostao mi milion koji ceka jos bolju cenu.

A nocas se masine prebacuju na mackare...

na kom pool-u ćeš kopati mačkice?

Videcemo, negde moraju da krenu. Mada ocekujem da ce veceras biti raspad i da ce jedva raditi i to sa velikim stale-om

Koliko ima smisla praviti nas bench pool za ovakve situacije, sa novim novcicima i pocetkom istih?

Izgleda da necu ni prelaziti na mackare...

https://bitcointalk.org/index.php?topic=383068.0

https://bitcointalk.org/index.php?topic=379700.0

Prvi je vec krenuo, poceo sam da ga rudarim ali je pool katastrofa i mislim da cu odustati.

A ovaj drugi, njegov tvorac je teeski scamer koji je prevario bas dosta ljudi. I koliko vidim, sada se vodi polemika oko premined novcica... Sve u svemu, nece imati veliku podrsku od strane rudara, a samim tim i nema neke sanse da osvane na berzi.
Mislim, mozda gresim ali ne uliva mi poverenje ni malo.

Shic mace ovo je kuceca tema :)

Znam da je tema za kucice,ali bas sad gledam na bitcointalku ima tema za macice...ljudi prodaju 1000macica za 1BTC. :)

Taman mi možemo na Božić da lansiramo RPC - Roasted Pig Coin.

mogli bi da napravimo benchcoin :)

Ma napraviti DonkeyCoin i cao.

Coin for real Donkeys.

Be a donkey, mine donkeycoin...

Nocas sam kopao taj raspali CatCoin. Lansiranje kasnilo sat i po, najjaci pool u prvih sat vremena je imao pogresan blockchain, wallet nije radio bez rucnog kopiranja dll i .conf koje si morao da trazis po forumima (i dalje ima Litecoin logo). Nekim cudom sam nakopao 615 komada, sad samo gledam hoce li to vredeti necemu.

Danas sam prodao 70% kerova, nisu me izneverili, pa se nekako osecam kao izdajica zbog kopanja macaka nocas :D

Poslednja izmena:
Ti dobar ja sam do pre sat vremena mogao da kopam 150 komada na dan sa 460kh/s,sad sa ovim difom 30 komada,a za sat ne verujem ni da cu 15 moci.

Nazad
Vrh Dno