Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Duze vreme rudarim samo kerove i na ovom poolu http://doge.cryptoculture.net/index.php nikada nisam imao stucanja a isplata i sve drugo radi perfektno,testirao sam i druge pa sam primetio da multipool zakida kerove u proseku daju manje 20% za isto vreme !? mozda sam paranoican ali matematika je cudo...

Jel ima ko problema sa ulaskom na doge.scryptpools? Kopam citav dan, iskopao sam 10.000!? Lijepi moj Multipool, davao mi je 35.000 :)

Пробао сам 4,5 пула до сада. Оно што сам на некима копао за 8 сати, на doge.scryptpools.com сам лагано копао за 3... Поред њега је и мултипул који се испоставио такође као добар пул. је л' још увек багује "doge.scryptpools" ? 2 пута данас ми је рачунар престајао да копа...

da bagovo je danas jedno 4 puta pa su kopaci po par minuta prestajali da kopaju ali izgleda je to reseno u toku veceri pa sada opet sve OK radi.

:type:

pa ubacite neki kao failover... cryptocult npr

da, to... ne znam dal može tamo, možeš da probaš u extra flags da gurneš, --failover-only -o stratum+tcp://doge.cryptoculture.net:22555 -u u.w -p p

Vezuj to na krace :D

Pa se ti prebaci i misli da pravis mnooogo vise nego kad kopas litecoin... a pool radi 2 dana, pa pola dana ne radi...

Jedino na multipool dobijam onoliko koliko mi calculator izracuna. Svi ostali poolovi podbacuju dosta.

Pa se ti prebaci i misli da pravis mnooogo vise nego kad kopas litecoin... a pool radi 2 dana, pa pola dana ne radi...

Ja sam za 4-5 dana kopanja kerica zaradio onoliko ltc koliko ne bi do srpske nove godine da sam kopao samo ltc, i imam jos u steku ako naleti dobra cena.A evo zahuktava se pas.. Pa TI kopaj ltc kolko oces..

Poslednja izmena:
Ja sam za 4-5 dana kopanja kerica zaradio onoliko ltc koliko ne bi do srpske nove godine da sam kopao samo ltc, i imam jos u steku ako naleti dobra cena.A evo zahuktava se pas.. Pa TI kopaj ltc kopaj ltc kolko oces..

Ако одма продајеш, исплати се. Ако чуваш, можда ће се исплатити, можда неће, релативно је... По мени је лтц воз за прављење већих пара одавно отишао...

Ja kopao na fast-pool 2 dana, za oko 2 dana sa 1,2MH , dobio sam ~ 60K čini se solidno ali manje nego što je trebalo ..

Poslednja izmena:
Ако одма продајеш, исплати се. Ако чуваш, можда ће се исплатити, можда неће, релативно је... По мени је лтц воз за прављење већих пара одавно отишао...

Ja gledam da se pokrijem, kupim ltc malo vise nego sto bi ga iskopao, ostalo cuvam..Dog ide opet gore, ne znam da li da se istovarim skroz ili da cuvam, ionako nemam nesto puno novaca...Ali cak i da se istovarim pokrio sam sebe do do sredine januara,a do taga mogu jos kerova da kopam i da ne mislim..

Ja kopao na fast-pool 2 dana, za oko 2 dana sa 1,2MH , dobio sam ~ 60K čini se solidno ali manje nego što je trebalo ..
Sta ces lepse,to ti je ako dogura keric danas do 0.000002 po trenutnoj ceni LTC-a 4,6LTC-a za 2 dana...cisto sumnjam da toliko mozes da zaradis samo kopajuci LTC. :)

oke keric skocio na 10 mesto

Screenshot_4.png

za manje od 6 sati je utrcalo u market cap malo vise od 3 miliona dolara

Nazad
Vrh Dno