Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bogami, kako ide zatvaram veceras na 99$ 🥱🥱
Koji ringispil..pa ovo na Binace ide dolar gore-dole u roku od minut..

koliko sam se iznervirao, odradio me binance ko vola. gledao sam lunu na 0.8 i hteo da kupim kad ono - d*pe malo, izlogovao me program na rodjenom telefonu. dok sam ja dosao kuci da nadjem papirce sa passwordom, luna ode preko 3. uspeo sam da je kupim na 3.5, ali sam se iznervirao kao nikad.

kakva im je to raspala fora da te izloguju iz telefona ej, zamisli da moras da se logujes u whatsapp svaki dan?! kako se to "gasi"? jel ima neko ideju?

koliko sam se iznervirao, odradio me binance ko vola. gledao sam lunu na 0.8 i hteo da kupim kad ono - d*pe malo, izlogovao me program na rodjenom telefonu. dok sam ja dosao kuci da nadjem papirce sa passwordom, luna ode preko 3. uspeo sam da je kupim na 3.5, ali sam se iznervirao kao nikad.

kakva im je to raspala fora da te izloguju iz telefona ej, zamisli da moras da se logujes u whatsapp svaki dan?! kako se to "gasi"? jel ima neko ideju?
Desava se cesto na par dana, meni u poslednje vreme ne trazi password nego google auth.

Nikako. To im je jedan od vidova zaštite. Svako logovanje ima token koji traje određeno vreme i kad istekne, moraš da se uloguješ ponovo da bi produžio sesiju.
A i whatsup i aplikacije na kojima se radi sa kešom nisu baš za poređenje :)

Tako je, kako je. Veruj mi da je njima mnogo gore u ovakvim situacijama nego tebi :)

Ja verujem da sad ni menjacnice recimo ne mogu da dozvole skok na recimo 10$ jer bi bile u velikom gubitku.

Ja verujem da sad ni menjacnice recimo ne mogu da dozvole skok na recimo 10$ jer bi bile u velikom gubitku.
Mogu naravno. Glavni prihod svake menjačnice je fee od svake transakcije, i njima je najbitniji što veći volume.

hvala za info za ovo za binance. znaci nema popravke. po meni je to nakaradno, ali eto neka odgovara...

Not easy money

Imao sam šansu da izadjem oko 6h jutros na 0.84, ne znam zašto nisam...
Update:
Jedan od ludjih dana u mojoj amaterskoj trading karijeri.

Odem na Terra Station i probam da redeem-ujem UST za $1 LUNA kad je bila $6 ranije u toku dana, rate 1 UST == $1 LUNA nije radio ali je vrednost dobijene LUNE svakako bila veća nego UST koje sam imao,uradim to...Šaljem LUNU na binance da bih prodao, čekam 2 sata da stigne, zbog Binance-a nisam uspeo da prodam odmah, iskoristim u medjuvremenu par arbitražnih mogućnosti izmedju cene na FTX i Binance (kupi na FTX, prodaj na Binance).. medjutim cena LUNE ode do $2 gde sam ipak prodao i pomirio se sa ozbiljnim gubitkom od -90%. Zatim sledi revenge trade - kupim na $1.5 na FTX-u i šaljem odma na CEX.io zbog još veće arbitražne mogućnosti(skoro pa 100%). Posle 40 min mi konačno LUNA deposit stiže na CEX.io, za to vreme smo imali taj 8x pump i prodajem odmah na ceni $9, skoro pa top. To se sve izdešavalo u 2-3 sata. Ne znam ko je i zašto kupovao toliko Lune na CEX.io za 100% veću cenu ali hvala im

Na kraju završim sa dobrim profitom lol

Update:
Jedan od ludjih dana u mojoj amaterskoj trading karijeri.

Odem na Terra Station i probam da redeem-ujem UST za $1 LUNA kad je bila $6 ranije u toku dana, rate 1 UST == $1 LUNA nije radio ali je vrednost dobijene LUNE svakako bila veća nego UST koje sam imao,uradim to...Šaljem LUNU na binance da bih prodao, čekam 2 sata da stigne, zbog Binance-a nisam uspeo da prodam odmah, iskoristim u medjuvremenu par arbitražnih mogućnosti izmedju cene na FTX i Binance (kupi na FTX, prodaj na Binance).. medjutim cena LUNE ode do $2 gde sam ipak prodao i pomirio se sa ozbiljnim gubitkom od -90%. Zatim sledi revenge trade - kupim na $1.5 na FTX-u i šaljem odma na CEX.io zbog još veće arbitražne mogućnosti(skoro pa 100%). Posle 40 min mi konačno LUNA deposit stiže na CEX.io, za to vreme smo imali taj 8x pump i prodajem odmah na ceni $9, skoro pa top. To se sve izdešavalo u 2-3 sata. Ne znam ko je i zašto kupovao toliko Lune na CEX.io za 100% veću cenu ali hvala im

Na kraju završim sa dobrim profitom lol
Ja sam isto trejdovao, ostalo mi cisto 82 kom, pa nek stoji😂

Dok je ovaca bice i sisaca, samo vi prodajte, kaad ga roknu na 50 za minut svi ce te se cesati, a @morbius neka kupuje zlato. Sve je ovo vec vidjeno jos i veci padovi i apovi.

Neka si ti meni tako neustrašiv i postojan kao klisurina. Da vi kripto stado niste bili tako sigurni u sebe, đavola bih ja ovog vikenda stigao da se istresem kad je sve vrištalo propast. Samo ti nastavi tako da pratiš stado, daleko ćeš dogurati.

Poslednja izmena:
Ovaj pad je slican onom u maju prosle godine, nakon cega je usledio rast, treba dobro propratiti naredne dane i biti pazljiv sa ulaganjem.
Ja trenutno ne vidim prostora za neki veci rast, altovi su unakazeni, stable coini pucaju, ratovi, krize...

Ovaj pad je sličan onome iz 2018 , nakon čega je usledio dalji pad . Ode voz a nismo ga ni videli kada je bio na stajanci.

Ovaj pad je slican onom u maju prosle godine, nakon cega je usledio rast, treba dobro propratiti naredne dane i biti pazljiv sa ulaganjem.
Ja trenutno ne vidim prostora za neki veci rast, altovi su unakazeni, stable coini pucaju, ratovi, krize...

FED je makao put i zavrće slavinu, sve ostalo je nebitno.

Neka si ti meni tako neustrašiv i postojan kao klisurina. Da vi kripto stado niste bili tako sigurni u sebe, đavola bih ja ovog vikenda stigao da se istresem kad je sve vrištalo propast. Samo ti nastavi tako da pratiš stado, daleko ćeš dogurati.
Najveća od svih misterija je ustvari - šta ti uopšte tražiš u kriptu? Rekao si zaradu, ali to očigledno ne umeš da ostvariš.
Ne vidim poentu tolikog utrošenog vremena i truda (a nije da se ne trudiš), jer sa stavovima koje imaš nikada i nećeš uraditi ništa.

On-topic, ovo sa Lunom možda treba gledati kao priliku.
Trenutno nije veliko ulaganje, a može da donese višestruku zaradu.

Luna je u ovom trenutku cist rulet, crno, crveno. Moze da odskoci ali moze i jos da padne. Cista kocka. Samo tako i treba gledati na nju. Pola twittera je cekalo na pola dolara i da sko i nazad na 10. Neko ce uzeti nesto, mnogi ce puci. Luna ce se tesko spasiti.

Luna je klasičan primer onog coin-a koji padne 99% i misliš da neće više i onda padne dodatnih 99%

gubili su ljudi na xrp-u desetine hiljada usd, i eno ga xrp nigde nije otiso. tako ce i luna. sedece tu pa makar vredela 0.1, dok u jednom momentu ne bude opet 100. i xrp je skoro dostigao svoj ath prosle godine... i sta sad... nista... neka sedi mrtva luna, vaskrsnuce. lose bi bilo ne kupiti je. ne po 0.5 ili 1 ili 2 nego i po 10 (kao i xrp uostalom). ne kazem milione da potrosis, ali za 20 usd pa neka sedi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno