Američki Disney+ & Hulu bundleJel nalog Turski ili nas?
Imao sam preko Apple uređaja pretplatu, ali su poskupeli nedavno. Ovako preko Amerike me izadje 2.99$ mesečno za Disney+ i Hulu.Najsigurnija opcija pretplate jeste preko Apple uredjaja, uplatite za godinu i mirni ste
Ja sam uzeo to ko sto znas, radi normalno.Američki Disney+ & Hulu bundle
Svi navedeni uređaji imaju TV app valjda. Ja koristim na Apple TV uređaju i pojavila mi se ova poruka, ali delim nalog sa drugima koji ne žive sa mnom.Ja sam uzeo to ko sto znas, radi normalno.
Sta ja mislim da moze da pravi problem jeste koriscenje TV aplikacija.
Ja ovaj bundle koristim samo preko Nvidia Shield TV, FTV 4K max i kompa.
Sa Smart DNS preko rutera non stop aktivno.
Netflix je izuzeo Apple TV iz ove zabrane, pa sam mislio da je isti slučaj i sa Disney. Očito nije.@S03 ,možda je problem to deljenje naloga pa treba da postaviš kao na Netflixu- jedan slot TV a ostali slotovi komp ili telefon.
Nema titlova/sinhro, vazi za celi katalog na Disney+.ljudi ,klinka me ubi za film toy stroy...nigde ne mogu da ga pronađem da gleda,da li ima prevod ili sinhronizacija na Disney+ ?
Hvala na odgovoru unapred ...
Srecom, ima dobrih ljudi koji su odradili sinhronizaciju i sacuvali kao kulturno dobro za ovaj region. Ako nisi uspeo da nadjes, posalji pp pa cu ti proslediti info koja platforma strimuje.ljudi ,klinka me ubi za film toy stroy...nigde ne mogu da ga pronađem da gleda,da li ima prevod ili sinhronizacija na Disney+ ?
Hvala na odgovoru unapred ...
Jedan član se vec javio i uzeoPoštovanje kolege, imam jedno upraznjeno mesto za Disney, pa ako neko želi, slobodno pm za dalji dogovor.
Ako ti je za utehu sad ima top 10 u srbiji lista, cini mi se da to do pre neki dan nije bilo prisutno, nemoj da mi verujes, ali mislim da je to novitetSvaki put kad vidim novi post u temi ponadam se najavi lokalizacije!😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari