Sanitarium
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2007
- Poena
- 345
Prebacio si LTC u BTC u ovom odnosu? Skoro pa najnizi odnos do sad.Stvarno zanimljivo jutro. Ja uhvatio poslednji voz. U subotu sam dokupio nesto kripta i uzeo btc, sinoc sam prebacio sve sto imam u btc.
To se zove dijametralno suprotni metod sa elementima obrnute proporcije 😀Prebacio si LTC u BTC u ovom odnosu? Skoro pa najnizi odnos do sad.
Samo da se btc smiri poludeće većina ne brini, nećeš znati šta ih je snašlo 🙂MEne brine ovo masovno krvarenje altova. ma4ki o rep to 6to kao u $ dosta njih je oti6lo 5-15% navise , kada u realnosti oni su u odnosu na btc srozali 20-35% ...
nije još vreme za hodl...Jel moze neki savet sta raditi trenutno.
Pre nekih 2god dok je btc bio na oko 50k, usao sam nekih 1200e. Posle je to otislo fino gore ali kad je btc krenuo da pada ja ostao u altovima i tu sam dobro pukao, tako da sam digao ruke od kripta.
Ni na Cex se nisam logovao skoro godinu dana, evo sad usao i jedva se snasao koliko su ga izmenili, mislio sam su mi ocistili racun
Uglavnom od altova imam link,ada,dot,uni,xtz,1inch sve to uglavom sad vredi ukupno jedva 450$.
Da li ostaviti sve kad vec do sad nisam dirao i cekati oporavak ili pretvoriti u neki drugi coin.
Znam da je nezahvalno pitanje ali bas nisam u toku pa mi bi mi bilo koji savet dobro dosao.
Pa sta da mu radim?! Usao sam u njega pred polovljenje, nije mrdnuo i samo krvari. Nije nizi odnos nego sto ce biti sutra, prekosutra... Provozacu se u BTC-u do daljeg a za posle cemo da vidimo.Prebacio si LTC u BTC u ovom odnosu? Skoro pa najnizi odnos do sad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari