Simke1984
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.08.2011
- Poena
- 475
zatvaranje šortovaA jel ovaj mini odbitak rezultat nekih vesti ili cisto navala da se uzme budzašto?
zatvaranje šortovaA jel ovaj mini odbitak rezultat nekih vesti ili cisto navala da se uzme budzašto?
Baš sam bio znatiželjan, nije prošlo. Stiglo do 0,69... Tako da mi ostaje 20$ lune uzete na 3,0 i još 20$ na 5.... Više sreće u sledećem izvlačenju, mada ko zna...Ako je zakacio..ja ispratih do 0.8$ i tu sam kupio..Neka je nek čeka bolja vremena![]()
Desava se cesto na par dana, meni u poslednje vreme ne trazi password nego google auth.koliko sam se iznervirao, odradio me binance ko vola. gledao sam lunu na 0.8 i hteo da kupim kad ono - d*pe malo, izlogovao me program na rodjenom telefonu. dok sam ja dosao kuci da nadjem papirce sa passwordom, luna ode preko 3. uspeo sam da je kupim na 3.5, ali sam se iznervirao kao nikad.
kakva im je to raspala fora da te izloguju iz telefona ej, zamisli da moras da se logujes u whatsapp svaki dan?! kako se to "gasi"? jel ima neko ideju?
Nikako. To im je jedan od vidova zaštite. Svako logovanje ima token koji traje određeno vreme i kad istekne, moraš da se uloguješ ponovo da bi produžio sesiju.kakva im je to raspala fora da te izloguju iz telefona ej, zamisli da moras da se logujes u whatsapp svaki dan?! kako se to "gasi"? jel ima neko ideju?
Mogu naravno. Glavni prihod svake menjačnice je fee od svake transakcije, i njima je najbitniji što veći volume.Ja verujem da sad ni menjacnice recimo ne mogu da dozvole skok na recimo 10$ jer bi bile u velikom gubitku.
Update:Not easy money
Imao sam šansu da izadjem oko 6h jutros na 0.84, ne znam zašto nisam...
Ja sam isto trejdovao, ostalo mi cisto 82 kom, pa nek stoji😂Update:
Jedan od ludjih dana u mojoj amaterskoj trading karijeri.
Odem na Terra Station i probam da redeem-ujem UST za $1 LUNA kad je bila $6 ranije u toku dana, rate 1 UST == $1 LUNA nije radio ali je vrednost dobijene LUNE svakako bila veća nego UST koje sam imao,uradim to...Šaljem LUNU na binance da bih prodao, čekam 2 sata da stigne, zbog Binance-a nisam uspeo da prodam odmah, iskoristim u medjuvremenu par arbitražnih mogućnosti izmedju cene na FTX i Binance (kupi na FTX, prodaj na Binance).. medjutim cena LUNE ode do $2 gde sam ipak prodao i pomirio se sa ozbiljnim gubitkom od -90%. Zatim sledi revenge trade - kupim na $1.5 na FTX-u i šaljem odma na CEX.io zbog još veće arbitražne mogućnosti(skoro pa 100%). Posle 40 min mi konačno LUNA deposit stiže na CEX.io, za to vreme smo imali taj 8x pump i prodajem odmah na ceni $9, skoro pa top. To se sve izdešavalo u 2-3 sata. Ne znam ko je i zašto kupovao toliko Lune na CEX.io za 100% veću cenu ali hvala im
Na kraju završim sa dobrim profitom lol
Dok je ovaca bice i sisaca, samo vi prodajte, kaad ga roknu na 50 za minut svi ce te se cesati, a @morbius neka kupuje zlato. Sve je ovo vec vidjeno jos i veci padovi i apovi.
Ovaj pad je slican onom u maju prosle godine, nakon cega je usledio rast, treba dobro propratiti naredne dane i biti pazljiv sa ulaganjem.
Ja trenutno ne vidim prostora za neki veci rast, altovi su unakazeni, stable coini pucaju, ratovi, krize...
Najveća od svih misterija je ustvari - šta ti uopšte tražiš u kriptu? Rekao si zaradu, ali to očigledno ne umeš da ostvariš.Neka si ti meni tako neustrašiv i postojan kao klisurina. Da vi kripto stado niste bili tako sigurni u sebe, đavola bih ja ovog vikenda stigao da se istresem kad je sve vrištalo propast. Samo ti nastavi tako da pratiš stado, daleko ćeš dogurati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari