vladat1
- CoH -
- Učlanjen(a)
- 26.11.2004
- Poena
- 1,175
Moja oprema
- CPU & Cooler
- NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
- Matična ploča
- MSI B450 Gaming plus
- RAM
- Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
- GPU
- GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
- Zvuk
- S.M.L.S 8A
- PSU
- Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
- Kućište
- HAF 912 PLUS
- Miš & tastatura
- Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
- Ostale periferije
- Blue Snowball Ice
- Pristup internetu
- Optički internet
Zdravo svima,
Interesuje me Markus stolica, vidim da su komentari dosta podeljeni. Naime, visoka sam 168cm/oko 60kg, nemam prilike da je probam. Do sada sam koristila ovu stolicu sa fotografije... da li je neko moje visine koristio Markus i kakvo je iskustvo? Budzet mi je upravo taj, najvise do 20.000 dinara... ova stolica me je super sluzila, bila je oko 8.000 dinara na akciji, te zaista ne trazim nista wow, ali bi mi opet znacilo neko "unapredjenje". Veoma mi je bitno da je dubina sedista minimalno oko 50cm. Probala sam od 40, ali mi uopste ne odgovara. Radim od kuce i dnevno sedim aktivno po 5-6 sati. Hvala svima na savetima. Dobrodosle su i neke druge stolice!
Pogledajte prilog 379787
Pratim ovu temu jako dugo. I ja sam prvo hteo Markusa jer je izgledao o.k. , i imao je baš dobru cenu. Međutim posle i ne baš toliko pozitivnih ogovora u ovoj temi od ljudi koji su je kupili, ja sam počeo da na preporuku da pikiram M 296/CH

Ergonomska radna stolica M 296/CH - Modrulj
Ergonomska radna stolica M 296/ch nudi adekvatnu podršku prilikom rada. Dolazi iz M ponude, Modrulj kancelarijskih stolica
verovatno ću da je kupim pred kraj meseca