Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Znaci da cekamo do 4 ujutro? Pa dobro, nije da se ne isplati :)

admini kraptsija
01HaWAC.gif

Nema problema, samo vi prvo skupite jedno 4-5 BTC-a da mi posaljete, posto toliko hocu da uzmem! :D

Nisam, vas na 17-oj strani ima 7-8, puta 3 LTC = 24 LTC = 250 evra, a 5 BTC = skoro 2000 evra :)

i ja castim ako uletim prvi slucajno :)
a sansa za to je kao i na lotou

ček bre vi ozbiljno očekujete da će vas sačekati 0.013 BTC po kučetu? :D

Po nekoj logici, ako ima 3-4 velika poola, i na svakom u proseku oko 300 workera, to znaci da oko 1000 ljudi kopa kerove. Barem 80% njih zna za cryptsy, to je 800 ljudi, i recimo da je 80% njih videlo da se bezmalo dele BTC-evi za dz, sto znaci da 640 ljudi oce leba bez motike. Neka od tih 640 ljudi barem 80% ima neko kuce da posalje na cryptsy, to govori da imamo 500 direktnih konkurenata za premiju :D

20000 kerova nam zatvara igru svima, bice ko prvi nosi sve..
a na coindUp - u ltc pisa po sirotinji 0.000066 eee da sam bar pola ostavio na tom shitu.. bar nesto da se izvuce.. a i cena ce ici bar do 0.0001

Bas tako. Ja sam poslao hordu od 30000 pit bulova, samo cekaju da rastrgnu cryptsy :D

Je*o me pas kad sam ih jeftino prodavao :D

"Velik pool", na ovom gdje trenutacno kopam ima 2385 radnika, moglo bi biti mnogo vise prstića

Aj sad neka mi neko objasni da li je normalno :

0.01000000 46.90019960 0.46900200

da neko da bezmalo 200 evra za nesto sto se kopa 10 minuta!?

Edit: Uleteo je neko sa 25k... ali je alav! :D Ne mogu da verujem!

Poslednja izmena:
hahaha carevi ste :D ma spustiće rate kad budu pustili depozite, ovo sad drkenjišu ko zna šta... ili kradu ili testiraju :)

ljudi kakva je preporuka, menjati sada na coined za ltc ili cekati jos ?
;)

Neciji su stigli, moji nisu naravno. .jeb em li im mamu i cryptsiju...

Spremajte se :) mislim da se na pomolu veliko otvaranje :D

Edit: To je to, ljudi, ostale samo mrvice... ***, bilo je lepo druziti se sa vama :D

Poslednja izmena:
ode cena u qrcu ali i sad da zavalim ono sra*e sto imam bicu zadovoljan

Došao BigVern pogledao moj ticket i nalog i samo mi rekao NEŠ JE.BAT :)

Nazad
Vrh Dno