imaš sreće da mi je pri ruci papirni metar...sedalni deo je širok 52 a dubok 41cm...visina naslona je 18cm od sedalnog dela...
Na kraju sam tražio cenu za tu stolicu (mislim da je bio model m239 ili m241, nisam siguran više), rekao šta bih uzeo od dodataka (samo ono osnovno - naslon za glavu, najjeftiniji rukonaslon, i gumene točkiće - sve se naravno doplaćuje), nisu znali odmah da mi kažu, već su tražili mail da mi pošalju predračun (navodno u toku dana, ali nisam još ništa dobio, a bio sam tamo jutros).
Koja je cena? Dobro je da si rekao za 30-45 dana, ja sam mislio da se isporucuje u nedelju dana, ala bih se zeznuo, sedeo bih mesec dana na Markusu koji me ubija
Viđao sam stolice sa velikim gumenim točkovima, možda bi to pomoglo. Modrulj stolice imaju manje i veće, 850 din za manje i 1700 za veće.Gde naci dobre radne stolice ali bez tockova? Ova koju imam iscepa mi tepih sa tim tockicima i rek'o ako kupim drugi tepih, hocu i drugu stolicu ali vidim da na netu izgleda to ne postoji.
jel ima neko preporuku za stolicu do 20 000 RSD
za osobu sa levostranom lumbalnom skoliozom koja provodi 10h dnevno za računarom
177 - 77kg...hvala
Ako ti treba jaca lumbalna podrska i drzanje ledja, zaboravi na stolice ispod 600e. 900e je Steelcase Leap, koji ima ubedljivo najbolju lumbalnu podrsku i podesavanje iste. 750e je bez poreza, ja cu uzimati u januaru ili februaru, mogu staviti jos koju Steelcase stolicu na isti racun, ako neko hoce da ustedi na porezu.jel ima neko preporuku za stolicu do 20 000 RSD
za osobu sa levostranom lumbalnom skoliozom koja provodi 10h dnevno za računarom
177 - 77kg...hvala
Ako ti treba jaca lumbalna podrska i drzanje ledja, zaboravi na stolice ispod 600e. 900e je Steelcase Leap, koji ima ubedljivo najbolju lumbalnu podrsku i podesavanje iste. 750e je bez poreza, ja cu uzimati u januaru ili februaru, mogu staviti jos koju Steelcase stolicu na isti racun, ako neko hoce da ustedi na porezu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari