Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Ma kakvi,evo sad me *****ava i njihov pool diskonektuje se na svaka 2 min...ko zna sta rade

da li se istovarivati na cryptsy odma?

proradili ali kilavo

Poslednja izmena:
Ja samo da legne na kriptsy saljem ponudu 100 kerova za 1btc,sad gledam kakve transakcije su obavljene 10kerova za 0.2 BTCa haha

nece caozdravo, prvo ce da ih obrnu, posle ce da vrate kad bude vredelo NISTA

Ovo je da covek poludi 15 min vec ne mogu da potvrde(citaj NECE) DOGE na cryptsy-u znaci smradine najvece!

Ovo je da covek poludi 15 min vec ne mogu da potvrde(citaj NECE) DOGE na cryptsy-u znaci smradine najvece!

Ja sam pre cirka 3 dana poslao 100Yac na cryptsy i jos nije depozit legao na moj racun...

Nisi valjda stvarno mislio da ces da utopis doge po ovim cenama? :D ovo su stavili da *****u narod da sto vise posalju na njihov sajt...

hahahaha pa ja gledam kakva je ovo navlakuša :D :D

Pa to je to,prevaranti obicni...a kad im trazim da mi isplate 0.6 LTC-a onda se ceka 6 dana,a kad saljem moje DOGE onda nista..Sad ce da uvaljuju ljudima 1DOGE=0.1BTC,mislim nije da ja nisam hteo,ali ne moraju samo oni da zarade :D

Poslednja izmena:
Zato mi i dodje da vise u zivotu ne pomislim da kopam ovako neke gluposti... kad se ovakve stvari desavaju, tj admini ovih levih berzi manipulisu i zaradjuju na ovakav nacin... jadno i providno

Nema izgleda leba od ovoga,da je onako kako treba da bude,dosad bih uzeo bar 1 BTC,a ovako ce samo admini da omaste brke..

da je onako kako piše do sad bih uzeo 50 BTC :D ali i na tarabi piše...

Meni proslo, samo da vidim da li ce da stigne, a ako stigne kada??? - sutra, u nedelju mozda :D
EDIT: Nisam poslao sve, samo mali deo da se ne zagubi :) , nekih 29k, vise mi i ne treba kako stvari stoje

Poslednja izmena:
Nisu oni trolovi, nego svi mi ovde, a verujem da ima još ljudi poput nas, poslali kerove da trče na kriptsy ne bi li omastili brk na brzaka...evo izasao buy order na 0.08 btc/doge ;)

Ko li samo pumpa ovaj kereci coin, evo cena je otisla na DOGE/LTC 0.000031...

Nisu oni trolovi, nego svi mi ovde, a verujem da ima još ljudi poput nas, poslali kerove da trče na kriptsy ne bi li omastili brk na brzaka...evo izasao buy order na 0.08 btc/doge ;)
Ahahaha oplako sam

2013-12-18 18:45:27 Sell 0.08000000 6.00000000 0.48000000

Ja okacio autosell za 10k komada,pa sta bude bude,nemam zivaca da pratim. :D

A zamisli tek ovog admina cryptsy-a... lik ceshe jaja gricka kikiriki i kao, aj sad malo da se sprdamo sa narodom, evo covek stavlja sell order 4doge za 4btc-a :D

Nazad
Vrh Dno