Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otkrio sam rupu na saksiji, kada bTC krene ovako na gore onda iz altova bežati u bTC.
I onda btc padne 10% i ode tvoj portfolio u bunar :)

Sada je najbitnije da se btc stabilizuje iznad 50k u narednih par dana, i da uskoro polakao napadne ATH / recimo krajem meseca.
Altovi su sada u drugom planu, samo strpljivo ko je zaglavio u altovima.

Po planu smo izmedju 52 i 53K. Next stop 55K i mozda retest supporta izmedju 50 i 52K. Za sada super izgleda sve.

Ozbiljni skokovi BTC-a, sumnjivo mi sve ovo

BTC kidalica :D:D:D:D
Happy Cheering GIF by bluesbear

Očekivano 50 000 je probijeno lagano kao i u maju.

Videcemo kakva ce korekcija biti posle ovakvog skoka i da li ce krenuti prelivanje u altove kad se btc stabilizuje.

Pa hajde nam objasni kako funkcioniše da znamo i mi.
Ovakvim postom ni malo baš nikome nisi pomogao.
Pa nisam ni imao nameru da nekom pomognem, ne mora svaki post ni da bude pomoc nekome, nekad je dosta da bude i komentar. Licno smatram da ni posle 8 godina nisam dovoljno kompetentan da nekome pomazem. To ostavljam ovima sto su sa malo jacim stazom od 2 meseca ;) a u dva meseca prezivese i bull i bear i fear i greed, ma milioneri a ne znaju da se BTC kupovao i na 200$, na 3000$ i na 14k, na 30k pa i na 60k a kupovace se i ponovo na 60k i taj sto je kupio na ranije na 60k nece prodati kad se vrati na 60k nego ce cekati 70-80 ili 100k.

Sada je savrseno vreme da prodate BTC i kasnije dokupite po visoj ceni :ROFLMAO:

LTC/BTC najniži odnos još od poslednje nedelje marta

Da dodam, pogledajte samo koliko su svi euforični, BTC na daily je izgleda spreman za jednu ozbiljnu korekciju/otresanje

Poslednja izmena:
BTC/LTC gotovo na ATL ko ima zivaca i hrabrosti po grafikonu dobra prilika za ulaz, ali u momentu rasta BTC-a ulaziti u LTC zaista treba lud biti i imati konjske zivce s obzirom koliko LTC mrcvari ako je suditi po proslosti on ce na kraju opaliti. Grafikon ko gleda to je to jedna od boljih prilika.

Osim ako si kao ja debelo u LTC-u već mesecima i pritom si najstrašnije kalirao trejdom iz btc u ltc 😂😂😂😂😂 (smejem se od muke)

Ovo je samo korekcija u bear-u, da se razumemo :) Inace sam usao u bnb sto 5bog ovog airdropa, a i mislim da ce da probije 500 lagano cim se btc bude stabilizovao na par dana...

Moje vidjenje

Uspesna odbrana od 40k zone, i probijanje 53k prekretnice su jasan bullish znak. 47k zona je po meni bitna zona i ne bi smeli ici ispod nje ako zelimo u drugi talas bull-a.
Odrzavanje preko 50k pa napad na 65k je sledeci korak koji ce verujem kroz par nedelja. Posle 65k je cistoca i tu ce krenuti parabolic move. 100k, 180k...

Sta je sa altovima?

Sve ok, neka stagniraju i gube kroz odnos jedno mesec-dva. Ideala da ne divljaju dok ne dodje btc na 100k, pa posle nadoknada sa bonusom. Ovaj run moze trajati od 3 do 6 meseci (to cemo videti kako se btc bude ponasao preko 100k. 20% gaina u danu je znak da je tacka pucanja relativno blizu (<10 dana).

$65000
$100000
$180000
Uz savrsenu plimu i 250k+

Da se ne drzite posta kao pijan plota, isti ce biti invalidiran na <$47,000.

Pozdrav i uzivajte, cujemo se na 100k+.

La, doktore, obiđi nas češće. Ne ostavljaj nas bez tvojih informacija ako Boga znaš.
Ma sta da obilazi svaki cas. Sada je prekretnica, dovek dosao da potvrdi i da se ne nervirate i to je to.

LTC na minimumu ali ne brinem uopste. Opet je sjajna prilika za ulaz ko nije do sada.

ETH je najveće razočarenje od svih altova, ima sve uslove da pokida, pogotovu nakon London forka i predstojećih događanja, ali u stvarnosti je Bitkoinova kučkica na jako kratkom lancu.

London fork je trebalo da nam donese nizak gas fee, a uradio je potpuno suprotno. Ether mreža je trenutno potpuno neupotrebljiva, zato su valjda rivali i skočili nakon forka. Ne vidim da ima ikakve šanse da se mreža dovede u red sve dok se ne aktivira ice age i oteraju rudari, ali to će sigurno opet biti odlagano i odlagano.

London fork je trebalo da nam donese nizak gas fee, a uradio je potpuno suprotno. Ether mreža je trenutno potpuno neupotrebljiva, zato su valjda rivali i skočili nakon forka. Ne vidim da ima ikakve šanse da se mreža dovede u red sve dok se ne aktivira ice age i oteraju rudari, ali to će sigurno opet biti odlagano i odlagano.
Kakva je buducnost rudarenja? Do kada ce moci da se kopa?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno