Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
haha ja sam kad je došao SOL na 30$ rekao sebi,to je kao LINK na 50$, ne kupuj!

Dot je krenuo neki pump pre koji sat, treba ispratiti.

Ma to je jos nista za Feg. Imam neku kolicinu a nemam ni pojma po koliko sam kupio. Neka stoji dok ne postane nesto, mislim da ima potencijala da skine neku nulu.

Ноћу изгуби оно што преко дана надокнади. А чини ми се да алтови у тој игри губе више него што успеју да зараде.

Испрати ли неко one, већ пар пута га враћао бтц, чини ми се да је узео залет сада.

Krenuo nam malo i ovaj feg, meni je jos uvek ispod proseka kupovine.
Ne zavisi mu cena previse od BTC sto se meni svidja. Mozda danas -sutra izlazi ROX token videt cemo koliko ce uticati na cenu jer bi trebalo da neka izvesna kolicina FEGa bude spaljena. Neka cuvaj ga, ima on po meni potencijal. Pogotovo sto ce jos malo i NFT igrica

Sišli smo na ispod 47000, ADA 2.75, MATIC na 1.33 to bih kupio.
Ali zato Solana šiba, ne obazire se blizu 118.

Evo SOL 120$👏👏. Ko to garantuje da Solana neće u buducnosti možda zameniti ETH? Da neće biti nekoliko hiljada dollara, a da ETH neće propasti, npr na 500$. Solana brža a jeftinija. ETH možda se ne usreći sa reformama. Nikome tron nije dat za sigurno do kraja sveta. Stižu novi igraci. Sve se menja. Uvek mi SOL bila najsimapticnija od svih (ETH, DOT, ADA…), bas zato jer je vrebala iz senke, najviše podcenjena.

Htedoh da napisem, da ne bude kao kad je Btc bio skup na 1000$. Meni bese skupo, na 70, pa na 90, a tek sada..A ovo kako ide, nije nemoguce da bude x10. Mcap je tek nesto preko 30Bn.

Al sto me nervira Eth, nece kroz 3360, kao u zid da udara..

Poslednja izmena:
Juriti SOL sada nakon ovog skoka nije bas najpametnije ...

SOL jeste dobar projekat brz efikasan i tako dalja , ali treba videti koliko kosta cena za otvaranje sa svog poola je ( mislim da je bas bas velika cifra tipa nekoliko hiljada $ mesecno)

Pogledajte requirementse...

Ne znam sad koliko ti validatori placaju jos dodatno svaki dan jedan SOL ili tako nesta ...

Kod ADA-e je ta prica daleko "povoljnija"

E sad naravno sve ima svoje pozitivne i negativne stvari i postoje razlozi zasto je to tako.

Samo hocu reci da da se ne treba zaletati i ici all in u nesta sto je upravo skocoilo toliko i tek upalo u TOP 10

I LINK je bio broj 5 pre godinu dana https://coinmarketcap.com/historical/20200906/ ( konj mrtav, ali sad ga ne prodajem do kraja ciklusa pa sta bude ..)

P.S. ETH ce se pomeriti sa broja dva za par godina kad prestigne BTC ( po total market cap-u ) .

Ispalo skroz zabavno trejdovanje sa Cardanom, počeo sa 143 komaTa, na 2,88 u BUSD. Nakon xyz šaltanja završio igricu sa 173 ADA u džepu. Da se nisam u nekom trenutku prebacio na eksperiment sa Avalanche, i epski se ispromašivao, prihodovalo bi se odokativno 50 ADA.
Najzabavniji momenat juče sam ukačio sasvim slučajno i tek na nekih dve trećine uspona, vide:

Ako ko ovde slavi Celo, srećna vi slava domaćine!

Uzeo 10 SOL na 105..

Ako je sada na 120, sta ce biti u bull koji predviđaju na jesen zima..

Ušao bi i ranije da sam video neke stvari koje su pisane ovde na forumu.. Nego se od žute štampe pogubi..

Uzeo 10 SOL na 105..

Ako je sada na 120, sta ce biti u bull koji predviđaju na jesen zima..

Ušao bi i ranije da sam video neke stvari koje su pisane ovde na forumu.. Nego se od žute štampe pogubi..
Kanda si dobro uradio..ja i dalje gledam i neveruem sta radi (128 trenutno)

Ja stavio ordere od 1.55, pa na gore, a mislim da bi trebalo bar do 1.8 ako se nastavi sadasnji trend i nakon ovog vikenda.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno