Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

Google kaze uocio sumnjive poteze sa mog maila i da sumnja dfa je Bot pravio account, koristio sam placeni US broj da bi registrovao naravno.
E novitet od pre pet minuta je da su mi dali mogucnost zalbe koju sam koristio i odblokirali su account, kao obrazlozenje samo napisao da nisam Bot.
Panika je bila jer sam na Paypal stavio virtuelnu karticu sa max vazenjem 6m, sto bi znacilo da ne mogu da udjem da ubacim novu jer kao verifikaciju koristi Gmail.

Dočeka me upravo ova poruka na TV-u.
Prvi put mi ovo izlazi.

IMG_6566.jpeg

Edit: ne da mi ni na mobu, a ne piše koje informacije traže.

IMG_6569.jpeg

Poslednja izmena:
Znači,krenuli sa svih strana da zatvaraju slavinu,što bi se reklo.😤

Najsigurnija opcija pretplate jeste preko Apple uredjaja, uplatite za godinu i mirni ste

Najsigurnija opcija pretplate jeste preko Apple uredjaja, uplatite za godinu i mirni ste
Imao sam preko Apple uređaja pretplatu, ali su poskupeli nedavno. Ovako preko Amerike me izadje 2.99$ mesečno za Disney+ i Hulu.

Da li se nekome na srpskom ili turskom accountu ovo pojavljuje? Vidim da su dodali i u Srbiji i Turskoj opciju dokupa extra member (U Srbiji je 4.99e)

Ja placam preko iPhone godisnju, sve ok , sad ulazio

• Like
Reagovanja: S03
Disney je nedavno ukinuo placanje preko apple za nove korisnike ako se dobro secam

• Like
Reagovanja: S03
Američki Disney+ & Hulu bundle
Ja sam uzeo to ko sto znas, radi normalno.
Sta ja mislim da moze da pravi problem jeste koriscenje TV aplikacija.
Ja ovaj bundle koristim samo preko Nvidia Shield TV, FTV 4K max i kompa.
Sa Smart DNS preko rutera non stop aktivno.

Ja sam uzeo to ko sto znas, radi normalno.
Sta ja mislim da moze da pravi problem jeste koriscenje TV aplikacija.
Ja ovaj bundle koristim samo preko Nvidia Shield TV, FTV 4K max i kompa.
Sa Smart DNS preko rutera non stop aktivno.
Svi navedeni uređaji imaju TV app valjda. Ja koristim na Apple TV uređaju i pojavila mi se ova poruka, ali delim nalog sa drugima koji ne žive sa mnom.

@S03 ,možda je problem to deljenje naloga pa treba da postaviš kao na Netflixu- jedan slot TV a ostali slotovi komp ili telefon.

Prva naplata prosla 🎊

I meni se danas pojavilo. Na mobu radi. Na tv sam samo kliknuo continue i nastavilo je sa radom normalno. Gleda se na tri različite adrese.

IMG_6581.jpeg

ljudi ,klinka me ubi za film toy stroy...nigde ne mogu da ga pronađem da gleda,da li ima prevod ili sinhronizacija na Disney+ ?
Hvala na odgovoru unapred ...

Ni jedan Toy Story nema prevod,sto je i za ocekivati.

ljudi ,klinka me ubi za film toy stroy...nigde ne mogu da ga pronađem da gleda,da li ima prevod ili sinhronizacija na Disney+ ?
Hvala na odgovoru unapred ...
Srecom, ima dobrih ljudi koji su odradili sinhronizaciju i sacuvali kao kulturno dobro za ovaj region. Ako nisi uspeo da nadjes, posalji pp pa cu ti proslediti info koja platforma strimuje.

Poštovanje kolege, imam jedno upraznjeno mesto za Disney, pa ako neko želi, slobodno pm za dalji dogovor.

Svaki put kad vidim novi post u temi ponadam se najavi lokalizacije!😂
Ako ti je za utehu sad ima top 10 u srbiji lista, cini mi se da to do pre neki dan nije bilo prisutno, nemoj da mi verujes, ali mislim da je to novitet :D

videh ovo na Redditu malopre
jel ovo na slici hrvatski ili neki sličan jezik npr slovacki i sl?

IMG_6698.jpg

Nazad
Vrh Dno