Upravo tako 👍ako btc probije support na 40k i ode naglo dole, tesko da ce i jedan nastaviti svoji rast.
ObaŠorting ili šoping 😂
šoping 😀 sta ćeš - debeli prsti 😂Šorting ili šoping 😂
Osecam se kao onaj kockar sto u kladionici vija X i povecava ulog, pre cu ostati bez para zbog dokupljivanja nego sto ce se on popeti preko 26.
Treba prvo da odrediš na kojoj će ti ceni biti izlaz, tj ispod koje cene ne izlaziš.Na koliko otprilike % minusa radite rebuy?
Usao sam u DOT pri 26€ pa dokupio na 24€ pa na 21€.
Osecam se kao onaj kockar sto u kladionici vija X i povecava ulog, pre cu ostati bez para zbog dokupljivanja nego sto ce se on popeti preko 26.
Sve zavisi koji tf trejduješ. Ovo što je on postavio je ok za 4h, 8h, 12h ili 1d najdalje.E to je značajna dilema, na kojim razmacima postavljati ordere?
Ja npr, kad tako stepenasto ulazim u novcice, nikad ne prodajem pre 2x, gde prodam uvek 50% ( vratim uloženo i prebacujem u sledeći novčić i o5 isto), a ostatak ostavim dokle god, jer ti je onda preostalih 50% novčića ulaz 0$ , pa kad god da ih prodaš, sve ti je čist profit.
Sve zavisi koji tf trejduješ. Ovo što je on postavio je ok za 4h, 8h, 12h ili 1d najdalje.
Kad skalpuješ ( day trade ), onda gdedaš 5min do 1h max.
Pazi, ne bitne su cifre u $, bitan je samo % u profitu od prosečne cene ulaza. Sad me mrzi da ti i računam prosečan ulaz, to izračunaj sam.Nisam napomenuo da sam u DOT usao pocetkom decembra i eto do sada vec 2x dokupio.
Znam, losa i prebrza dokupljivanja i eto minusa od 600€ na ulog od 2600€. Zato i pitam za intervale dokupljivanja.
Planiram da sledece dokupljivanje bude bar na 15€ sa bar jos 1000€.
Odvojio sam 5k za ulazak u kripto.
DOT mi jede vecinu, ostatak je za LINK koji mi je brzo doneo zaradu i u koji cu ponovo uci samo da jos malo padne. Potpisani jaki ugovori, nema konkurenciju i pre svega su prestali da prodaju LINK zarad finansiranja projekata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari