Simke1984
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.08.2011
- Poena
- 475
Dobro, sve to što si napisao su tvoje pretpostavke, a ne indikatori. To bi trebalo prvo razgraničiti.Tonaliteta
Rekao sam kao prvo da mislim da ce veliki koji su kupovali na 30-40k pripisivati profit. Kao drugo ispali smo iz kanala trenda koji je krenuo od 40k. Treće, nema posle ETF-a fundamentalnog pokretača koja je sledeça vest i četvrto jutarnji skok mi ne deluje kupovine nego aktiviranje SL za vikend šortere.
Za kanal i trend nisam sigurna na koji misliš, jer je trend i dalje up.
A za etf malo proveri - istraži pre nego što napišeš ovako nešto, jer imia još nekoliko etf-ova do kraja godine, i biće ih još gomila u budućnosti. To nema veze sa fundamentalnosti btc-a. Ima eventualno veze za day trejdere, kao i za apsolutne početnike u kriptu koji misle da će tako nešto odvesti btc na 100k preko noći
Ima tu par ljudi ili preciznije par naloga koji prate Crypto Savy i Mr. Whale twitterase. Sad se vode ovim postom.
Citajuci komentare naleteo sam na sabrane bisere tog Sejvija. Svakako, ako ovako nastavi bice jednom u pravu.
Po meni - čista budalaština.
Ne znam samo na osnovu čega je nacrtao te cik - cak / gore - dole plave linije i brojeve 😂 😂 😂
Inače, lepo crtež i ništa više od toga
Poslednja izmena: