Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

ja jedva povuko dozdove sa tog pool-a

Navodno napisao admin sa BTC-e

"Dear Cryto trader,

We shall be implenting DOGE 2nd week in January.

This will be in USD/Doge and BTC/Doge

Happy Trading"

onda da se nadamo skoku? :)

Navodno :D jel to sa btc-e trollchat-a?

Kopaj macice dok je mali dif,evo za par sati ce da skoci na 50+...posle kad skoci,prebacis se na kerice. :D

Sve sumnjam da je to admin BTC-e napisao.

Mislim, nije nemoguce, ali kolika je verovatnoca da ubace valutu staru dve nedelje? :)

Znam da je tema za DODZOVE,njih i kopam ali spominju se macke !!! Odem pogledam pool a u linku za novcanik me prebacuje na LTC !!!???
Pa se pitam postoje li uopste macke ili taj pool i slicni kopaju preko nasih grbaca LTC a nama daju Q ???

I meni je to palo na pamet :D u svakom slučaju,još 2h mačke,pa onda 'ranimo kerove. Megaskote, ti i demonserbia ste glavni mačkari koliko vidim :D

cena pala kucicima sad su manje isplativiji nego da se kopa ltc? ili se varam

Varas se ;) isplativije je duplo po digitronu a realno bar 70% vise.

Другари, која је оптимална температура картице за рад ? Кад ми је на аутоматику држи је на неких 76 - 77 степени. Је л' то ок ? У питању је Р9 280Х ДЦ2Т

To je ok temp . Btw koji software koristite za rudarenje, koji moze da rudari i macke i kucice ?

kopam macke za sad da skupim 100 komada pa stsa bude :p

I ja se ubih razmisljajuci sta da kopam, macke ili kerove. (u prevodu da li da igram X ili 2 :D )

Da nije ispao ovaj problem sa kerovima, ne bi bilo dileme, ovako...

Pre par sati setam gradom i pricam sa ortakom preko telefona sta da kopamo. Mogu reci da su me mnogi prolaznici gledali prilicno cudno, verovatno su pomislili da sam zreo za LL :)

I ja se ubih razmisljajuci sta da kopam, macke ili kerove. (u prevodu da li da igram X ili 2 :D )

Da nije ispao ovaj problem sa kerovima, ne bi bilo dileme, ovako...

Pre par sati setam gradom i pricam sa ortakom preko telefona sta da kopamo. Mogu reci da su me mnogi prolaznici gledali prilicno cudno, verovatno su pomislili da sam zreo za LL :)

Probaj tek u punom gsp-u pricati kako vec par dana kopas kerove i cekas dobru cenu za prodaju :-D

Cuk cuk ... drusto za zastitu zivotinja... pa ciko nisam ja... ja sam samo kopao kerove na pool-u... :) :)

DOGE mreža 38 Gh/s, Litecoin mreža 69 Gh/s...

Vrh Dno