Ne, ljudi jedva cekaju da citaju tvoje postove kako ovo nije bul li kako oni nemaju pojma, vec je ovo mrtva mačka koja skace sa 35 na 40 pa na 45 pa na 50 pa na 55 pa na 60 pa na ath...
Bukvalno niko te nije staio na ignore zasto sto pises da ce cena pasti vec zasto sto u svakom postu moraas da prozivas kako nema osnoova da ljudi misle da je ovo bull da je ovo mrtva macka. Sad j... trpi dozivotno prozivanje kako mrtva macka skace vise nego kad je bila živa..
Da si pisao normalne postove : Ja mislim , ja smatram, ja sam izasao ... niko ih se ne bi ni secao.
ali TVRDIO SI da idemo dole,, pisao di da je ovo ocigledno mrtva mačka, pozivao si x puta ljude da ti objasno kako uopste mogu da pomisle da smo i dalje u bullu..
Nema sanse, nikad nije bilo, 100% idemo dole, ja znam, ja sam genije.
_______________________________________________________________________________________
Neki od postova:
23avgust :
Kako je dosadan ovaj BTC, čitavu vecnost se vrti izmedju 45 i 50 hiljada. Već jednom neka potone ili neka grune na 80.000$, da znamo na čemu smo. Ako ode na 80.000$, da lepo odje cestitam ljudima, ako potone da oni meni fino cestitaju i tako to. Ovo ovakvo kilavljenje nikad nije bilo u bullu.
Ja sam pisao isključivo za sadašnju situaciju, sada smo u bearu...
24avgust:
Priča se o bullu, a na Google-u nikad manje pretraga o Bitcoinu. Publika je jednostavno nezainteresirana. Nema ko da pogura cenu. Izgleda da je prošlo vreme bulla, a videcemo dokle će mačka da lebdi u skoku.
26agust :
A u kom to bullu smo imali veliki rast, novi ATH, pa je onda cena pala vise od 50% i 2 meseca je bila prepolovljena cena, pa onda kreće novi peak sa većim ATHom? Pa to nikad nije bilo. Uvek je u bullu bio samo jedan rast, i veliki rast je kratko trajao, i posle toga je bio pad.
27 avgusta cena 46-48 k :
A secas li se kad sebe je neko napisao “pregazili smo 47.000$ kao plitak potok”, a onda Simke nastavlja:”kroz 50.000$ ima samo da prosvira”. A ono zivo mučenje već 3 sedmice oko 47.000$.
04.09.2021.:
Posle ATHa 2017e, Bitcoin u skoku mrtve macke nikako nije probio Fibonacci 0,618. A činjenica da ni sada nikako ne može to probiti, govori nam da je mačka u vazduhu.
05.09.2021.Cena; 49000
: Sada je najmanji broj walleta u poslednjih godinu dana sa 100+ Bitcoina. Toliko o ulasku institucija, i o akumulaciji pred bum. Institucije polako izlaze i uzimaju profit, a cenu održavaju gradjani koji kupuju misleci da dolaze institucije i da idemo na ATH.
08 09 2021 42-43k cena :
Konačno pad mrtve macke.
44k cena :
BTC će 100% testirati 30.000$, samo je pitanje trenutka. Tada će biti vreme za kupovinu. A za 20.000$ ne znam, ali ću za svaki slucaj imati spremne dollare i za tu opciju. Ordere na vreme postavite, jer te cene mogu da se pipnu na tren, pa da vas pokupe, jer možda nećete moći da se ulogujete ili...
46-48k cena :
Bukvalno se vrtimo oko MA 200. Skoro mesec i po. Sada je cena kao i pre 38 dana, oko 47.000$. Kažu ljudi:”sad je akumulacija”. Pa koliko treba da traje ta akumulacija pred skok? Godinu dana? I zasto bi uopste ovo bila akumulacija? Zašto ne bi bilo tvrdjenje pazara pred rasprodaju? Ne može ovo...