Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

HAHA :D Ne verujem! :) Da bude upola isplativ kao sto su bili kerovi, bice super! :)

znači više se kučići ne isplate?

Pa zadnjih 3-4 dana uopste nisu isplativi. :)

Ti koini se rudare cim izadju i prodaju cim se pojave na berzi.

Par dana kasnije ce mozda biti na vrhu liste isplativosti, ali dok se odbiju stale share-ovi, poolovi sto kradu i cena koja ce da padne dok ti ne izrudaris nesto, bices u minusu.

Pa zadnjih 3-4 dana uopste nisu isplativi. :)

Ti koini se rudare cim izadju i prodaju cim se pojave na berzi.

Par dana kasnije ce mozda biti na vrhu liste isplativosti, ali dok se odbiju stale share-ovi, poolovi sto kradu i cena koja ce da padne dok ti ne izrudaris nesto, bices u minusu.

Ili se ostave pa se umesto 1btc-a uzme 15 komada kao sa qvarkom... ;)

imam nekih 60-tak hiljada istih pa pitam :) ne znam šta da činim sa njima :)

I dalje se isplati kopati doge... prema ltc laka matematika, skoro duplo.
Problem je sto je pre neki dan bilo 4x.

Kopajte dok je isplativo, kad nije nemojte kopati :)
Da cete se obogatiti od kerova - verovatno ne.

Koliko vidim, na coinwarz je 175% isplativiji od LTC-a.

Ali oni ne uzimaju ono najbitnije. Kradju pool-ova, i stale share-ove.

Probao sam barem 10 pool-ova i svaki je ukrao barem 30%.

sto znaci da ce cena gore tj dump posle :)

znaci kad skoci cena odma se istovariti i cao zdravo ?

u mom slucaju ne..... ja cu samo malo da prodam, a resto stekam za crne dane...... Mozda propadne, a mozda se uzme i ozbiljnija kinta, to ti niko ne moze reci sa sigurnoscu

lako je kad ih imas milion :) pa i da ostavis pat stotina hiljada u stek

ma ovo je jos uvek isplativo, bas sad racunam i pored toliko invalid sharova (ponekad i 10%) opet dobijam dosta vise nego da rudarim ltc.
u mom primeru sa 600khs na dan moze se skupiti ~0,2 ltc-a a sa ovim dogecoinom po ovoj trenutnoj ceni kad ga zamenim za ltc na dan izadje ~0,37 ltc-a pa i kad se odbiju pool fee i rejected sharovi opet ispadne isplativije...
racunao sam i u slucaju da diff doge i ltc-a ostane isti i cena ltc-a ista, doge mora da padne sa cenom ispod 0.000013 (trenutno 0.0000185) pa tek onda ce da bude manje isplativiji.
inace kopam na multipoolu vec 3 dana i nemam bas nikakvih problema (jedino sto ima dosta invalid sharova) ...
samo neznam dali sve prodavati ili nesto i ustekati (do sada sam vec prodao 80% doge za ltc):d

ma ovo je jos uvek isplativo, bas sad racunam i pored toliko invalid sharova (ponekad i 10%) opet dobijam dosta vise nego da rudarim ltc.
u mom primeru sa 600khs na dan moze se skupiti ~0,2 ltc-a a sa ovim dogecoinom po ovoj trenutnoj ceni kad ga zamenim za ltc na dan izadje ~0,37 ltc-a pa i kad se odbiju pool fee i rejected sharovi opet ispadne isplativije...
racunao sam i u slucaju da diff doge i ltc-a ostane isti i cena ltc-a ista, doge mora da padne sa cenom ispod 0.000013 (trenutno 0.0000185) pa tek onda ce da bude manje isplativiji.
inace kopam na multipoolu vec 3 dana i nemam bas nikakvih problema (jedino sto ima dosta invalid sharova) ...
samo neznam dali sve prodavati ili nesto i ustekati (do sada sam vec prodao 80% doge za ltc):d

Gde je cena 0.0000185, da se odmah istovarim ?

@slashnp
izvinjavam se ako sam lose napisao (nisam razmisljao), evo zuljevicb je objasnio sta i gde je to :D

Poslednja izmena:
Jel ovo neki fan Assassin Creed serijala pravio novčić, pa ga nazvao po venecijanskom duždu? :D

dobar pool zadovoljan invalid shares mali bas.

bude li odnos doge/ltc na coinedup.com veci 0.0000172 ???

Bude i veći odnos, sve zavisi od trenutka, mada je poslednjih dana u "padu".

Mada koliko sam ja sračunao po meni je najpovoljnije trgovati na vircurex.com. doduše ima samo DOGE/BTC

eeee da si bio tu pre par dana...

*** moras stalno da si na kompu a ja malo slobodnog vremena pa kad naletim :( ali nikad nije kasno i ovako majnujem duplo vise nego lct. Cekacemo neki pump pa se istovariti :)

sa rekoste vircurex najpovoljni ili coined up ili neki treci ???

na coinedup 0.0000189

Poslednja izmena:
Ker je poklekao i ali ne predaje se :vuf

1 DOGE = 0.00000068 BTC

kerrrr.jpg

Ne može se satima već pristupiti coinedup-u. :(

Srećom, Order stoji odavno i "peca" 0.0000335 DOGE/LTC. ;)

Nazad
Vrh Dno