Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rano je za decembar 2020, ali ne vidim ni da mede imaju neku snagu. BTC se primirio, ali pao je i volume. Bollinger je eksplodirao sredinom oktobra, pa početkom decembra. Ne sećam se nekih velikih promena trendova neposredno nakon eksplozija. Očekujem da BTC i narednih dana nema velikih oscilacija, što može dati šansu altovima da nastave ili počnu rast.

Sada se sve zeleni baš kada sam napokon u lovi... Da li sada ući ili sačekati neku korekciju? Konkretno ETH me interesuje

Da li ulaziti i čekati, ko to moze i priblizno da zna. Izgleda da se sada neće ovde zaustaviti cena

Ako gledaš dugoročno, recimo godinu dana, onda uđi. Ako hoćeš brži trejd, onda je nezgodna situacija. Ni chart ne može da ti pomogne, ni najbolja TA. Chartovi su igra verovatnoće. Možeš uvek da kupiš, postaviš stop-loss i budeš miran ako hoćeš da trejduješ.

Ja bih nesto da prodam ali nemam sta. 😀

Sve sto sam planirao sam prodao. Ostalo ne smem da diram.

Pre par meseci sam menjao oko 83 ETH-a ( trogodisnje nagrade validatora ) za nekih 18200 ATOM-a ( usao sam na 7.08$ ) zbog stejkovanja i veceg APY-ja i po trenutnim cenama dodjem na isto ako uracunamo i nagrade koje sam prodao. Iz ove perspektive bolje da to nisam radio jer nista nisam pametno dobio osim diversifikacije portfolia i evenutalno veceg prostora za skok. Ali videcemo u buducnosti sta ce mi i da li ce nesto bitnije doneti.

U medjuvremenu je Cosmos mreza izglasala neki predlog da se smanji inflacija tako da je APY sa nekih 19% godisnje smanjen na oko 13%. E sada to ne mora da bude lose jer bi i jeste cena trebala da ide gore long term. Uglavnom pratim.

I cekam korekciju. 😀

Inace cene po kojima sam prodao su sledece:

BTC na 43.8k
STRAX na 1.07$ i 1.09$
ARK na 0.76$ ( najveci fuckup jer je otisao do 1.85$ a sada je tu oko 1.05$ )
ETH na 2370$ ( nagrade )
ATOM na 10.08$ ( nagrade )
DOT na 6.03$ ( nagrade )

Neki plan je da udjem u BTC na 34/32/30, STRAX 0.8/0.9, ARK na 0.5 i jedan order za ETC na 13.6$.

E sada bitno mi je da povratim kolicinu BTC-a koju sam prodao na 43.8k tako da cu tu pratiti sta se desava tako da se moze desiti i da udjem na 39k a ostavio bih i ordere iznad da dokupim nove kolicine. To je sve pod uslovom da bude korekcije. Ali to je rizik koji sam svesno preuzeo. Svakako je dobro za moj portfolio da idemo gore ali bih voleo da se pre toga dopunim na nizim cenama i zaradim nesto od trejda.

Baš htedoh da pitam, da li bi smeli da konstatujemo da se trend definitivno promenio i da li ćemo možda videti nove ath tokom 2024?

Dugo nismo videli min alt sezonu, sada je trenutak... Ako se konsoliduje par dana izmedju 42900 i 45k sve altove cemo gledati na +20-30% gore... Neke cak i 50 tipa Ada...

Sto se mene tice to je trenutak za usdt iz altova.. Ne milsim da mozemo preko 52k sto se btc-a tice, ako bi dosao do 58 jako bih se iznenadio... Sadasnja cena je odlicna.

DOGE još uvek nije eksplodirao. Očekujem od njega dobar performans u budućim danima/nedeljama.

Neće, nego kao Matic, sporije pali, pa hvata zalet, pa ono 3-4..pa 'oću, neću..i onda krene.
Deluje mi da Avax samo čeka da se otrgne ponovo, nadam se do 40 ovaj put.

Do sredine 2022. godine ova linija ima smisla, nakon toga ne postoji nijedna tačka sa njom, a ima i mnogo praznog prostora između nje i sveća. Mislim da ta li nija nije više validna.

Do sredine 2022. godine ova linija ima smisla, nakon toga ne postoji nijedna tačka sa njom, a ima i mnogo praznog prostora između nje i sveća. Mislim da ta li nija nije više validna.
Slažem se sa tobom da ništa nemora da znači, i da je to samo jedna linija povučena u tačkama nekih ranijih odbitaka i probjanja cene.
Pokušavam samo da je predvidim potencijalnu metu bikovima i botova (trading robota) u ovom dvomesečnom up trendu.

Svako navodi tu cenu u svom predvidjanju, tj range 48-52k. BTC to neće ispoštovati skoro sigurno. Ili će da se odbije ranije ili verovatnije će samo da prošiša kroz level. U tom slučaju tek tamo kod starog ATH-a možemo da se nadamo ozbiljnijem odbitku.

Svako navodi tu cenu u svom predvidjanju, tj range 48-52k. BTC to neće ispoštovati skoro sigurno. Ili će da se odbije ranije ili verovatnije će samo da prošiša kroz level. U tom slučaju tek tamo kod starog ATH-a možemo da se nadamo ozbiljnijem odbitku.
Naravmo sve je u igri.

Najspektakularnija stvar u kriptu je, koliko snage, vremena i napora treba da nešto malo skoči, a sa kojom lakoćom se isto to strmoglavi.

Nije nikakav deep, ali onako deluje kao olako propadanje (kao Šaban Šaulić, kralj propadanja). Verovatno je i stvar percepcije, padove doživljavamo kao da idu mnogo brže, jer ih ne želimo, a rast mnogo sporije, jer ga priželjkujemo.

U medjuvremenu, Avax i Joe hvataju novi niski start, deluje da će ponovo biti sprint.

Polako, možda je trap. Sačekajmo bar sredu-četvrtak. Tada ćemo imati bolju sliku o eventualnoj korekciji ili promeni trenda.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno