Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Profit na dot vec uzet, prebaceno na matic, tu ce biti sporo ali sigurno :)
Inace da se zahvalim clanu lanmi86 na objavi od sinoc vezanoj za dot, nakon cega sam ga i kupio u blagom padu, zaludeo sam se totalno etc-om poslednjih par nedelja...
Nema na cemu, tu smo da sirimo informacije. Nazalost ja sam ocekivao da ce biti dosta manji pump, pa sam izasao prerano sa relativno malim profitom, ovo je bas ludilo kolko skace danas.

Da se nadovezem na ovu raspravu o DOT. Imam 10-ak altova i kada neki napravi +10% ili +15% prodavao sam i prelazio u drugi, naravno, stepenasto.

Neka 2 meseca ja funkcionisalo bez greske. To sto kupim sam u vecini slucajeva brzo prodavao i vracao se u prvi alt sa par procenata plusa. Znao sam da ne moze vecito isto da se ponasa i da cu se negde zeznuti, izaci prerano. To mi se desilo sa XTZ i ATOM. Cak sam i pola DOT prodao, ali ovu drugu polovinu necu sigurno do 40$. Nadam se da se nece ispostaviti da je i ovo pogresna odluka 😄

Ne cekam u fiat tako da jos uvek postoji sansa da se vratim u XTZ i ATOM ako se promeni odnos sa altovima za koje sam ih menjao.

Prodaj pa se kaj, nemoj prodati pa se kaj 😄

Sve u svemu, jedan od zivahnijih dana u poslednje vreme. Konacno nesto da se desava. Odnos Eth-BnB se ponovo vraca u kontra smeru, pa se nadam da ponovo uhvatim.

Jos uvek kupujete doge? Neki konkretan razlog?

MEME novčić kome je glavni cilj da stigne do $1, pa posle šta bude. Ja imam prosečan ulaz oko $0.03. Plan je da prodam bar pola na oko $0.9, ako bude uopšte stigao dotle dok ne krene sve u bunar. Ako krene bear ranije, onda uzimam najbolju moguću cenu. Videćemo šta će biti do nove godine.

Kolika kamikaza treba da bude neko da bi uzeo dogecoin prvi put pri kraju ciklusa kada je vec $0.3? Vidi se da je euforija na izdahu za ovaj krug, a potencijalni pad je mnogo gadniji od dobitka ..

Daleko sam od iskusnog, ali:

ovo valjda objašnjava (logičan) rast. Po meni trebao bi biti i veći.

(ne znam zašto se prvo pop up prozor otvara...)

Ovde je pojednostavljeni pregled;

Arweave je krenuo u pad, nocas se ocekuje opet na 50$. Ispratite pa dokupite jer ce vrlo brzo gore opet

Jos uvek kupujete doge? Neki konkretan razlog?
Mrcvario je na ispod 0.28, a njega još do sada nisam imao, pa rekoh ajde da probam sa par k.
Ako bude nešto brze zarade, izlazim iz njega i direktno u nešto drugo, a ako puknem nema veze.
Valjda će Mask još ponekad da se ... Znači čisto špekulantski sam ga kupio.

Cini mi se da Doge nije vise ono sto je bio, uslo je puno para u njega, plus ovi poznati iz medija, sporta muzike i td. , da ne govorimo o hohstapleru Masku. Mnoge menjacnice su ga stavile, ako ga stavi i Stamp onda je to ozbiljno, kolko god da je mem.

Ako je preziveo sve ovo, onda je se moze reci da je donekle ozbiljan, ali mislim da je vreme euforicnog rasta za njega zavrseno.
Veceras razmisljam nesto..ovo sranjce sa covidom se zaostrava, zima se blizi, nekako mirise da ce biti investicioni kraj godine..pogotovo ako ljude opet pozatvaraju po kucama, to ce samo da pršte uplate 😄.

ETH krenuo u skolu zuri da ne zakasni na prvi cas :)
Salu na stranu septembar je samo pocetak prave trke. Rekao bih da smo usli u krug za zagrevanje pred glavni dogadjaj. Eth prva stanica za odmor 4k
Btc 50k mada bi i on mogao kroz nedelju dve i na 52-53k. Ne ocekujem korekcije samo blaga zaustavljanja na odredjenim levelima da se napune baterije za nastavak voznje.
Treba isprati XRP dugo se isekuje njegovo ludilo. On ce tek da poludi.
LTC 200, 220 vrlo brzo. Odnos btc/ltc skoro pa na dnu. Ko nije usao eto prilike.

Treba biti oprezan sad dok ETH ide na gore, poslednji put kad je imao run ka ATH, odmah posle toga je isla korekcija. Ne mora da znaci al svakako cu drzati prst na sell :)

Ne znam, Doge su "projekat" koji je realno *******cija i sve sto ima je marketing. Elon ga je iskoristio vec, naduvao ga je i od onda ga ne spominje uopste. Toliko o tome koliko ga i zanima. Doge su i po ovoj ceni prenaduvane. Elon se sprda s njim kao i sa Btc-om uostalom, sve zbog licne koristi.
LTC je krenuo malo da mrda, slomio je otpor na 180 ali ne daju mu jos uvek da skace. Kad bude krenuo bice zestoko. Slazem se da ce uskoro na 200+.
Eth je lepo skocio i nema govora o tome da ce stati ili da ce bo kakva korekcija posle novog ATH-a, to nije bilo povezano uopste.
I dalje mi se druga polovina septembra cini kao sjajan termin da se i BTC i altovi pomere za stepenik gore.

BTC napada 50K, lepo se zaleteo. Videcemo ujutru na kojoj smo cifri ;)

Ma da Ada nema nameru da stane, probice 3$.

U pravu si. Priču o $3 guraju na redditu već neko vreme, tako da $1 može da padne. Da li će biti u ovom ciklusu, sledećem ili nikada, to ćemo da vidimo.

Uzeo profit na 2.5$ ( i ne kajem se) dobar deo je i dalje na stake.
Ja čuvam neki fiat ako kojim slučajem ADA padne ispod 2$, ali nešto ne verujem da će to uskoro biti...
Sa ostatkom prešao u MATIC (target 2$).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno