dzudzubajac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.02.2005
- Poena
- 825
haha ja sam kad je došao SOL na 30$ rekao sebi,to je kao LINK na 50$, ne kupuj!
Ja imao nekoliko jos u martu kad je bila oko 12$Od 60$ je gledam svaki dan i upravo razmisljam ma to je fomo sad ce dump, a ono samo pici gore![]()
Krenuo nam malo i ovaj feg, meni je jos uvek ispod proseka kupovine.Ja imao nekoliko jos u martu kad je bila oko 12$
Ne zavisi mu cena previse od BTC sto se meni svidja. Mozda danas -sutra izlazi ROX token videt cemo koliko ce uticati na cenu jer bi trebalo da neka izvesna kolicina FEGa bude spaljena. Neka cuvaj ga, ima on po meni potencijal. Pogotovo sto ce jos malo i NFT igricaKrenuo nam malo i ovaj feg, meni je jos uvek ispod proseka kupovine.
Evo ga Eth preko 3400, prvi put od onog krvavog sloma..Htedoh da napisem, da ne bude kao kad je Btc bio skup na 1000$. Meni bese skupo, na 70, pa na 90, a tek sada..A ovo kako ide, nije nemoguce da bude x10. Mcap je tek nesto preko 30Bn.
Al sto me nervira Eth, nece kroz 3360, kao u zid da udara..
Kanda si dobro uradio..ja i dalje gledam i neveruem sta radi (128 trenutno)Uzeo 10 SOL na 105..
Ako je sada na 120, sta ce biti u bull koji predviđaju na jesen zima..
Ušao bi i ranije da sam video neke stvari koje su pisane ovde na forumu.. Nego se od žute štampe pogubi..
I šta sad?! Evo ga HEX već na 0,25$... 😋Ja ću ga sačekati do 0,25$ do kraja godine![]()
Profit na dot vec uzet, prebaceno na matic, tu ce biti sporo ali sigurnoDot krenuo :0
Sada si mi dao lekciju za razmisljanje :I ,mislis da nece ici jos gore?Profit na dot vec uzet, prebaceno na matic, tu ce biti sporo ali sigurno![]()
Iskreno ne znam, ja sam target ostvario i idem dalje na ono sto mislim da jos uvek nije skocilo, jos uvek sam trejder, od sledeceg bear-a prelazim u holdereSada si mi dao lekciju za razmisljanje :I ,mislis da nece ici jos gore?
U prosjeku HEX dupla cijenu svakih 3mj.I šta sad?! Evo ga HEX već na 0,25$... 😋
Kada je snapshot?U prosjeku HEX dupla cijenu svakih 3mj.
Ne diraj nista bar do snapshot-a 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari