Pa trebalo bi da ti se automatski obnovi, samo na vremen dopuni račun da imaš dovoljan iznos. 1350 TL je cena (ako se pretplatis pre sredine oktobra. Ako se ne obnovi automatski, samo renew na istom accountu i to je to. VPN ti ne treba za produženje pretplate.Istice mi za koji dan jednogodisnja pretplata preko iTunes-a (uzeo preko Turaka).
Vidim na prethodnoj strani da je neko okacio 1650 lira je godisnji premijum plan sto mu dodje oko 45e.
Jel neko uzimao skoro, jel se i dalje uzima na isti fazon? I jos jedno pitanje, jel mogu da obnovim pretplatu sad pre nego sto mi istekne ili da sacekam da istekne pa preko istog naloga opet?
Ima, povećanje cene na 11,99. Srećan ti dan Diznija. 😉Ima li nekih specijalnih cena za Dizni plus dan i ove godine?
Prelepo.Ima, povećanje cene na 11,99. Srećan ti dan Diznija. 😉
After 3 months auto renews at then-current monthly price of €11.99 unless you cancel before then.Malo glupo pitanje ali moram da pitam, da li će Dizni posle isteka 3 meseca po promo ceni ako se ne otkaže pretplata da sam zaduži debitnu karticu na 12 evra koliko je mesec, tj. da li će Dizni da uvede debitnu karticu u minus?
Već sam otkazao godišnju pretplatu, tako da moram da sačekam da istekne (22.09.), pa da ponovo probam.
Ništa se ne dešava. Kad dođeš u Srbiju gledaces sadržaj namenjen za naše tržište.Pošto sam trenutno u Španiji, ukoliko aktiviram pretplatu ovde, šta se dešava sa nalogom kada se vratim u Srbiju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari