koliko? volume je smešan..Najspektakularnija stvar u kriptu je, koliko snage, vremena i napora treba da nešto malo skoči, a sa kojom lakoćom se isto to strmoglavi.
Da, budi se strah. S druge strane neki "trljaju dlanove" za sada. A menjačnica uglavnom profitira.Večeras sam malo pesimističniji nego jutros. Sačekaću još par sati da vidim kako se odvaja situacija, pa ću zatvoriti pozicije koje su ostale. Profit je ionako solidan.
OK razmišljanje, prilika se čeka a ne juri.Strah se probudio skroz. Zatvorio sve pozicije. Na berzi je najvažnije ne izgubiti novac. Dobar izlaz je na drugom mestu Ko što reče goldi, imali smo 8 zelenih nedelja. Sačekaću u usdt, nema potrebe da silujem dalje. Naravno, imam BTC u HODL-u koji nije za prodaju još uvek, ali on je uziman na dosta nižim nivoima.
I'm sure Warren Buffett said it oncerizik stvara kapital ali vodi i u propast
Btc konacno u toliko ocekivanoj i dozivanoj korekciji, 20ak% nas vodi na cenu 35-36k dok bi korekcija od 30ak% znacila da cemo mozda sici i do potencijalno 31k.Zaista mislis da su korekcije od 20 do 30% nemoguce u decembru/januaru?
Pratim ga ja, i cak sta vise kupovine obavljam kao jedini reper Hex. Svaki nagli skok ili pad Hexa rezultuje u narednim nedelja istu stvar za Btc. Ne kazem naravno da hex diktira cenu btc vec su ocigledno negde daleko predvidljivi. Ispratite kroz chart skok hexa sa 00130 na 0080 i sta se desava sa btc posle 2 nedelje, onda ispratite pad sa 0080 na ovu cenu sad, i sta se desava sa btc kroz 2-3 nedelje.Btc konacno u toliko ocekivanoj i dozivanoj korekciji, 20ak% nas vodi na cenu 35-36k dok bi korekcija od 30ak% znacila da cemo mozda sici i do potencijalno 31k.
Kod ove korekcije mozda bi najbolje bilo fokusirati se na vremenske intervale i da se naredni period 4-6 nedelja iskoriste za stepenastu akumulaciju.
I dalje mislim da ce ETH odbraniti 0,05 kroz BTC odnos i da je kao takav mozda i najbolja "sigurna" investicija za predstojeci bull ciklus.
E sad imam i ja pitanje, znam da ima onih koji prate HEX da li i dalje ulazete odnosno radite DCA u HEX ili ste digli ruke?
Meni deluje vrlo privlacno da se malo rizikuje na trenutnoj ceni 0,005$
Uf mene bas "svrbi" Filecoin, bas kao tebe HEX...Btc konacno u toliko ocekivanoj i dozivanoj korekciji, 20ak% nas vodi na cenu 35-36k dok bi korekcija od 30ak% znacila da cemo mozda sici i do potencijalno 31k.
Kod ove korekcije mozda bi najbolje bilo fokusirati se na vremenske intervale i da se naredni period 4-6 nedelja iskoriste za stepenastu akumulaciju.
I dalje mislim da ce ETH odbraniti 0,05 kroz BTC odnos i da je kao takav mozda i najbolja "sigurna" investicija za predstojeci bull ciklus.
E sad imam i ja pitanje, znam da ima onih koji prate HEX da li i dalje ulazete odnosno radite DCA u HEX ili ste digli ruke?
Ja se nadam da nece nikad vise ispod 40k 🤷♂️Prodao BTC ( kupljen na 40.7k ) na 42.5k kako sam rekao, postavio stop-loss order na prvobitnoj ceni po kojoj sam prodao 43.8k ( za svaki slucaj ) sto bi ponistilo prethodni trejd ali bar bih imao istu kolicinu BTC-a ako nastavi gore. Jedino sto me moze zeznuti je da na momenat skoci na 44k+ i da naglo padne ali ne moze sve da bude idealno. Ovako cekam cene od 35-37k za ulazak, za ovu kolicinu. A nadam se da idemo i nize narednih nedelja.
Ide pumpa verovatno.
HEX je scamBtc konacno u toliko ocekivanoj i dozivanoj korekciji, 20ak% nas vodi na cenu 35-36k dok bi korekcija od 30ak% znacila da cemo mozda sici i do potencijalno 31k.
Mene ne svrbi nego sam samo konstatovao da ova cena ima support a znamo da sve koine gura jak komjuniti, kao sto znamo HEX ima jak komjuniti i verujem da ce ga oni i pogurati sad ne mogu da tvrdim da ce biti novi ATH ali da ce biti zanimljivo a trejd to sigurno. Kad kupiti ako ne sad kad je 99% ispod ATH...Uf mene bas "svrbi" Filecoin, bas kao tebe HEX...
Slazem se sa tobom i hvala na sugestiji, ali vise gledam siru sliku, kada pogledas pumpanje BONK, TIA, SOL, ORDI, KAS, i ostalih shvatis da je balon spreman da se izduva i to poprilicno. Ja sam naveo da ocekujem jedno ozbiljno praznjenje i ocekujem da ce trajati minimum 4-6 nedelja.TIA ima faktore van TA koji je guraju na gore.
Naravno, moraće korekcija, ali koliko, kad, kako... Čisto da budeš oprezan
P.S. Slično kao INJ.
Samo se ti inati protiv trenda, pa ce biti belaja...Sve je moguce ali upravo je dosao email, Binance listuje BONK, tu smo pri kraju mozda jos koji dan a mozda i ne.
Otvoren short i na SOL prosto nisam mogao da odolim danasnjem skoku.
Mora da se apsorbuje sav ovaj akumuliran rast iz prethodnog perioda, da se naprave support leveli pa onda idemo dalje barem je to moja short term strategija i pozicija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari