Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Dabogda poroda neimo @Vern

i ladno ste bili ozbiljni u iščekivanju... :D

ma i ovo sad je ok cena. 0.00000700 BTC je 9x jače nego na coined. ako i ovo ostane...

edit: neće :)

Poslednja izmena:
evo ga neki gospodin milion dzukela prodaje za 1 btc i tolko o cryptsiju..
eee sad treba vratiti kerove nazad na ono ****** od menjacnice... al jos nisu stigli ni na cryptsy

još si ti poslao prilično rano. cryptsy kaže da deponuju redom, pa ispada da je čitava armija bila prije tebe

Daj bre kakav bedak.

Juce prebacim 3 litecoin-a i kupim 300.000 novcica na onoj nazovi berzi. A berza vise ne radi nego sto radi i jedva izvukoh novcice odande. Prebacio to u novcanik, iskoapo jos 300.000 (budjavi poolovi). I reko ajde sa ovih 600k cekam da izadje na neku bolju berzu...

A sinoc hteo da kupim jos 500.000 i pokusam da prebacim 5 litecoina na berzu ali budjavo go*no bilo offline.

I evo sad zavrsio sa poslom i bolje da sam odmah legao nego sto sam video ovo.

600.000, da sam prodao barem po 0.003...

Daj bre kakav bedak.

Juce prebacim 3 litecoin-a i kupim 300.000 novcica na onoj nazovi berzi. A berza vise ne radi nego sto radi i jedva izvukoh novcice odande. Prebacio to u novcanik, iskoapo jos 300.000 (budjavi poolovi). I reko ajde sa ovih 600k cekam da izadje na neku bolju berzu...

A sinoc hteo da kupim jos 500.000 i pokusam da prebacim 5 litecoina na berzu ali budjavo go*no bilo offline.

I evo sad zavrsio sa poslom i bolje da sam odmah legao nego sto sam video ovo.

600.000, da sam prodao barem po 0.003...

prijatelju nisi u toku.. Ja ne mogu da tvrdim da sam prvi, ali recimo tacno u pola 12 se dzukela pojavila na crypsiju, posle minut sam poslao lovu, znaci bukvalno minut i to iz dva poola i nista mi jos uvek nije stiglo, a berza se 18x izvrtela do sad.. Tako da bolje da si ostao na onom coindUp mogao si povoljno ltc da pazaris, sad i toga skoro da nema

lazu, ja sam poslao sa dva mesta, razmak pola sata, prva ima jos 151 a druga 122 konfirmacije, van mozga

Znaci ne slati na cryptsy?

Ne. Evo vec je 3sata na pendingu, dok se to riješi zaboravit ću pošto sam tamo išao

Sad mi je lakse.

Nista, skupicu milionce i neka stoji u wallet-u, pa moozda nekad osvane na drugoj berzi ili ga mozda budu pumpali pa ugrabiti koji BTC. :p

cekajte ljudi pa i ova cena od 0.000007 je sasvim ok i to je 2,3 puta bolje nego ltc kopati

Meni samo nije jasno ko je to menjao btc u doge po tako maloj ceni ? 0.08 cini mi se ?

ok, ja vas malo procitao sinoc na poslu, pustio masine i od jutros imam 110000 ovih bakrenjaka, jedno pitanje PROGNOZE oko ove valute?????
menjati, ne menjati odmah???

ok, ja vas malo procitao sinoc na poslu, pustio masine i od jutros imam 110000 ovih bakrenjaka, jedno pitanje PROGNEZE oko ove valute?????
menjati, ne menjati odmah???

samo cu ti reci He who dares wins.................. Ja nikako ne bih menjao jer se velika pompa digla oko lesija...... koliko ce vredeti na vrhuncu svoje moci ne znam, ali definitivno ne treba menjati sad....... ako se plasis ti menjaj kad dostigne duplu trenutnu vrednost............ Ja sam nakrckao oko 400.000 za 3 dana i plan mi je da nakrckam jos 600k i da sednem na milionce i cekam pa sta Bog da

menjacnice osim coinedup????
negde zakacio da je u najavi prihvatanje od strane nekih renomiranijih menjacnica??? to bi znacilo i skok cenen ...

Ljudi, imam jos jedno noob pitanje po principu "1m ima 100cm a...": cgminer mi pokazuje da kopa 58kh/s (zamenarite brzinu, ovo samo testiram da naucim sistem kako funkcionise), to znaci sta prevedeno u dogecoin? KOliko se kopa za 1 doge, kako se to gleda? Koje su tu jedinice mere i njihovi odnosi?

Ljudi, imam jos jedno noob pitanje po principu "1m ima 100cm a...": cgminer mi pokazuje da kopa 58kh/s (zamenarite brzinu, ovo samo testiram da naucim sistem kako funkcionise), to znaci sta prevedeno u dogecoin? KOliko se kopa za 1 doge, kako se to gleda? Koje su tu jedinice mere i njihovi odnosi?

Dogin kalkulator: http://dogecoinfaucet.com/dogecoin-mining-calculator/

Gore u prvo polje upisi 58, u drugom ti je postavljen već trenutačni difficulty,
na dnu će ti pisati koliko kopaš dnevno. Jer varira o diff-u. Sto ih više kopa --> veći diff.
U ovom momentu ispast će ti ovako: 2809 DOGE per day

Za hrpu ostalih valuta imas mining kalkulatore na Coinwarez.com

Poslednja izmena:
Ovde http://www.dogeme.me.pn/ ...prvo kucas koliki ti je hashrate,a drugo polje kolika je tezina kopanja i dobijes rezultat..ali racunaj 10-20% manje da dobijas

Vrh Dno