Ako ce nekome znaciti, moje licno iskustvo je vrlo slicno...kada sam prvi put seo na Jarvfjallet stolicu delovala mi je izuzetno udobno, prosao krug, ponovo probao...isto. Kupio je! Medjutim, posle nesto duzeg sedenja, dodje do izrazaja taj sedalni deo koji je mogao biti meksi...Sedni deo kod JÄRVFJÄLLET je dosta tvrd, mislim da će da ti smeta, ako sediš po 8h na njoj svakog dana...MARKUS je daleko mekši, sve ostalo je bolje kod JÄRVFJÄLLET
Jel to ovaj Gesture od 850 eur na KP? 🙂Onda samo na forumu ako neko javi kad je akcija
Nasao sam na KP Gesture za 800e, ali nema globalne garancije. Malo mi je rizicno, ko zna koliko kostaju delovi ako nesto otkaze
Jel to ovaj Gesture od 850 eur na KP? 🙂
U Delightu je 1000..juče sam bio. Povukli Amiu iz prodaje. Inače njen sedalni deo je od Steelcase najhvaljeniji
dobro koja stolica oko 500 evra je najbolja kupovina za gaming..."Gaming" stolice su cista prevara uglavnom... Vidis i sam da ovde ljudi uglavnom raspravljaju o kancelarijskim stolicama i to sa razlogom...
Zivo me zanima sta znaci to sa "gaming" Jel treba da ima neke posebne gaming feature ili sta?dobro koja stolica oko 500 evra je najbolja kupovina za gaming...
Nisam siguran ! Bio sam kod njih i probao obe. Moje impresija je da je gesture bolja za moje potrebe a i deluje ozbiljnije a lepse. Dosao sam da probam Amiu ali nisu je imali krastavacBaš sa istom opremom je u Delightu 1000e? U tom slučaju nije neka ušteda na KP pošto nema garancije. :/ Inače baš gledam šta da kupim i Leap mi nekako deluje kao možda i najbolje rešenje.
Gde ovo može da se pogleda i eventualno kupi u Srbiji?
Upravo ovaj model koristim već jedno dve godine sigurno. Spektakularna stolica, preudobna u svakom smislu, pogotovo zbog tog meš materijala. Jako robusna, užasno teška, mehanizam za napred-nazad radi fenomenalno. Jedino je naslon za glavu dosta prosečan kada se pomera, nekako je plastično sve, i rukohvati umeju malo da se drmaju ali sve u svemu fantastična opcija.Jeli ima neko islustva sa ovakom stolicom iz Emu radnje? Izgleda lepše uživo nego na slici, sedeo sam 10tak minuta i deluje udobno. Ne znam kako bi se pokazala na duže staze...
Nisam siguran ! Bio sam kod njih i probao obe. Moje impresija je da je gesture bolja za moje potrebe a i deluje ozbiljnije a lepse. Dosao sam da probam Amiu ali nisu je imali krastavac
Upravo ovaj model koristim već jedno dve godine sigurno. Spektakularna stolica, preudobna u svakom smislu, pogotovo zbog tog meš materijala. Jako robusna, užasno teška, mehanizam za napred-nazad radi fenomenalno. Jedino je naslon za glavu dosta prosečan kada se pomera, nekako je plastično sve, i rukohvati umeju malo da se drmaju ali sve u svemu fantastična opcija.
Bila je i na popustu pre nekih mesec dana za 43k.
Da li možeš da napišeš tačan model stolice ?
Na Ikea sajtu kaze da je dubina sedista 47cm, kontam da bi ti mozda i odgovaralo, mada opet moras sama da procenis.Zdravo svima,
Interesuje me Markus stolica, vidim da su komentari dosta podeljeni. Naime, visoka sam 168cm/oko 60kg, nemam prilike da je probam. Do sada sam koristila ovu stolicu sa fotografije... da li je neko moje visine koristio Markus i kakvo je iskustvo? Budzet mi je upravo taj, najvise do 20.000 dinara... ova stolica me je super sluzila, bila je oko 8.000 dinara na akciji, te zaista ne trazim nista wow, ali bi mi opet znacilo neko "unapredjenje". Veoma mi je bitno da je dubina sedista minimalno oko 50cm. Probala sam od 40, ali mi uopste ne odgovara. Radim od kuce i dnevno sedim aktivno po 5-6 sati. Hvala svima na savetima. Dobrodosle su i neke druge stolice!
Pogledajte prilog 379787
Posle sat vremena sedenja na Markusu mi je utrnula zadnjica. Stolica je kvalitetna ali nije za dugo sedenje.Zdravo svima,
Interesuje me Markus stolica, vidim da su komentari dosta podeljeni. Naime, visoka sam 168cm/oko 60kg, nemam prilike da je probam. Do sada sam koristila ovu stolicu sa fotografije... da li je neko moje visine koristio Markus i kakvo je iskustvo? Budzet mi je upravo taj, najvise do 20.000 dinara... ova stolica me je super sluzila, bila je oko 8.000 dinara na akciji, te zaista ne trazim nista wow, ali bi mi opet znacilo neko "unapredjenje". Veoma mi je bitno da je dubina sedista minimalno oko 50cm. Probala sam od 40, ali mi uopste ne odgovara. Radim od kuce i dnevno sedim aktivno po 5-6 sati. Hvala svima na savetima. Dobrodosle su i neke druge stolice!
Pogledajte prilog 379787