Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

Pa tako će i broj korisnika zasigurno da se poveća 😂...

Moraju da podižu, pukli su gomilu para za woke serije i filmove koji nisu zaradili ništa, tako da pare moraju da pristižu sa neke strane da nastave da snimaju ovo smeće. 12 evra samo početak sledeće ide na 15,20… odnosno na 19,99😂

Njih cu se nalakse odreci,ne pamtim kad sam nesto pametno gledao a ni klinac nesto ne voli tako da ,kad istekne Turski,raspada se porodica. :D

Istice mi za koji dan jednogodisnja pretplata preko iTunes-a (uzeo preko Turaka).
Vidim na prethodnoj strani da je neko okacio 1650 lira je godisnji premijum plan sto mu dodje oko 45e.
Jel neko uzimao skoro, jel se i dalje uzima na isti fazon? I jos jedno pitanje, jel mogu da obnovim pretplatu sad pre nego sto mi istekne ili da sacekam da istekne pa preko istog naloga opet?

Istice mi za koji dan jednogodisnja pretplata preko iTunes-a (uzeo preko Turaka).
Vidim na prethodnoj strani da je neko okacio 1650 lira je godisnji premijum plan sto mu dodje oko 45e.
Jel neko uzimao skoro, jel se i dalje uzima na isti fazon? I jos jedno pitanje, jel mogu da obnovim pretplatu sad pre nego sto mi istekne ili da sacekam da istekne pa preko istog naloga opet?
Pa trebalo bi da ti se automatski obnovi, samo na vremen dopuni račun da imaš dovoljan iznos. 1350 TL je cena (ako se pretplatis pre sredine oktobra. Ako se ne obnovi automatski, samo renew na istom accountu i to je to. VPN ti ne treba za produženje pretplate.

Malo glupo pitanje ali moram da pitam, da li će Dizni posle isteka 3 meseca po promo ceni ako se ne otkaže pretplata da sam zaduži debitnu karticu na 12 evra koliko je mesec, tj. da li će Dizni da uvede debitnu karticu u minus?

Malo glupo pitanje ali moram da pitam, da li će Dizni posle isteka 3 meseca po promo ceni ako se ne otkaže pretplata da sam zaduži debitnu karticu na 12 evra koliko je mesec, tj. da li će Dizni da uvede debitnu karticu u minus?
After 3 months auto renews at then-current monthly price of €11.99 unless you cancel before then.

Znači će da uvede u minus i da zahteva da se plati 12 evra ako se zaboravi otkazivanje. Hvala!

Jel beše u Srbiji nije još zaživela zabrana deljenja naloga na dizniju?

Pošto sam trenutno u Španiji, ukoliko aktiviram pretplatu ovde, šta se dešava sa nalogom kada se vratim u Srbiju?

Pošto sam trenutno u Španiji, ukoliko aktiviram pretplatu ovde, šta se dešava sa nalogom kada se vratim u Srbiju?
Ništa se ne dešava. Kad dođeš u Srbiju gledaces sadržaj namenjen za naše tržište.

Samo ako nemaš spansku karticu, nećeš moći da aktiviraš Disney u Spaniji. Jedino da se povežeš na srpski vpn za aktivaciju.

Instalirao sam Disney + na Xiaomi tv box-u druge generacije. U toku gledanja filma aplikacija zna da laguje povremeno. Internet brzina je i više nego dovoljna za full hd kvalitet. Da li je još neko imao sličan problem?

Imam problem sa korišćenjem ove promocije. Do skoro sam imao godišnju pretplatu (turski gmail, domaća visa kartica), ali sam je otkazao.

Sad sam hteo da se pretplatim na mesečnom nivou i da iskoristim ova tri meseca, ali mi nikako ne uspeva. Probao sam sa turskim nalogom, američkim nalogom, pa čak i sa srpskim nalogom - jednostavno ne prolazi kartica. Hteo sam i da zatražim pomoć na Disney help sistemu, ali dobijam samo linkove sa sugestijama da probam ono što sam već probao.

Ima li neko savet šta da uradim?

Je l moze srpska kartica kod brace turaka... Nekada mi na nalogu bio aktivan turdki i sad bi da ga reakt ali nece...

Po čemu vam je je disney+ zanimljiv kada nema titlove na našem jeziku kao ni sinhronizacije sadražaja za decu na našem jeziku?

Meni je zanimljiv, jer uvek izaberem engleske titlove, pa ako ne razumem - pročitam. 😉

Ima tamo sadržaja i za stariju decu. 🤓

Meni se sviđa baš obiman katalog sadržaja i odličan kvalitet (čak i za starije Disney sadržaje), a nedostatak titlova i sinhronizacije mi ne predstavlja nikakav problem. Deca takođe rado gledaju na engleskom.

Poslednja izmena:
Hvala svima na odgovorima, ja sam hteo zbog dece da se pretplatim. Obzirom da su deca mala, nedostaci koje sam naveo su ključni u mom slučaju.

Nazad
Vrh Dno