[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Ako berza ne zivne nece pustiti MW, odlozice opet kao sto su i sada. Stvarno nema smisla trositi adute u ovakvoj situaciji.Pod uslovom da ne ispale opet..
Ako berza ne zivne nece pustiti MW, odlozice opet kao sto su i sada. Stvarno nema smisla trositi adute u ovakvoj situaciji.Pod uslovom da ne ispale opet..
Pa nije valjda poenta razvoja da se diriguje cena?Ako berza ne zivne nece pustiti MW, odlozice opet kao sto su i sada. Stvarno nema smisla trositi adute u ovakvoj situaciji.
Molim te navedi koje bi ti kupovao. Tvoje mišljenje, čisto da znamo.Kupiti coine koji su najviše pali a pokazalo se da imaju veliki rast kada trend krene uvis.
Što ne sva tri? msm, ako se već troumiš..Za sutra je u igri da se kupi MANA ili ADA ili XRP
Ako nije tajna, koliku je vrednost imao kada si ga kupio i jesi kupio za neku simbolicnu ili vecu sumu?Ja uzeh DOT, njega cu hodlovati bar dok ne bude blizu x2
Pokusavao sam da ubodem par puta dno, na kraju sam se zaustavio na 27.8, svakako je lepo pao u ovom ciklusu, ne bih da govorim o tacnim ciframa, ali recimo cetvrtina portfolija. U slucaju da padne na ispod 20, opet cu ga dokupiti.Ako nije tajna, koliku je vrednost imao kada si ga kupio i jesi kupio za neku simbolicnu ili vecu sumu?
Molim te navedi koje bi ti kupovao. Tvoje mišljenje, čisto da znamo.
Hajde sedi i razmisli koliko bi bilo neozbiljno da ispucaju uludo najveci adut. Nije poenta dirigovanje cene vec da se nagrade holderi, pa i developeri valjda. Stvarno mislis da svi ostali to ne rade ne samo u kriptu? Postoji prava stvar i postoji pravo vreme, jedno bez drugog su fail.Pa nije valjda poenta razvoja da se diriguje cena?ovo ne da je neozbiljno nego nemam reci...
Trenutno ništa, ali pre neki dan/pad Rose i Waxp.Šta trenutno kupujete ?
Saito, IMX, KDA.Šta trenutno kupujete ? Ja sam ipak kupio MATIC za više od polovine keša.
Ja uglavnom kupujem za fiat, ubacujem ga preko kartice na menjačnicu, pa kupujem.Kada kazete "kupujem"... Sta to znaci?
USD ili BTc?
Sta mislite o Erg?
Dosta je nisko, umeo je da pravi solidne izlete sa cenom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari