Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ulaz u DOT na ovim levelima izgleda jako dobar. Planiram veliki deo profita iz AVAXA da strpam u DOT....
Bravo majstore, ja na žalost nisam uzeo AVAX nego MATIC, pa isto razmišljam sa njim.
Neko je baš u to vreme kupovine savetovao AVAX i hvala mu na tome, ali ga ne poslušah.
Ipak ni MATIC nije puno lošije prošao, tako da zadovoljan sam.
Najgore je što od njega puno očekujem u narednom periodu x2, x3, pa ću još videti šta ćemo.

Treba sad pojuriti sve sto kasni sa pumpanjem, ADA (ko ima strpljenja), Solana, ZEC, naravno i DOT, daleko su od ATH, uci i zaboraviti na njih na neko vreme, nema greske.

Ja više nemam blage veze šta kripto radi. Dva zaravnjena vrha, pa onda ovaj pad koji je trebalo da bude samo čišćenje longova, ali se i on pretvara u neku dužu stagnaciju. Nismo imali ovakve stvari ranije, kripto poteže neke nove trikove, tako da ne znam ni gde smo više u ciklusu, ni šta treba da dalje očekujem.

Dok je sve padalo nisam ispustao teleton iz ruke, proveravao stalno.
Sada kada sve skace, proverim 2x u toku dana jer uopste necu da se nadam duzem rastu.
Ocekujem da ce uskoro sve opet dole pa necu kad dodje do toga da se nerviram

Dok je sve padalo nisam ispustao teleton iz ruke, proveravao stalno.
Sada kada sve skace, proverim 2x u toku dana jer uopste necu da se nadam duzem rastu.
Ocekujem da ce uskoro sve opet dole pa necu kad dodje do toga da se nerviram
Мене ради супротно, кад пада не отварам ништа, знам да свакако нећу продати макар у нулу отишло. Али кад крене горе крећу питања да ли извлачити мало профита и докле ће овако.

И да, браво матиче, време је да уђе у неистражено, па да видимо шта може. Само наравно да бтц испоштује.

Samo dugorocno investiranje, na vise meseci ili godina i manje stresa. Realno kroz neki duzi period retko sta ce da bude u minusu, jedino neki shit u bullu na ath, ali valjda svi znamo za toliko da se to ne uzima :)

Zamisljam da sam u shortu i mislim se gde bi stavio stop lost? Po nekoj logici većina je stavila malo iznad 52000 (iznad najviše sveće posle velikog pada) ako cena ode gore i krenu da pucaju ti stop lostovi sigurniji cemo biti da bear nece biti jako krvav bar jedno vreme. U takvoj situaciji holderi bi dobili samopouzdanje. A oni koji sede na usdt bi poceli da se pitaju "zakasni ću"? Navijam za probijanje 52000 da bude interesantan rasplet. Pa mozda i pre nove godine, ako ne, onda kad tad.

Samo se jos oni zadrti kripteri gledaju na BTC. To ne bi trebalo vise ikoga da interesuje.

Posle onog nalazenja dna na ~30k... BTC polako ide ka formiranju H&S paterna na weekly chartu.

Vrv probija 52k, ako se odbije o 58k i nastavi lagano dole, imacemo novi jak crash, ocekujem ~34k (samo tako ce se napraviti otresanje).

Dakle Q1 nece biti sreca, sreca, radost... Nego strpljenje

Posle onog nalazenja dna na ~30k... BTC polako ide ka formiranju H&S paterna na weekly chartu.

Vrv probija 52k, ako se odbije o 58k i nastavi lagano dole, imacemo novi jak crash, ocekujem ~34k (samo tako ce se napraviti otresanje).

Dakle Q1 nece biti sreca, sreca, radost... Nego strpljenje
Nije loša predpostavka, i deluje mi realno. U tom slučaju altovi će mnogo loše proći, ali ajde da vidimo prvo da li ce biti probijanja 52K

Gledam LUNA na devetom mestu na CMC - niotkuda, nisam pratio ovaj projekat, pa mi je iznenadjenje, dok je DOT ispao iz top10 al vraca se u zivot polako. Avax isto u top 10, potpuno ocekivano.

Mene plase kolege gore sto nisu bas otpimisti a pretpostavljam da na osnovu iskustva i dosadasnjeg analiziranja chartova doneli zakljucke.
Iz njihovih izjava mogu da zakljucim da cemo se nacekati bar do proleca za neki ozbiljniji pomak ali dobro.

Ja mogu do prekosutra da gledam u te chartove, dzabe kada meni to nista ne govori.

@lanmi86
Dodaj na to i Matic koji je pokazao zube. Budi mi se i Chainlink...

Ja sam na osnovu vasih komentara zakljucio da je Ravencoin dobra investicija u narednih 20 dana pa sam na 0.8 uzeo malo i sinoc jos malo na 0.88. Necu ga dirati do poslednjeg dana pre halvinga pa koliko donese-donese.
Poslusao sam i FEG ljubitelje pa sam i to malo posolio :)
"Ko zna zna. Ko ne zna, prepisace." :)

Idu praznici. Opustite se. A mozda bude i nekih prijatnih iznenadjena ovih dana :)

Konacno malo trza izgleda da ce biti lepi praznici 😁

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno