Šta je novo?

Dobre radne stolice

Budi srećan ako uopšte od njih saznaš bilo kakvu cenu, makar i okvirnu. Najgora firma.

Onda samo na forumu ako neko javi kad je akcija :)
Nasao sam na KP Gesture za 800e, ali nema globalne garancije. Malo mi je rizicno, ko zna koliko kostaju delovi ako nesto otkaze

Taj kp gesture je bio 550e do pre neki mesec

ne bi znao , samo kazem da je prodavac digo cenu sa inflacijom iako mu stoje od pitaj boga kad

Može li preporuka za neku dobru i kvalitetnu fotelju za rad ispred računara u cenovnom rangu 10 000-20 000 dinara?

Evo da se javim i sa jednom malom manom vezanom za Aeron stolicu, a to je gomila prašine i ostataka od odeće na njoj, posle svega 2 meseca od kupovine.

Moju prethodnu fotelju sam brisao, jednom godišnje i to je bilo to,a ovu stolicu ću izgleda morati da brišem jednom mesečno.

Gde se konkretno sakuplja, tj gde ti vidiš da je najveći problem?

skuplja se u ovom delu iza leđa, zbog onih "kanala" i to ništa nije strašno toliko, dok je ovaj mehanizam ispod sedišta, prepun ostataka od odeće. Obrisao sam je sad, al sledeći put mogu da slikam.

Upravo to i kod mene više,valjda zato što sma u pamučnoj treši uvek,otkud znam

skuplja se u ovom delu iza leđa, zbog onih "kanala" i to ništa nije strašno toliko, dok je ovaj mehanizam ispod sedišta, prepun ostataka od odeće. Obrisao sam je sad, al sledeći put mogu da slikam.
Dada, sad sam pogledao iza i vidim da ima neke prljavstine, a na mehanizmu ispod sedista vec sada debeo sloj prasine, a nemam je ni mesec dana. Kao da privlaci prasinu ***.

Pa,pazi,ima logike da je privlači zbog elektriciteta koji pravi ovaj materijal u dodiru sa odećom,a pored toga,tu ti je negde i komp,tako da je moguće da se lepi za stolicu sve to, jer ipak postoji trenje dok sediš u njoj. Možda i lupam,al to je moja neka logika.

Na sve ovo,dodaj i crnu boju, koja je uvek "prljava" i puna prašine.

Sve u svemu, ovo mi se ne sviđa, nije nešto što me nervira,al zaista, stolica koja je stara 2 meseca, izgleda kao da je stara 10 godina i da nikad nije obrisana.

Koju stolicu iz Modrulja preporucujete za nekih 195cm visine? Moram ici da probam, prema utiscima sam gledao M296, M297 i M291
Imaju li neke skrivene mane?

Koji je trik sa bojama i materijalim? Nasao sam da je tkanina bolja jer su delovi originalni, dok mreza na nekim modelima nije original i skripi. Cak negde pise i belu treba birati jer je to originalno italijansko sediste

Pozdrav svima,
Dvounim se izmedju modela MARKUS i JÄRVFJÄLLET. Deluju mi obe ok, mozda za nijansu naginjem ka JÄRVFJÄLLET zbog estetike, ali me brine sto je sedalni deo od koze. Nisam nikad ranije korisrltio radnu stolicu sa koznim sedalnim delom pa ne znam kako se ponasa leti (znojenje)?
Sad na primer kad sednem u nju nekako je hladan taj sefalni deo, dok na stolicama gde je sedalbi deo tekstila to nije slucaj

Koji sto je u pitanju i kako te služi?
U pitanju je elektro podesivi sto, uzet kod @linea.tech (instagram stranica). Moj je sa dva elektro motora (ima i sa jednim), i podize se do 126cm. Plus 4cm (ima i sa 2cm) tabla je od iverice (200x80cm i bas sam prezadovoljan kako sve drzi, i ne ljulja se nista. Pogotovo kada se pretovari, i kuciste mi stoji gore. Dolaze na kucnu adresu kada se poruci i montiraju ti. Isporuka i montaza je bila o njihovom trosku i daju 5 godina garanciju na elektro motore.

Slikano sa 0,5 zumom, i sto je podignut na 126cm.

Prilozi

• IMG_8658.jpg
    IMG_8658.jpg
    114.8 KB · Pregleda: 198
  • IMG_8669.jpg
    IMG_8669.jpg
    108.5 KB · Pregleda: 229
Dobro izgleda sto. Moj donekle slicno izgleda samo sto nije na podizanje, a razmatram i tu opciju. Samo sto mi je 2 metra dužine previse. Meni je 160x80 taman.

Evo da se javim i sa jednom malom manom vezanom za Aeron stolicu, a to je gomila prašine i ostataka od odeće na njoj, posle svega 2 meseca od kupovine.

Moju prethodnu fotelju sam brisao, jednom godišnje i to je bilo to,a ovu stolicu ću izgleda morati da brišem jednom mesečno.
Definitivno jeste problem, sve dlačice iz svake majice završe tu. Ipak, ja sam progledao od kad sam je uzeo, još pre 6-7 godina. Ne menjam uopšte, bukvalno mi ne pada napamet. U međuvremenu jedino što sam menjao je jedan naslov za ruku, našao online za male pare.

@evilmc Koliko te je izašao sto u toj konfiguraciji?

Inače ja i dalje sedim na Markusu, osećanja su mi podeljena u vezi s istim - definitivno je bolji od trpezarijske stolice koju sam prethodno koristio (osim u nekim ređim situacijama kad imam osećaj da bih rađe sedeo na trpezarijskoj stolici) :)
Dok npr. juče došao zet i seo u stolicu i kaže - uuu, kako je dobra ova stolica, baš mi odgovara za leđa... zet je jedno 5 cm viši, ja imam oko 181-2 cm, pa možda i to igra ulogu, jer mi nekako baš za taj donji deo leđa nekad ne odgovara i voleo bih da je samo sedište udobnije... takođe, voleo bih da se i dubina sedišta podešava, kao i nasloni za ruke. Ali svaka želja izađe +200 evra :ROFLMAO:

Markus je odličan za kraće sedenje ili sedenje gde ces često ustajati, tj praviti pauze. Ako se zaglaviš duže u toku dana i ređe ustaješ onda je baš loš, jer em sedište postane neudobnije em ti lumbalni deo sve više pati.

@evilmc Koliko te je izašao sto u toj konfiguraciji?
460e sa dva elektro motora, a sa jednim je bio 360e. Razlika je bila samo u eletro motorima. Zaboravio da napomenem da ima i blutut, moze preko aplikacije da se podize sto.

Pa ne pokriva jer je mehaničko oštećenje bilo u pitanju. Ja sam kriv, nije do loše izrade bilo.

uzeo sam pre nekih 3 nedelje polovnu Sedus early bird za 200 evra na KP
otisao sam da kupim steelcase reply i uzeo ovu
bolji naslon za ruke (steelcase reply naslon za ruke bez pomeranja unapred), bolja izrada (steelcase reply sediste "radilo" par mm)
110kg imam, sedim oko 9 sati na dan

ima nekakav amortizer na glavnom mehanizmu pa se osecam ko sofer :D, ne znam da l je gimmick il necemu sluzi

jedino sto bih zamerio je da su trebali malo mekse sediste da naprave 🤷‍♂️

Prilozi

• 11.jpg
    11.jpg
    117.9 KB · Pregleda: 165
  • 33.jpg
    33.jpg
    156.3 KB · Pregleda: 150
  • 22.jpg
    22.jpg
    126.8 KB · Pregleda: 140
Poslednja izmena:
Da li je još uvek dobra kupovina M 296/CH za oko 30.000,00 ?

Nazad
Vrh Dno