Slobodno napišite da filozofiram i širim utopiju i stvari gledam globalno, ali moja mišljenja su doktorati za 170 postova ovde koji se odnose na to da je vlasnik Foruma lopov... pa što ste ga pustili...
ma ne samo to... nego cak sam i savetovao ljudima koji su me pitali za misljenje da ne kupuju tamo...
da bi opet kupili i kazali: "ali dobili smo na chekove na 2465 rata"...:wall:
no, da ne lajem, ne svrbi me da dobijam warn, nego mi smeta uopste stanje ITa u Srbiji, a kako BaneR kaze, bolje da kazem nego da cutim![]()
Smanjilo se na 86,6
mada jedno se slazem postoji veliki broj jako neupucenih ljudi sa veoma malim IQ-om..., koji kao da jedva cekaju da neko dodje i za**** ih...
Ma kakva blokada, to je bila proslost, Izvuce se forum, operativan je, iznos blokade 0.
Sa 235 miliona na 0 za 18 Dana, ovo se nije desilo na IT trzistu.
I da se nadovezem na neke postove, ne nisam neki chichica, niti neki advokat foruma, Samo sam neko ko prati desavanja na IT trzistu vec dugi niz godina. I nikada se nisam radovao necijoj nesreci i propadanju kao neki:wall:
Netachno.Bar reklamacije resavaju bolje nego cak i neki nasi Vendori kojima je office u Beogradu i kojima moras da vratis laptop 5 puta a da ti nedaju novi.... sramota..:wall:
Izgleda da stvarno više nisu u blokadi.
Ili se jednostavno Forum obrati Komercijalnoj banci za kredit i u kao garanciju položi novoizgrađene nekretnine i dobije neverovatan kredit.
Baš tako, Forum ponovo radi i očekujte ih od sutra na TV-u sa novim popustima. Pa dragi dobavljači računarske opreme, da vas vidim sada, radite li sa dunđerima ili sa nama?
ma ne samo to... nego cak sam i savetovao ljudima koji su me pitali za misljenje da ne kupuju tamo...
da bi opet kupili i kazali: "ali dobili smo na chekove na 2465 rata"...:wall: i posle par dana: nece film, nece igre, nece ovo, nece ono... i uvek razgovor "aj' pomozi... neka hvala, racunar ima garanciju, ne bi da je ponistim, nosite kod njih u servis.":-devil-:
eh da, jos jedna slika za kraj iz jedne vizionarske knjige, koja tacno predvidja ekonomsko trenutno stanje u Srbiji...
Slika je iz Maxmagnusa ako se ne varam!
Mislim da IQ nikakve veze nema sa kupovinom IT vec kao sto vukasin-coral kaze ljudi se tacno informisu sta zele , ali prilikom kupovine ili ih ubede da kupuju slicno ili im uvale to sto prodavci zele.Postoji i drugi vid pametovanja od strane kupca."Sta taj prodavac hoce da mi uvali skupu robu, ja mogu tu i tu da prodjem jeftinije",a posle se zale naokolo da nijedna igra (novija) ne moze da se pokrene ili HDDVD i slicno.Posle moras da rodis mecku da mu objasnis zasto je to tako.Najčešće to i nisu ljudi sa malim IQ-om već sa malo informisanosti u vezi problematike koju mi ipak vidimo jer nam je ovo sfera interesovanja. Svuda imamo neku baznu klasifikaciju: office, home, game, pro, ultimate, ali se retko ko pridržava toga u prodaji već sklepa šta ima ili sabira najniže cena pa šta ispadne uz neku finu zaradu. Da postoji iole neka zvanična i standardizovana prodaja sa nekom kontrolom ovakve stvati se ne bi dešavale.
Ako nekoga zanima, odblokirali su ih. I sad kao nešto rade. Tako kažu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari