Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

deluje zanimljiv coin, evo i ja stavio preko noci da nesto malo iskopam...
inace lepo radi i preko guiminera :D

Ono sto me je zacudilo su jako brze konfirmacije i berza. Naime, na berzi je fee za povlacenje btc-a smesan i prakticno svaka suma se moze povuci, nije kao na btc-e recimo gde postoji minimum za povlacenje pa cak i minimum za trade...

registrovao sam se ali nisam zapamtio ono korisnicko ime koje mi je pisalo u desnoj strani? mogu li da se logujem sa email adresom?

Do ujutru ce milionce biti u steku. :)

Cekamo tih njihovih $0.1 :p

registrovao sam se ali nisam zapamtio ono korisnicko ime koje mi je pisalo u desnoj strani? mogu li da se logujem sa email adresom?

nema veze, idi ponovo na ono login with google ucices na isto korisnicko...

Da, vazno je samo da si ulogovan na gmail nalog, tj da je sesija aktivna a pool ce sam da skonta ...

Hehe 0.1$ :) mislim nije nemoguce videli smo koliko mogu i altovi da skoce ali opet isto da se dogodi, ne znam...

Ja cu 200 000 da spakujem da cekaju bolje dane :)

ok, hvala

znaci stekacete ga do 0.1$ po novcicu :)

Da li i vama stoji Account Balance 0?
ili je ovaj moj basen nešto prolupao

Slika

Edit:
Primetio sam da pričate o velikoj količini iskopanih kerova za kratko vreme, pa mi nije bilo jasno o čemu se radi.
Promenio sam pool, sad sam na http://doge.cryptoculture.net/ i bukvalno za par minuta sam iskopao koliko na predhodnom za nekoliko sati,verovatno da je onaj gore pool (http://doge.scryptpools.com/) prevara.

Poslednja izmena:
za nekih 5-6 sati iskopah (sa ~600khs) 12500 Dogecoina sta dodje po trenutnoj ceni 0,164 ltc-a, sta znaci za jedan dan se moze iskopati ~ 0,7 ltc-a (3,5 puta vise nego da kopam ltc)
tako da za sada se prebacujem na DOGE dok je isplativost ovakva... :smoke: :d
inace koliko imate stale/invalid % sharova?

Poslednja izmena:
za nekih 5-6 sati iskopah (sa ~600khs) 12500 Dogecoina sta dodje po trenutnoj ceni 0,164 ltc-a, sta znaci za jedan dan se moze iskopati ~ 0,7 ltc-a (3,5 puta vise nego da kopam ltc)
oko 2% rekao bih

Geld ajde da pitam nekog ako udjem sa 2x7970dc2 za koliko ih otplatim samo nocna a koliko 0/24

Hvala na savetu.Bas sam u premislju dal da udjem il..hm:)

Pool Invalid 4992 (1.61%)
Your Invalid 56 (0.02%)

Funkcioniše sve. Od prebacivanja koina na menjačnicu, do prodaje istih i slanja LTC-a na BTC-e.

A sad, da se napravi jedan štek i da čekamo tih famoznih 0,1 $. ;)

Narode, nemojte biti blesavi...

30% prodaja za $, 30% u LTC, 30% stek DOGE i bog da vas vidi :) dobijate u svakoj kombinaciji...

Da li neko zna koliko vremena treba da CryptoCult pokaže novčiće?
Kopam već sat i po a nisam dobio ni jedan novčić confirmed.

Hvala unapred.

Poz

ma najjaci pool vam je doge.netcodepool.org sajt im nije najstabilniji, ali zato pool radi kao *******..... predjite tamo i nema greske

Meni lici da je nesto pukao pool...vec dva sata isti blok...

Ja sam bas otisao sa netcodepool jer sam imao puno rejected shareova, dok na cryptocult nemam problema

Ja sam bas otisao sa netcodepool jer sam imao puno rejected shareova, dok na cryptocult nemam problema

izgleda da je to od riga do riga, mada nema logike..... meni sve radi u savrsenom redu i nikakve zamerke (sem povremenih prekida u radu sajta) nemam na doge.netcodepool

Sta ovde ne valja. Da li je moguce da isti je isti blok vec tri sata...?

Prilozi

• ImageUploadedByTapatalk HD1387364911.370844.jpg
    ImageUploadedByTapatalk HD1387364911.370844.jpg
    109.9 KB · Pregleda: 121
Vrh Dno