...
jedan detalj se retko pominje ... a to je da i uvoznicima odgovara neko ko ce da im odvlaci lager jer tako oni ispunjavaju targete. Svi bre sve znaju, samo se prave.
Actavis je pukao iz jednostavnog razloga što je to kompanija sa Islanda koji je je, ako gledamo sa aspekta upliva stranog kapitala, "najzaduženija" država Evrope, tj. država koja je posle pucanja berze zabeležila najveći odliv kapitala, pa je shodno tome pretilo da u jednom trenutku država proglasi bankrot, ali ju je EU spasila.
Dakle, poenta je da ništa nema na veresiju, a SEKA je upravo i nastala zbog gramzivosti i težnje da se i bez realnih osnova upiše profit, tj. uzmu parice.
Actavis je ovde više kolateralna šteta (kao i ceo Island, zato im je i pomogla EU, s obzirom da im je tržište xtremno dobro uređeno), ali nemoj da se brineš, s obzirom da je u pitanju farmaceutika koja nema šanse da skvikne.
Zasto je neko djubre ako trazi da mu se vrate pare?
....
Da zavrsis ne moze se nista prebaciti onom koji je pustio menicu ( tacka )
Jes da nije tema, ali zar neko stvarno misli da neka farmaceutska kompanija nije prevaranstka ili hoštaplerska? Pa cela industrija je najgora od svih, rame uz rame sa bankama, s tim što te banke makar ne lažu.
Da, farmakomafija, jel tako?Jes da nije tema, ali zar neko stvarno misli da neka farmaceutska kompanija nije prevaranstka ili hoštaplerska? Pa cela industrija je najgora od svih, rame uz rame sa bankama, s tim što te banke makar ne lažu.
Da, farmakomafija, jel tako?
Ali da ne idem još više u off, poenta je da i ovde ima kompanija koje rade kako treba, kako u IT-u, tako i u drugim sferama i dobro je da ih bude sve više, a da oni kao što je 4um i treba da propadnu zbog lošeg sistema poslovanja.
ali poenta i jeste sa velikom cifrom zbog koje je 4um pukao. Neko je tu fino omastio brk. Nije los sistem poslovanja, vec planski sisteem poslovanja, ako mene pitas :d
Ili se jednostavno Forum obrati Komercijalnoj banci za kredit i u kao garanciju položi novoizgrađene nekretnine i dobije neverovatan kredit.
Baš tako, Forum ponovo radi i očekujte ih od sutra na TV-u sa novim popustima.
Kako sad tek imamo osnova da ih mrzimo... :d:d:d
Obzirom da je kod Delte (mislim na Belvil) kvadrat oko 1.400,00 € u predprodaji ....
Baš tako, Forum ponovo radi i očekujte ih od sutra na TV-u sa novim popustima.
Obzirom da je kod Delte (mislim na Belvil) kvadrat oko 1.400,00 € u predprodaji ....
U proseku 500e je pala cena kvadrata u Bg i NS.
Dajte ljudi, vratite se na temu...
A koliko kostaju placevi? Ono...kao....koliko evritjca za jedan ar?
Dajte ljudi, vratite se na temu...
Pa ako je neka IT firma, obrtna/likvidna sredstva gurnula u pravljenje nekog nepotrebnog magacina, onda to itekako ima veze sa ITom... sa svim negativnim posledicama takvog poteza.
Prvo, ne piše se "kako Vam samo nije dosadno", nego "kako vam samo nije dosadno"...Pa obrazlozi ti zasto ima veze propadanje jedne kompanije kojoj je prodaja primarna delatnost (ali ne i jedina) sa IT-em? Jedino sto je to kompanija koja prodaje hw i nikako drugacije. Propadaju i kompanije koje prodaju paprike pa bi to bilo totalni off na ovom forumu. A ovakvih threadova ima mali milion kako Vam samo vise nije dosadno ....
Losi potezi pojedinca se ne mogu odraziti na ceo IT sektor, tako da iz primera Foruma se moze samo izvuci ekonomsko iskustveni zakljucak, ali ne i neki zakljucak vezan sa ITom (bar po meni). Ovo je meni vise ekonomska nego IT tema i slazem se da imamo razlicite poglede na istu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari