Jesi pitao možda za HM aeron i embody? Ako nitea prati delight sad su ove 2k+.Ako nekog zanima.
Cena kod nas za Steelcase Leap v2 je 1500e pa na dalje, zavisno od opreme + pdv.
Na pocetku godine cena je bila 735e+PDV...
Ne znam koja je ovo verzija Leap-a, ali evo ponude koju sam dobio pre nekoliko dana iz Delight-a.
Pogledajte prilog 367222
Za 100e su poskupeli Aeron i Embody u odnosu na cene iz februara ove godine.Sto se tice HM, evo takodje ponude od pre nedelju dana (Nitea).
Trenutno Markusa, ali prelazim uskoro na Aeron C.Hvala!
Ne znam šta je bio problem kod tebe. Okej mi je skroz sedenje, nit mi se noge gnječe nit išta.
Šta ti koristiš, koju stolicu?
Meni, sa 188 i 110kg Mirra 2 je imala primetno bolju lumbalnu podršku, Aeron C malo udobniji sedalni deo. Svakako ne postoji savršena stolica, zato ih i treba probati pre kupovine.
Pa zaboravio si da mu kazes da spremi 5-6000€ i jos nesto za doplatu ako zatreba ☺️Sa druge strane, reče mi radnica iz Delighta da se na isporuku čeka od 30-60 dana, sto meni bas nije odgovaralo.
Eto nadam se da sam bar malo pomogao, mozda sam nesto i zaboravio, ali uvek može neko da doda. 😀
da, za 150e markus je najbolja kupovina
Ja imam 191 cm i sedalni deo mi je taman, mozda butina predje za 3cm. Preporuka od meneMeni se Markus ne sviđa zbog male dubine sedišta. Sedište se ne pomera napred, pola butine stane na sedalini deo (možda i manje). Stolica nije ergonomska, napravljena je kvalitetno i trajaće al nije udobna. Bolje dati malo više para i uzeti stolici gde može da se pomera i sedalni deo napred.
ako nije tajna, koje su ti dimenzije?Nisam imao prilike da probam, nisam imao vremena. Otišao do Modrulja po M291 a uzeo M801.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari