Daj bre kakav bedak.
Juce prebacim 3 litecoin-a i kupim 300.000 novcica na onoj nazovi berzi. A berza vise ne radi nego sto radi i jedva izvukoh novcice odande. Prebacio to u novcanik, iskoapo jos 300.000 (budjavi poolovi). I reko ajde sa ovih 600k cekam da izadje na neku bolju berzu...
A sinoc hteo da kupim jos 500.000 i pokusam da prebacim 5 litecoina na berzu ali budjavo go*no bilo offline.
I evo sad zavrsio sa poslom i bolje da sam odmah legao nego sto sam video ovo.
600.000, da sam prodao barem po 0.003...
cekajte ljudi pa i ova cena od 0.000007 je sasvim ok i to je 2,3 puta bolje nego ltc kopati
ma naravno da je dobra, al sta ces kad smo alavi![]()
bila dobrasada se doda jos jedna 0
Ne znam da li cu reci nesto bzvz ali ajd, mozda i nije. Ja 7 sati radim ovde: http://doge.cryptoculture.net/ i nemam problema sa ulaskom na sajt i nisam video da je ista puklo.
ok, ja vas malo procitao sinoc na poslu, pustio masine i od jutros imam 110000 ovih bakrenjaka, jedno pitanje PROGNEZE oko ove valute?????
menjati, ne menjati odmah???
menjacnice osim coinedup????
negde zakacio da je u najavi prihvatanje od strane nekih renomiranijih menjacnica??? to bi znacilo i skok cenen ...
Ljudi, imam jos jedno noob pitanje po principu "1m ima 100cm a...": cgminer mi pokazuje da kopa 58kh/s (zamenarite brzinu, ovo samo testiram da naucim sistem kako funkcionise), to znaci sta prevedeno u dogecoin? KOliko se kopa za 1 doge, kako se to gleda? Koje su tu jedinice mere i njihovi odnosi?
Ovde http://www.dogeme.me.pn/ ...prvo kucas koliki ti je hashrate,a drugo polje kolika je tezina kopanja i dobijes rezultat..ali racunaj 10-20% manje da dobijasLjudi, imam jos jedno noob pitanje po principu "1m ima 100cm a...": cgminer mi pokazuje da kopa 58kh/s (zamenarite brzinu, ovo samo testiram da naucim sistem kako funkcionise), to znaci sta prevedeno u dogecoin? KOliko se kopa za 1 doge, kako se to gleda? Koje su tu jedinice mere i njihovi odnosi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari