Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Ne radi već nekoliko sati. Ja sam od 13 h već prešao na drugi, ostalo mi nešto koina tamo pa ih i ja čekam.

Radi pool ali se sajt raspada... Ja sam malopre uspeo da udjem i vidim novcice ali odmah sledeci link puca...

Neko je ostavio ovaj:
https://doge.nut2pools.com/

Par sati kopam tamo ali malo nas ima pa ide sporo rešavanje blokova. Valjda će i nagrada da bude dobra, pošto se deli na manji broj. Videćemo. :D

Imam problem...kad krenem da zakljucam wallet,odmah pukne. Probao par puta i nema sansi,ima li ko resenje?

ja sam zakljucao bez problema. skinuli ste onu 1.1 verziju sa foruma?

Ima na nekoliko foruma pitanja u vezi tog problema sa zakljucavanjem. Resenja za sada nema. Ni kod mene nece (verzija 1.1 na Win7 x64).

Može neki predlog zabolju berzu...ovaj coinedup užasno nervira koliko je nestabilan, ne mogu ni da se ulogujem a da ne pukne :mad:

ja ni ne znam da trenutno ima druge berze za dodzove, s obizrom na nagli rast verovatno ce se za koji dan pojaviti na criptsiju

Radi ti sve samo ti je slab hardware za kopanje ili si lose podesio majnera..Mora proci neko vreme pre nego se sve updatuje na sajtu..

Jeste slab je hardware... samo testiram pa cu posle da se udubim u i hardware. Hvala maxo.

1. radi, ali imas samo 58.31 kh/s i to uglavnom jer ti intezitet stoji na 10 (dok ti je cgminer prozor u focusu pritisnes taster G, pa I i ukucas na primer 16)
kada ti i drugari sa pula iskopate nesto, novcici se razdele i dok se ne sakupi odredjeni broj potvrda, oni stoje u "unconfirmed" sekciji, a posle se prebace u "confirmed". kao sto vidis ti si vec nakopao odredjenu sumu.
2. sto se tice kopanja iz novcanika to zaobidji, kopaj sa cgminerom 3.7.2. ja kopam sa tom verzijom i ide super

Probao sam na 16 i dobijam oko 78kh/s ali nakon 1h kopanja komp mi uzasno koci i secka ali nebitno ovo je ionako test. Prebacicu se na cgminer 3.7.2 cim krenem sa ozbiljnijim hardware-om. Odoh sad to da istrazujem sta i kako (sto verovatno necu skoro zavrsiti :D ).

Hvala na info.

Ovi pool-ovi pucaju k'o ludi. Isplativos se dovodi u pitanje jer ako pull stalno puca dzaba mu da je 300 puta isplativiji od ltc-a.
Jos uvijek ne mogu da pristupim netcodepool-u i da povucem novcice.

Moras biti uporan... ja sam jeeeeedva izvukao, kliktao sam ko manijak refresh jedno 20puta...

Presao sam na drugi pool, od ovog nema leba...

Ja do 20h još kopam, pa se vračam na LTC.

Kad se ovde smire strasti videćemo na čemu smo. Pamtite pool-ove i šifre na kojima ste kopali, možda se za 6 meseci lepo iznenadite. :)

Ja do 20h još kopam, pa se vračam na LTC.

Kad se ovde smire strasti videćemo na čemu smo. Pamtite pool-ove i šifre na kojima ste kopali, možda se za 6 meseci lepo iznenadite. :)

Baš tako, samo što je sigurnije da se kerovi prebace u novčanik ili na neku bolju brezu(čim se pojava), nego ih čuvati na basenu koji može da nestane.

Imam puno škarta, po 7%

Ma meni cak ni wallet ne radi. Skinuo source, kompajlirao i samo mi prikaze logo i na kraju nista.

Basen :D

Ja cu nesto i da sacuvam bas za taj skok kad bude, bice to onda lepa svotica...

A *** sve se teze kopa,ja sam krenuo kad je diff bio 40,sad 130-150 do sutra ce biti 200...haos. :D

Vrh Dno