Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

Da nam je drzava normalna, trebala bi disney + izbaciti sa naseg trzista jer sama aplikacija ne nudi titlove na nas jezik ili makar hrvatski.

Kada su usli na nase trziste i evo svo ovo vreme, nisu se udostojili da ubace nas jezik a imaju za sve filmove i serije garantovano.
Ма само их не узимаш и крај приче. Мени је само штета што имају Fox Searchlight наслове, јер су их купили. Да бар људски пропадну да буду приморани да продају Фокс и Фокс направи свој стриминг сервис локалзизован по узору на Скајшоутајм или Макс, узео бих их 100%.

Ма само их не узимаш и крај приче. Мени је само штета што имају Fox Searchlight наслове, јер су их купили. Да бар људски пропадну да буду приморани да продају Фокс и Фокс направи свој стриминг сервис локалзизован по узору на Скајшоутајм или Макс, узео бих их 100%.
Otkacio sam ih, vise ih ne gledam. Ostao mi netflix i max.

Iskreno i nema nekih filmova na disney a da bi ih gledao. Takodje i Netlfix i Max, sve sto je vredelo, odgledano. Cekamo nove naslove.

Ја преко JustWatch-a пратим шта је стигло на сервисе које имам а то су Нетфликс, Макс и Скај. Што се мене тиче сваки дан понешто стигне на бар један од три сервиса, али ја сам специфичан јер могу да гледам свашта :ROFLMAO: Али по дифолту су ми та три сервиса штиклирана у апликацији.
И тако с времена на време погледам шта стигне на Дизни+ или Прајм и превише сиромашна филмска понуда им је. Ова три која имам су 5 пута бољи на месечном нивоу од оба, али ајде Прајм јесте слаб али као може да прође, док је Дизни+ катастрофа. Ужас понуда.
Ја сам прво био мишљења да нећу Дизни+ да узимам јер није локализован, али сада, када им видим каталог.. дефинитивно их не би узео ни да га локализују јер за моје прохтеве су чисто бацање пара.

Ја преко JustWatch-a пратим шта је стигло на сервисе које имам а то су Нетфликс, Макс и Скај. Што се мене тиче сваки дан понешто стигне на бар један од три сервиса, али ја сам специфичан јер могу да гледам свашта :ROFLMAO: Али по дифолту су ми та три сервиса штиклирана у апликацији.
И тако с времена на време погледам шта стигне на Дизни+ или Прајм и превише сиромашна филмска понуда им је. Ова три која имам су 5 пута бољи на месечном нивоу од оба, али ајде Прајм јесте слаб али као може да прође, док је Дизни+ катастрофа. Ужас понуда.
Ја сам прво био мишљења да нећу Дизни+ да узимам јер није локализован, али сада, када им видим каталог.. дефинитивно их не би узео ни да га локализују јер за моје прохтеве су чисто бацање пара.
je li moze da se na justwatchu vidi gde se prikazuje odredjena serija za Evropu npr ili jos konkretnije odredjenu drzavu? Npr. Mobland.

Можеш, али он не функционише тако што откуцаш шта ти треба а он прикаже у којој земљи се приказује. Него мораш да мењаш државе у сетингс тамо па за сваку посебно да тражиш да би видео где се све и да ли приказује.

Таман док се заврши - остале још 2 епизоде.

Стигла честитка од браће Турака. 350 Трл од 20. Јуна
Око 7.7 евра
Мало је пала лира.

Ako imas opciju za downgrade na Basic, za 164 TL praktički dobijas Premium paket (4K, 4 streama)

У Плејстору имам само опцију за отказивање.
Пробаћу да се редовно улогујем.
Јок. Враћа ме на Плејсторе а ту има само откажи..

Poslednja izmena:
Da li neko zna da li Basic Turska godišnja pretplata sa reklamama pušta kod nas reklame? Znam da je neko pisao da je uzimao sa reklamama paket ali da ih kod nas jednostavno nema jer namamo takav paket, pa samo da potvrdim da li je tako?

Da li neko zna da li Basic Turska godišnja pretplata sa reklamama pušta kod nas reklame? Znam da je neko pisao da je uzimao sa reklamama paket ali da ih kod nas jednostavno nema jer namamo takav paket, pa samo da potvrdim da li je tako?
Ne postoji godišnja Basic pretplata, samo mesecna.
Nema reklama kod nas.

Kako ne postoji? Ili se možda ne pojavljuje preko Apple uređaja, kada treba da se obnovi? Ovo je fotka sa sajta.

Prilozi

• IMG_7616.png
    IMG_7616.png
    95 KB · Pregleda: 88
Kako ne postoji? Ili se možda ne pojavljuje preko Apple uređaja, kada treba da se obnovi? Ovo je fotka sa sajta.
Ja koristim tu koja se na tvojoj slici zove "DISNEY+ WITH ADS" i kad se gleda kod nas nema nikakvih reklama, a dostupni su 4K i Dolby Vision, ali ne i Dolby Atmos. Kao što kolega iznad reče, kod mene se na Apple uređaju ne vidi ta jeftinija pretplata kao godišnja, samo mesečna, dok je skuplja dostupna i kao mesečna i kao godišnja.

Jel neko zna sta sadrži ovaj Monthly Basic - US Only i jel on može regularno da se uzme preko Turske? Ne mogu da nadjem na netu. Nažalost preko Apple-a nema onaj upola jeftiniji sa reklamama (kod nas bez reklama :))

Prilozi

• IMG_7633.png
    IMG_7633.png
    67.8 KB · Pregleda: 43
Pa to je taj upola jeftiniji sa reklamama kojih kod nas nema :) Nema više onog koji je bio 65 lira preko turskog Apple ID-a. Njega je zamenio ovaj od 165 lira. Ja njega koristim već neko vreme preko turskog Apple ID-a i kod nas pruža 4K i Dolby Vision, ali ne i Dolby Atmos. Nema nikakvih reklama. Za uzimanje znam sigurno da kao novi korisnik više nikako ne možeš da ga uzmeš preko turske, nebitno dal je preko Apple ID-a ili ne. Ako si ranije imao pretplatu preko turskog Apple ID-a, moguće je da možeš ponovo da je aktiviraš, ali za to nisam 100% siguran.

Jel neko zna sta sadrži ovaj Monthly Basic - US Only i jel on može regularno da se uzme preko Turske? Ne mogu da nadjem na netu. Nažalost preko Apple-a nema onaj upola jeftiniji sa reklamama (kod nas bez reklama :))
Pa to je taj upola jeftiniji “sa reklama”, ali kod nas ne prikazuje reklame.
Sadrži 4 streama, 4K rezoluciju, kao i premium nalog.

Kada pokušam da se ulogujem sa desktopa koji je lanom povezan na ruter dobijam poruku

Sorry, Disney+ is not available in your region.​

Sa telefona se logujem bez problema, on je povezan preko wifi na istu mrežu. Nije mi uključen nikakav vpn, a nemam ni neke ekstenzije koje bi bile u sukobu sa aplikacijom.

Da li se još neko susretao sa sličnim problemom?

Screenshot_255.pngScreenshot_256.png
Ali reči više nemam 😂... Inače kolega koji se javio prošle godine da njegov drug prevodi za Disney+ očigledno prevodi za STAR kanale jer bi do sada bilo nekog pomaka. Najviše mi je žao za ove bioskopske dečije filmove jer je net poslednjih par godina pun CAM audio ripova jer nas ovi ne fermaju ni 2%...

pola decenije a kod nas je dostupan nepune 3 godine? 🤔

Mozda ti je sacuvana lokacija (IP) u kukiju ili tako nesto, pa te automatski odbija i kad iskljucis. Probaj iz incognito prozora kad iskljucis DNS.

Nazad
Vrh Dno