E neka si mi napisao. Sad bih ja kao trebao da se loše osecam što “niko ne čita” moje postove? Pa ja da sam hteo da me svi čitaju i da skupljam likeove, ja sam to mogao bez ikakvih problema. Pa to je najlakše. Najlakše je biti deo mase. Hvalim svakog, svima pisem ono što vole da čuju, govorim im da ništa ne brinu, idemo na novi ATH, svima lajkujem postove i “sa svima sam dobar”. Ali od starta sam odlučio da realno pisem, makar me čitao jedan covek, znajući da većina ne voli poštara koji donosi loše vesti. Ali taj jedan koji me čita, zahvalan je na mojim pisanjima i meni to najviše znači. Ne zadivljuju me količina lajkova i širina publike, jer polažem na kvalitetu. A inače, nije tacno da samo 3-4 coveka čitaju šta ja pisem, jer kad okacim sliku, nju pogleda npr 80 ljudi. I to mogu svi videti koliko pregleda imaju slike koje sam okacio. A i po broju provokacija se vidi da itekako čitaju. A početnici traže kvalitet, a ne dužinu registracije na forumu. A kvalitet znaju da prepoznaju iako su pocetnici. Dužina registracije na forumu je isto kao kad deda koji ostane bez argumenata kaže mladom coveku:”e još si ti mlad”. Ja sam im pisao da idemo na 30.000$, drugi su im pisali da idemo na novi ATH, tako da ubrzo će se pokazati ko je tu iskusniji.
Inače, i drugi ljudi ponavljaju postove po 7-8 puta. Malo malo, pa ponove da idemo na novi ATH. A ja samo odgovorim na to.