Šta je novo?

Dobre radne stolice

To su maltene isti modeli. Taj B 600G je kupila moja mama.

Jeli ima neko islustva sa ovakom stolicom iz Emu radnje? Izgleda lepše uživo nego na slici, sedeo sam 10tak minuta i deluje udobno. Ne znam kako bi se pokazala na duže staze...

Prilozi

• Screenshot_20230214_132024_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230214_132024_Samsung Internet.jpg
    57.6 KB · Pregleda: 103
Sedni deo kod JÄRVFJÄLLET je dosta tvrd, mislim da će da ti smeta, ako sediš po 8h na njoj svakog dana...MARKUS je daleko mekši, sve ostalo je bolje kod JÄRVFJÄLLET
Ako ce nekome znaciti, moje licno iskustvo je vrlo slicno...kada sam prvi put seo na Jarvfjallet stolicu delovala mi je izuzetno udobno, prosao krug, ponovo probao...isto. Kupio je! Medjutim, posle nesto duzeg sedenja, dodje do izrazaja taj sedalni deo koji je mogao biti meksi...

Leap v2 je trenutno 950e u Delight-u, ako nekog interesuje. Značajno su povećali u odnosu na HM.

Onda samo na forumu ako neko javi kad je akcija :)
Nasao sam na KP Gesture za 800e, ali nema globalne garancije. Malo mi je rizicno, ko zna koliko kostaju delovi ako nesto otkaze
Jel to ovaj Gesture od 850 eur na KP? 🙂
U Delightu je 1000..juče sam bio. Povukli Amiu iz prodaje. Inače njen sedalni deo je od Steelcase najhvaljeniji

Da li neko koristi jastuke za hemoroide na stolici na kojoj sedi za kompom ? Jer sedi se po 8 sati na stolici, ja na primer nekad i 12 sati sedim za kompom.
Od takvog stila zivota ili ih vec imas ili ces ih dobiti.
Nije sramota i o tome pricati, moderno je doba - bolest modernog doba, vise od 50posto ljudim ima problem, a tek ako si IT

Ja imam taj jastuk i nisam znao da je za hemoroide, kako to pomaze istima, ja ga koristio zbog zuljanja trtice.

Pomaže tako što smanjuje pritisak s njih, i raspoređuje težinu.

Mozete da podelite koji je to tacno jastuk?

Ja sam za rodjendan dobio neko cudo koje ide na stolicu, lici kao na neko pcelinje sace, ali malo je za kasnelo preuzimanje, a u medjuvremenu sam kupio Aeron na koji mislim da nema poente stavljati to. Doduse, stavio sam ga na stolicu u trpezariji, pa eto sednem na to kad jedem. Nisam jos stekao neki utisak koliko je dobro ili ne, ali eto ako neko ima iskustva i sa tim, moze da podeli. Ne secam se kako se tacno zove, ali potrazicu, imam negde kutiju, pa cu da podelim ovde vise detalja.

ide u krug a u sredini ima rupu, ako neko ima preporuku nek napise
lici na krofnu, ja gledam mozda narucim, a ne znam koji, al sve je na isti fazon

Ovo ako između ostalog smanjuje pritisak na kičmu, a izgleda da je to jedan od ciljeva, mozda nije loše s obzirom da će olakšati i pritisak na lumbalni deo.

Ne znam, uzeo sam u Ikea neki jastuk za sedenje koji je prilicno cvrst i evo posle sat vremena sedenja na njemu postane spljosten i mekan kao bilo koji drugi. Onda mu treba neko vreme da se oporavi, kada se ne sedi na njemu, posto je od memorijske pene, opet postane cvrst al ne potraje dugo.
Sto se heljdinog jastuka tice, na njihovim promo materijalima na njemu sedi ona klinka od 30 kila, mogli su da slikaju nekog od 80-100 kg, posto tvrde da je onaj veci jastuk za ljude od 110kg, ono, da stave nekog ko moze da ima probleme sa hemoroidima.

Jel to ovaj Gesture od 850 eur na KP? 🙂
U Delightu je 1000..juče sam bio. Povukli Amiu iz prodaje. Inače njen sedalni deo je od Steelcase najhvaljeniji

Baš sa istom opremom je u Delightu 1000e? U tom slučaju nije neka ušteda na KP pošto nema garancije. :/ Inače baš gledam šta da kupim i Leap mi nekako deluje kao možda i najbolje rešenje.

Koja Gaming stolica je najbolja da li razer stvarno dobra stolica...jer vidim da je na top10 u svim sajtovima....

"Gaming" stolice su cista prevara uglavnom... Vidis i sam da ovde ljudi uglavnom raspravljaju o kancelarijskim stolicama i to sa razlogom...
dobro koja stolica oko 500 evra je najbolja kupovina za gaming...

dobro koja stolica oko 500 evra je najbolja kupovina za gaming...
Zivo me zanima sta znaci to sa "gaming" Jel treba da ima neke posebne gaming feature ili sta?

Ja sam uzeo "gejmersku" stolicu i u zivotu vise necu uzeti istu. Koza - katastrofa, leti pogotovo. Ono jastuce za lumbalnu podrsku - ne postoji nakon par meseci, splasne i kao da ne postoji. Sigurno postoje bolje i losije "gaming" stolice, ali su svakako bolji izbor stolice o kojima se diskutuje ovde na forumu.

Baš sa istom opremom je u Delightu 1000e? U tom slučaju nije neka ušteda na KP pošto nema garancije. :/ Inače baš gledam šta da kupim i Leap mi nekako deluje kao možda i najbolje rešenje.
Nisam siguran ! Bio sam kod njih i probao obe. Moje impresija je da je gesture bolja za moje potrebe a i deluje ozbiljnije a lepse. Dosao sam da probam Amiu ali nisu je imali ***

Poslednja izmena:
Jeli ima neko islustva sa ovakom stolicom iz Emu radnje? Izgleda lepše uživo nego na slici, sedeo sam 10tak minuta i deluje udobno. Ne znam kako bi se pokazala na duže staze...
Upravo ovaj model koristim već jedno dve godine sigurno. Spektakularna stolica, preudobna u svakom smislu, pogotovo zbog tog meš materijala. Jako robusna, užasno teška, mehanizam za napred-nazad radi fenomenalno. Jedino je naslon za glavu dosta prosečan kada se pomera, nekako je plastično sve, i rukohvati umeju malo da se drmaju ali sve u svemu fantastična opcija.

Bila je i na popustu pre nekih mesec dana za 43k.

Zdravo!
Potrebna mi je radna stolica za manji kancelarisjki rad (2-3h dnevno).
Nesto skromnije, u nizem cenovnom rangu oko 100e (sto nize, to bolje).

Svidela mi se RENBERGET Ikea (8k). (Ne treba naslon za glavu, a rukohvati su dobrodosli.)

Molim iskusnije za savet ili preporuku mozda nekog boljeg modela.

Upravo ovaj model koristim već jedno dve godine sigurno. Spektakularna stolica, preudobna u svakom smislu, pogotovo zbog tog meš materijala. Jako robusna, užasno teška, mehanizam za napred-nazad radi fenomenalno. Jedino je naslon za glavu dosta prosečan kada se pomera, nekako je plastično sve, i rukohvati umeju malo da se drmaju ali sve u svemu fantastična opcija.

Bila je i na popustu pre nekih mesec dana za 43k.

Da li možeš da napišeš tačan model stolice ?

Zdravo svima,
Interesuje me Markus stolica, vidim da su komentari dosta podeljeni. Naime, visoka sam 168cm/oko 60kg, nemam prilike da je probam. Do sada sam koristila ovu stolicu sa fotografije... da li je neko moje visine koristio Markus i kakvo je iskustvo? Budzet mi je upravo taj, najvise do 20.000 dinara... ova stolica me je super sluzila, bila je oko 8.000 dinara na akciji, te zaista ne trazim nista wow, ali bi mi opet znacilo neko "unapredjenje". Veoma mi je bitno da je dubina sedista minimalno oko 50cm. Probala sam od 40, ali mi uopste ne odgovara. Radim od kuce i dnevno sedim aktivno po 5-6 sati. Hvala svima na savetima. Dobrodosle su i neke druge stolice! :)

Screenshot_1.png

Zdravo svima,
Interesuje me Markus stolica, vidim da su komentari dosta podeljeni. Naime, visoka sam 168cm/oko 60kg, nemam prilike da je probam. Do sada sam koristila ovu stolicu sa fotografije... da li je neko moje visine koristio Markus i kakvo je iskustvo? Budzet mi je upravo taj, najvise do 20.000 dinara... ova stolica me je super sluzila, bila je oko 8.000 dinara na akciji, te zaista ne trazim nista wow, ali bi mi opet znacilo neko "unapredjenje". Veoma mi je bitno da je dubina sedista minimalno oko 50cm. Probala sam od 40, ali mi uopste ne odgovara. Radim od kuce i dnevno sedim aktivno po 5-6 sati. Hvala svima na savetima. Dobrodosle su i neke druge stolice! :)

Pogledajte prilog 379787
Na Ikea sajtu kaze da je dubina sedista 47cm, kontam da bi ti mozda i odgovaralo, mada opet moras sama da procenis.
S obzirom da sam 25cm visi i 30kg tezi od tebe, ne mogu da ti pomognem mnogo, ali mogu da kazem da stolica ko stolica zaista jeste kvalitetna, mada meni nije za neko duze sedenje. Opet s obzirom da si dosta laksa, mozda ce ti neki problemi koje sam ja imao, tebi biti nepostojeci.
Jedini potencijalni problem moze biti je posto je stolica nesto visa, pa ne znam kako ce ti se uklopiti naslon za glavu.

Zdravo svima,

Pogledajte prilog 379787
Posle sat vremena sedenja na Markusu mi je utrnula zadnjica. Stolica je kvalitetna ali nije za dugo sedenje.

Nazad
Vrh Dno