Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
stvarno je više preterano sa njim, okačio je sliku svog kučeta i odmah odreagovale cene i market, neverovatno

Al kako se to potrefi da baš u istom danu kad Ilon vredno kači sliku kučeta na tviter, neki rendom lik ubaci 40 milki... anfakinbilivibl!!
Ja se sinoć sliko s obično kuče, ništa nisam zadovoljan rezultatom:(

Poslednja izmena:
Ne smem ni da zamislim kakav bi haos nastao da odvali nešto poput - Mi ovde u SpaceX se polomismo da bi vi sutra leteli safe to the Moon, kupite!
I ubaci fotku:

Koga vise briga za budalu, do sada su valjda skapirali sta radi i jednostavno ignore.

Kao i na prolece 50 000 nije predstavljalo nikakvu resistance.
Videcemo samo da li ce se odrzati pa ce i altovi krenuti.

Kao i na prolece 50 000 nije predstavljalo nikakvu resistance.
Videcemo samo da li ce se odrzati pa ce i altovi krenuti.
Tada nije, jer je bila nova teritorija u kojoj cena nije bila nikad.
Sada je 50k, više psihološka prepreka, kao što je bilo na 10k.

Iznad po meni je još jedino pravi otpor tek na 60-65 i verovatno tek negde oko 80-90k ( samo moja pretpostavka ), jer svi što su bulish, očekuju 100k, pa će cena ili samo prosvirati kroz 100k, ili ih nećemo ni videti u ovom ciklusu ( manje verovatno )

U principu, ko god je i malo bearish će sad prodati dobar deo sigurno, jer 50k ok cifra.

Dobro se sećaš :) I cena je lagano prosvirala prvi put do 55-60, ne sećam se tačno..
Sada je malo drugaćija situacija, jer se cena klacka ( akumulira ) uglavnom u rang-u od po 10000, što smo videli posle dump-a.

Prvo između 30 i 40 par meseci, pa 40-50 par nedelja, i verujem da će i sad.. 50-60k.

Kad krene da raste po 10-15-20% svaki dan ( parabola ), onda će biti vreme za bežaniju. Takav je moj plan, pa ćemo videti...

Kad krene da raste po 10-15-20% svaki dan ( parabola ), onda će biti vreme za bežaniju. Takav je moj plan, pa ćemo videti...
Bas zato bi voleo da se stabilizujemo na ovim nivoima jedno dve nedelje barem..

Sto kasnije krene parabola to cemo kasnije morati da izlazimo i profit ce biti veci ...

Slicni su nam planovi :)
Plan i rezervni plan treba uvek imati, i to za oba scenarija.
Zato sam X puta pisao da se nikako ne ulazi a i ne izlazi sa ALL in.
Mislim, van pameti je po meni srljati u trejd samo zato što je neki twitteraš ili jutuber ili ko god nešto napisao što vidim da masa ljudi ovde radi.

Ali dobro, ima vremena, naučiće... Jedino je to teži i mnogo skuplji put do cilja ( čitaj: penzije pre 30te ili 40te :) )

Dobro se sećaš :) I cena je lagano prosvirala prvi put do 55-60, ne sećam se tačno..
Sada je malo drugaćija situacija, jer se cena klacka ( akumulira ) uglavnom u rang-u od po 10000, što smo videli posle dump-a.

Prvo između 30 i 40 par meseci, pa 40-50 par nedelja, i verujem da će i sad.. 50-60k.

Sta znaci bezanija? Beganje u usd? Prodaja kripta, izvlacenje para u fiat?

50 ko kroz maslac. E jesam bio poranio sa onim optimizmom, a evo tek sad prosvira kroz 50.

Ziclasi

U usd/usdt/c.
Nema razloga za izvlacanje u fiat osim ako ti isti ne treba.

Plan i rezervni plan treba uvek imati, i to za oba scenarija.
Zato sam X puta pisao da se nikako ne ulazi a i ne izlazi sa ALL in.
Mislim, van pameti je po meni srljati u trejd samo zato što je neki twitteraš ili jutuber ili ko god nešto napisao što vidim da masa ljudi ovde radi.

Ali dobro, ima vremena, naučiće... Jedino je to teži i mnogo skuplji put do cilja ( čitaj: penzije pre 30te ili 40te :) )
citam . ali ja okasnio , ..be me krstenica :)

50 ko kroz maslac. E jesam bio poranio sa onim optimizmom, a evo tek sad prosvira kroz 50.
Ništa još nije prosviralo :) polako samo do kraja dana, ima vremena i za otresanje. Čak ni likvidacije nisu još počele, za sada je ovo samo redovna kupovina.

pa bice i otresanja kao i svaki put, ali nista strasno. Onog momenta kad cijena krene za dan tipa 10k ode gore recimo sa 60k na 70k pa na 80 ili 90k to ce biti znak za uzbunu i momenti koji ce biti presudni. Poenta je samo na kojoj cifri izaci i sa kojom kolicinom, Ne treba juriti ATH to u principu rijetki uspiju ali da je najtezi dio posla kad napustiti brod to jeste.

Ovo kretanje oko 50k nije nista znacajno, malo raste malo pada vjerujem da ce tako biti do kraja ove sedmice pa i naredne ali sa trendom rasta na sedmicnom/mjesecnom nivou. Ono sto je najbitnije nas ceka krajem narednog mjeseca ili u decembru samo treba strpljenja i pratiti razvoj situacije.
Sad iako otrese nece to biti strasno, a ni neki preveliki skok nije za ocekivati bar ja to tako vidim kroz cijeli ovaj uptrend ciklus.

Poenta naoruzat se strpljenjem bar mjesec dana da ce biti jos manipulacija hoce zato samo strpljivo ko bude imao najstabilnije zivce izvuce najvise love, da se ne lazemo i sreca je presudni faktor jer se desi obicno nesto neocekivano.

pa bice i otresanja kao i svaki put, ali nista strasno. Onog momenta kad cijena krene za dan tipa 10k ode gore recimo sa 60k na 70k pa na 80 ili 90k to ce biti znak za uzbunu i momenti koji ce biti presudni. Poenta je samo na kojoj cifri izaci i sa kojom kolicinom, Ne treba juriti ATH to u principu rijetki uspiju ali da je najtezi dio posla kad napustiti brod to jeste.

Ovo kretanje oko 50k nije nista znacajno, malo raste malo pada vjerujem da ce tako biti do kraja ove sedmice pa i naredne ali sa trendom rasta na sedmicnom/mjesecnom nivou. Ono sto je najbitnije nas ceka krajem narednog mjeseca ili u decembru samo treba strpljenja i pratiti razvoj situacije.
Sad iako otrese nece to biti strasno, a ni neki preveliki skok nije za ocekivati bar ja to tako vidim kroz cijeli ovaj uptrend ciklus.

Poenta naoruzat se strpljenjem bar mjesec dana da ce biti jos manipulacija hoce zato samo strpljivo ko bude imao najstabilnije zivce izvuce najvise love, da se ne lazemo i sreca je presudni faktor jer se desi obicno nesto neocekivano.
Zar me treba sačekati alt sezonu posle recimo tog hipotetičkog skoka po 10, 20, 30k ? Da se realno malo poprave prema BTC..jer realno nismo svi u btcu...

Pogresan je parametar da se moraju desavati neki skokovi od po 5-10 hiljada da bi kao to bio nekakav vrh (ili nesto blizu vrha) i navodni signal da tada treba pakovati kufere. Pa kako je dosao BTC do prethodnog ATHa? Sa 45.000$ do 64.000$ je skakutao po malo. I onda se sa 64.000$ prepolovio. Bitcoin i ovako moze po malo skakutati do 80.000$/90.000$ i neki ljudi ce ocekivati da se dese skokovi po 5-10 hiljada u danu, a BTC samo iznenadi i krene da pada. BTC sada ima veliki market cap i nije bas lako napraviti situaciju da on skace u danu po 5-10 hiljada. To moze da bude, ali ne mora da znaci. Mozda BTC zavara. To sve pod pretpostavkom da se bull zasita i dogodi.

Poslednja izmena:
Ne misli na to to je old, nego na igru reci da provuce safe moon ili neki drugi coin kroz neku recenicu koja nema veze sa kritpovalutama.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno