Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

Stigao mi mejl jutros, neki problem oko obnove (slika 1). Kad udjem na subscriptions (slika 2) nije mi izlistan Dizni+. Ne znam kako da ubacim da mi automatski obnovi pretplatu?
Pa nisi prijavljen u Apple ID putem kog si kupio pretplatu.
Uloguj se u taj Apple ID, dopuni vaučerima i izloguj se. Produžiće se pretplata automatski.

Hvala, odradicu tako.Ja sam razumeo da ce automatski preko kartice obnoviti

Ne može da se obnovi sa kartice drugog Apple ID, nego samo preko onog gde si se pretplatio - turskog, a ako tu nemaš unetu platnu karticu, neće da ide.

Informacija za one koji imaju Disney+ pretplatu preko Apple, ako otkažete pretplatu ili vam slučajno istekne, više se nećete moći da pretplatite, uključujući i nove korisnike.

Disney+ je upravo ukinuo plaćanje preko Applea iz očitog razloga.

Screenshot 2024-10-20 at 13.00.35.png

A i nije balkansko trziste, ako uplacujemo preko Turske, Nigerije...
I Turska je Balkan, bar onaj evropski deo :)
Koje balkansko tržište?

Oni realno nisu ni došli na ovo tržište, sistem nije lokalizovan, nema naših titlova i sinhronizacije. Samo su nas dodali kako bi prevarili nekog da im uzmu pare bez ikakvog ulaganja ili troškova. Ako ćemo realno.
Slazem se, zato i pisem da bar 80% ljudi nece placati punu cenu.

Poslednja izmena:
Moze li neko da napise postupak ili uputi na stranicu, kako se kupuje preko Turske preko Apple vaucera? Odradio sam to prosle godine i skroz sam zaboravio proceduru… Ako jos uvek to radi?

Moze li neko da napise postupak ili uputi na stranicu, kako se kupuje preko Turske preko Apple vaucera? Odradio sam to prosle godine i skroz sam zaboravio proceduru… Ako jos uvek to radi?
5 postova iznad pise da ne radi vise..

Ako je pretplata i dalje aktivna, radi. Ne radi za nove i ako je pretplata preko Apple-a otkazana. Treba samo dopuna Apple accounta. Pisano je nebrojano puta kako ide proces, prelistaj temu. Ima čak i moj post sa detaljnim objašnjenjem.

@strahinjas jel moze link ka tom postu? dosao sam do pocetka 2024. tvojih upisa i nisam pronasao.
Cudno je sto mi je pretplata krenula 27. oktobra 2023. sad je 31. okt. 2024. i jos uvek mi radi... Trebalo je pre 4 dana da mi ukinu a jos uvek radi i strimujem sve (malopre probao).

Ako je pretplata i dalje aktivna, radi. Ne radi za nove i ako je pretplata preko Apple-a otkazana. Treba samo dopuna Apple accounta. Pisano je nebrojano puta kako ide proces, prelistaj temu. Ima čak i moj post sa detaljnim objašnjenjem.
Cim pita znaci da mu je istekla sto znaci da je novi korisnik i da nece moci da aktivira

@strahinjas jel moze link ka tom postu? dosao sam do pocetka 2024. tvojih upisa i nisam pronasao.
Cudno je sto mi je pretplata krenula 27. oktobra 2023. sad je 31. okt. 2024. i jos uvek mi radi... Trebalo je pre 4 dana da mi ukinu a jos uvek radi i strimujem sve (malopre probao).
Ne znam kako da nađem taj post, ali mislim da sam slao ljudima u dm pa ću ti proslediti.

Cim pita znaci da mu je istekla sto znaci da je novi korisnik i da nece moci da aktivira
Evo čovek je napisao da još uvek radi, tako da možda ima nade ako ubaci gift karticu.

Mislio je na moj post gde objašnjavam korake kako se pretplatiti preko Apple uređaja.

Da li se negde moze pogledati lista dostuopnog sadrzaja u Srbiji?

Poslao mi je @strahinjas detaljno uputstvo kako da aktiviram nalog. Mogu da kupim vaucere i dodam ih preko Turaka ali ne znam da li ce mi produziti ili odbiti, posto vidim da se pise da nije moguce obnoviti ako je istekao nalog?
Kao sto vidite u prilozenom, meni je istekao 28. oktobra ali iz nekog razloga i dalje mogu da strimujem (malopre sam odgledao film).
Ako neko moze da pogleda ove slike pa da proceni da li cu moci da produzim ili ce me odbiti? Ostalo mi 50TL kredita od proslog puta, gore mi je i dalje Payment method - Apple account.
Ne bih uzimao dzabe kartice jer ne znam posle sta cu s tim kreditom ako ne uspem

Prilozi

• IMG_0010.png
    IMG_0010.png
    357.1 KB · Pregleda: 44
  • IMG_0009.jpeg
    IMG_0009.jpeg
    111.5 KB · Pregleda: 42
  • IMG_0008.png
    IMG_0008.png
    148.1 KB · Pregleda: 38
  • IMG_0007.png
    IMG_0007.png
    150.5 KB · Pregleda: 42
Poslao mi je @strahinjas detaljno uputstvo kako da aktiviram nalog. Mogu da kupim vaucere i dodam ih preko Turaka ali ne znam da li ce mi produziti ili odbiti, posto vidim da se pise da nije moguce obnoviti ako je istekao nalog?
Kao sto vidite u prilozenom, meni je istekao 28. oktobra ali iz nekog razloga i dalje mogu da strimujem (malopre sam odgledao film).
Ako neko moze da pogleda ove slike pa da proceni da li cu moci da produzim ili ce me odbiti? Ostalo mi 50TL kredita od proslog puta, gore mi je i dalje Payment method - Apple account.
Ne bih uzimao dzabe kartice jer ne znam posle sta cu s tim kreditom ako ne uspem
Obnovice se jer imaš par dana “grace perioda”, iako je expired, Apple i dalje izlistava pretplatu u kategoriju active. Samo sto prije uplati.

I plus nedavno poskupeli i onaj Basic plan na 165 TL - preko 4.50€

Na kraju me jeftinije izasao BF deal preko Amerike za 3$, i Disney i Hulu

Pitanje vezano za taj BF paket, jel problem da se koristi bez Smart DNS ili VPN dugorocno.
Izbacuje ono kao na putu ste bla bla, da ne kikuju ako provale da se ne gleda iz US.
Pitam zbog reklama, jer ako je na Srbiju kod nas ne postoji taj paket.

Pitanje vezano za taj BF paket, jel problem da se koristi bez Smart DNS ili VPN dugorocno.
Izbacuje ono kao na putu ste bla bla, da ne kikuju ako provale da se ne gleda iz US.
Pitam zbog reklama, jer ako je na Srbiju kod nas ne postoji taj paket.
Ja sam koristio preko turske standard with ads (preko Apple) i gledao uvek preko naše IP adrese, nisu me nikad kikovali.

Znaci ne verujem da me glupi Gmail blokirao sa kojim sam napravio US Paypal i sad ni tamo ne mogu da udjem :(
Sacekacu da vidim da li ce da se skine sledeci iznos pa ako bude problem pravicu drugi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno