Elon opet. Rekoh davno da mu treba odseći prste, pa nek tvituje nosom.Shiba baš lepo šiba.
Tada nije, jer je bila nova teritorija u kojoj cena nije bila nikad.Kao i na prolece 50 000 nije predstavljalo nikakvu resistance.
Videcemo samo da li ce se odrzati pa ce i altovi krenuti.
Bas zato bi voleo da se stabilizujemo na ovim nivoima jedno dve nedelje barem..Kad krene da raste po 10-15-20% svaki dan ( parabola ), onda će biti vreme za bežaniju. Takav je moj plan, pa ćemo videti...
Plan i rezervni plan treba uvek imati, i to za oba scenarija.Slicni su nam planovi![]()
Sta znaci bezanija? Beganje u usd? Prodaja kripta, izvlacenje para u fiat?Dobro se sećašI cena je lagano prosvirala prvi put do 55-60, ne sećam se tačno..
Sada je malo drugaćija situacija, jer se cena klacka ( akumulira ) uglavnom u rang-u od po 10000, što smo videli posle dump-a.
Prvo između 30 i 40 par meseci, pa 40-50 par nedelja, i verujem da će i sad.. 50-60k.
Kad krene da raste po 10-15-20% svaki dan ( parabola ), onda će biti vreme za bežaniju. Takav je moj plan, pa ćemo videti...
citam . ali ja okasnio , ..be me krstenicaPlan i rezervni plan treba uvek imati, i to za oba scenarija.
Zato sam X puta pisao da se nikako ne ulazi a i ne izlazi sa ALL in.
Mislim, van pameti je po meni srljati u trejd samo zato što je neki twitteraš ili jutuber ili ko god nešto napisao što vidim da masa ljudi ovde radi.
Ali dobro, ima vremena, naučiće... Jedino je to teži i mnogo skuplji put do cilja ( čitaj: penzije pre 30te ili 40te)
onda pre 50te ili 60tecitam . ali ja okasnio , ..be me krstenica![]()
Deo u usdt, deo busd, deo usd, deo euro, deo dinari, deo marke,šta god... i mali deo da ostane uvek u btc-u naravnoSta znaci bezanija? Beganje u usd? Prodaja kripta, izvlacenje para u fiat?
Ništa još nije prosviralo50 ko kroz maslac. E jesam bio poranio sa onim optimizmom, a evo tek sad prosvira kroz 50.
Zar me treba sačekati alt sezonu posle recimo tog hipotetičkog skoka po 10, 20, 30k ? Da se realno malo poprave prema BTC..jer realno nismo svi u btcu...pa bice i otresanja kao i svaki put, ali nista strasno. Onog momenta kad cijena krene za dan tipa 10k ode gore recimo sa 60k na 70k pa na 80 ili 90k to ce biti znak za uzbunu i momenti koji ce biti presudni. Poenta je samo na kojoj cifri izaci i sa kojom kolicinom, Ne treba juriti ATH to u principu rijetki uspiju ali da je najtezi dio posla kad napustiti brod to jeste.
Ovo kretanje oko 50k nije nista znacajno, malo raste malo pada vjerujem da ce tako biti do kraja ove sedmice pa i naredne ali sa trendom rasta na sedmicnom/mjesecnom nivou. Ono sto je najbitnije nas ceka krajem narednog mjeseca ili u decembru samo treba strpljenja i pratiti razvoj situacije.
Sad iako otrese nece to biti strasno, a ni neki preveliki skok nije za ocekivati bar ja to tako vidim kroz cijeli ovaj uptrend ciklus.
Poenta naoruzat se strpljenjem bar mjesec dana da ce biti jos manipulacija hoce zato samo strpljivo ko bude imao najstabilnije zivce izvuce najvise love, da se ne lazemo i sreca je presudni faktor jer se desi obicno nesto neocekivano.
Pa on je to već uradio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari